Lei feriehus i Drøsselbjerg - Book her

Feriehus i Drøsselbjerg, Sjælland, Danmark til utleining!

Drøsselbjerg ligger i rolige omgivelser ut mot Storebælt, på den Vestsjællandske kysten.

 

Gjestevurderinger fra Drøsselbjerg

 
 

gjester har gitt Drøsselbjerg en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

I et område med flere oldtidsminner, minnesten, vakker natur, et rikt fugleliv og Danmarks 4. største sjø ligger Drøsselbjerg, like ut til Storebælt. Ferieområdet er fredelig, og appellerer helst til lystfiskere, fugle- og naturelskere. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og den større byen som ligger nærmest er Slagelse, 15 km vekk.

 

Strande

Den fredelige Drøsselbjerg Strand er en stenet strand med badebro. Det er høye skrenter ned til stranden. På halvøya Reersø finnes en fin og barnevennlig sandbadestrand.

Natur

Naturen omkring Drøsselbjerg er preget av kyststrekninger, åpne områder og lav vegetasjon. Halvøya Reersø har en enestående natur med bl.a. tre våtområder; Flasken, Skiften og Vejlen, her lever vadefugler og ender. Fra utsiktstårnet på stedet kan dere studere fuglelivet (ca. 15 km) Danmarks 4. største sjø Tissø og naturen omkring er et naturskjønt, fredet område med mange vade- og vandfugler. Ved sjøens østside finner dere en liten bøkeskog 'Klinteskov', som ligger høyt og har et kupert og variert landskap. Tissø er lagt ut som et EU-fuglebeskyttelsesområde (16 km). Slagelse Lystskov er et vakkert skogområde med bl.a. sjøen 'Studentersøen'.

Aktiviteter

Det finnes mange gode fiskeplasser langs kysten ut for Drøsselbjerg, hvor det er dypt vann. Vestsiden av halvøya Reersø et fint sted for lystfiskere. Herfra er det flott utsikt over Storebælt, Storebæltsbroen, Kalundborg og i klart vær, Fyns Hoved. Det er også anledning til å fiske i Tissø, en innlandssjø, med bare ferskvannsfisk. Det finnes flere golfbaner i nærheten av Drøsselbjerg. Banene ved Korsør Golf Klub og Sorø Golfklub er de nærmeste. Den varierte naturen i området innbyr til sykkel- og vandreturer.

Severdigheter

Minnestenene i Mullerup Mose indikerer de steder, hvor funn fra stenalderens jegere og fiskere forandret Danmarks historie (3 km). Besøk halvøya Reersø med stråtekte, hvitkalkede bindingsverksgårder fra 1700-tallet, en liten hyggelig fiskerihavn, Reersø Museum, en enestående natur med et rikt fugleliv, samt de mange kunsthåndverkeres verksteder og utstillinger (13 km). Vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse er en 1000 år gammel vikingborg. Et museum på stedet stiller ut funn fra utgravninger (verktøy, våpen, drakter o.lign.), samt rekonstruksjoner (15 km). Omkring Bjerge finnes flere jettestuer, bl.a. Regnarshøj ved Bjerge by og Rævehøj, herfra har dere en praktfull utsikt over Storebælt (15 km). På østsiden av Tissø finner dere 7 herregårder med vakre alléer, omgitt av marker og skog, bl.a. de 3 middelaldergårdene Søbygård, Kattrup og Selchausdal (ca. 17 km).

Utfluktsmål

Besøk Slagelse, med en gammel bydel, som er blitt restaurert i hyggelig stil, og med brosten på veien. Byen kan dessuten by på et interessant museum med en gammel kjøpmannsforretning og spennende historiske samlinger, gallerier, samt gode innkjøpsmuligheter og spisesteder (15 km). Birkegårdens Haver ved Tågerup er en vakker opplevelse og en fryd for øyet og nesen. Opplev en engelsk, japansk og dansk hage, samt en innhegning med tamme dyr (24 km). Ta evt. en fergetur fra Havnsø (44 km) over Sejerø Bugten til øya Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, et kupert landskap, mange små badestrender, samt flere gravhauger og en bautasten. Bonbonland i Holme Olstrup har mer enn 70 aktiviteter for hele familien ¿ til vanns, til lands og i luften (58 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

1 Feriehus i Drøsselbjerg

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Drøsselbjerg Feriehus, Drøsselbjerg

   Reg. nr.: 91-2012

   400 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 3