Lei feriehus i Enø - Book her

Feriehus i Enø, Sjælland, Danmark til utleining!

Den naturskjønne Enø ved Karrebæksminde byr på enestående, fredet natur og hyggelig badeby-stemning.

 

Gjestevurderinger fra Enø

 
 

5 gjester har gitt Enø en gjennomsnittlig vurdering på 4,80 av 5 stjerner.

 

Eign

Den naturskjønne Enø ligger i Sydvestsjælland, ut mot Smålandsfarvandet, og består av to deler, som er forbundet med et smalt drag. På den nordlige delen ligger Enø by og sommerhusområdet, og på den sydlige odde finnes et fredet fugleområde. Enø er forbundet med den hyggelige fisker- og badebyen Karrebæksminde med en bro. Her finner dere en hyggelig atmosfære, en stemningsfull båthavn, minigolfbane, gode innkjøpsmuligheter samt flere spisesteder og kaféer. Prøv evt. en 'Enø Steak', som byen er meget kjent for. Ved kanalen og båthavnen kan dere oppleve fiskekuttere, et røkeri og en livlig fiskehandel. Igjennom hele sommeren arrangeres det aktiviteter som tivoli, kremmermarked, kappseilas og musikkunderholdning i byen. Dessuten finner dere vakker strand, fredet natur og et rikt fugleliv på Enø. Den nærmeste større byen er den gamle byen Næstved, som har bevart en rekke middelalderbygninger (10 km).

 

Strande

Den vakre, brede sandstranden ved Enø/Karrebæksminde har sandbunn og Blåt Flag. Den har klart vann og er langgrunt, og det gjør stranden svært barnevennlig.

Natur

Den nordlige delen av Enø er preget av marker, vegetasjon og kyststrekninger. Den sydlige delen, Enø overdrev, er et fredet fugleområde, herfra er det også mulig å se sel. Stedet er preget av strandenger, rørskog og mindre skogarealer, og hele fjordområdet med havet uten for er utpekt som Ramsarområde og EU-fuglebeskyttelsesområde. De to vakre skogene; Horsemoseskov og skoven 'Fruens Plantage' ligger begge ca. 14 km fra Enø.

Aktiviteter

I Karrebæksminde kan dere spille minigolf. Det er gode muligheter for kystfiske langs kysten på Enø Overdrev. Næstved Ny Golfklub ligger bare 4 km fra Enø med flott utsikt over Karrebæk fjord. Sydsjællands Golfklub ved Mogenstrup ligger ca. 20 km herfra.

Severdigheter

Foruten stemning og atmosfære kan Enø og Karrebæksminde også by på et lysstøperi, en antikvitetsbutikk og et galleri. Besøk den livlige handelsbyen Næstved, som er omgitt av vakker natur og bl.a. byr på en rekke historiske severdigheter samt gode shoppingmuligheter (10 km). Nordøst for Enø ligger Gavnø med det gamle slottet. Gavnø Slot har en av Danmarks vakreste blomsterparker. Opplev også sommerfuglerlandet på stedet og selvfølgelig selve slottet, som har daglige rundvisninger (14 km). Bonbonland i Holme Olstrup har mer enn 70 aktiviteter for hele familien; bl.a. Danmarks villeste rutsjebane 'Vild-svinet', raftingbane, karuseller, sirkus, barneteater, sjørøversjø og mye mer (18 km). På Holmegård Glasværk ved Fensmark kan dere oppleve framstillingen av kunstglass og besøke butikken under de daglige rundvisninger (19 km).

Utfluktsmål

Gisselfeld Slotpark ved Bråby er en av Nordeuropas vakreste hager med mange botaniske sjeldenheter. Det er offentlig adgang til parken, som framstår som en engelsk landskapshage (29 km). Eventyrlandet Fantasy World ved Ringsted er en verden av eventyr og magi. Et fascinerende og mekanisk fantasiland med bl.a. troll, nisser og fargerike dyr (36 km). Sagnlandet Lejre ved Roskilde er en jernalderlandsby, hvor dere kan seile i uthulte stammebåter, hogge ved med jernalderøks, male mel og bake små brødkjeks (69 km) Gå ikke glipp av den 15 kilometer lange og opp til 41 meter høye krittklinten Stevns Klint. 'Flagbanken' er klintens mest dramatiske punkt med en enestående utsikt. Den gamle kirken ved Højerup, helt ute ved klinten, er også et besøk verd (61 km). Besøk hovedstaden København med attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo osv. (80 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

1 Feriehus i Enø

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Enø Feriehus, Enø

   Reg. nr.: 91-5516

   175 m till vann

   Soveplasser: 5

   Soverom: 2