Lei feriehus i Dalby Huse - Book her

Feriehus i Dalby Huse, Sjælland, Danmark til utleining!

Dalby Huse ligger i Jægerspris Bugt, og området byr på frisk luft og fantastiske kulturskatter.

 

Gjestevurderinger fra Dalby Huse

 
 

gjester har gitt Dalby Huse en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Det rolige sommerhusområde ligger bare få hundre meter fra stranden i vakre naturomgivelser. Dagligvarer kan kjøpes innen for en radius av 1 km. Gled dere ikke bare til en forfriskende natur, men også til slott, kirker og tallrike museer. Den nærmeste større by er Frederikssund, ca. 11 km unna.

 

Strande

Stranden ved Dalby Huse er ideell for familier med små barn. Det fine sandet og det grunne vannet mellom sandbankene gjør stranden meget barnevennlig. Gjør evt. en utflukt til stranden ved Kulhuse (ca. 18 km), som er en herlig sandstrand med Blått Flagg, som ligger direkte ved havnen i Kulhuse. Mellom Kulhuse og landsbyen Lynæs er Roskilde Fjord særdeles velegnet til windsurfing.

Natur

I skogen Nordskoven finner dere bl.a. Danmarks eldste eiketrær. Området byr også på et utall av tur- og sykkelstier (ca. 18 km). Sjøen Arresø (ca. 34 km) er Danmarks største sjø med sine 40 km2. Her er det fint å gå eller sykle langs sjøen, med sykkel er turen rundt sjøen 50 km lang. Dessuten er det mulig å ta en hyggelig seiltur. Ikke langt fra sjøen finner dere Tibirke Bakker, et herlig, fredet naturområde med lyngkledde bakker. Fra et utsiktspunkt i området er det en herlig utsikt over Arresø, Gribskov og et glimt av Roskilde fjord.

Aktiviteter

I dette område kan lystfiskere boltre seg, fra kysten, på havet eller i en av Put & Take fiskesjøer i nærheten. Golfspillere har også gode muligheter, da det i dette område finnes opp til flere golfbaner. I en avstand av ca. 7 km fra sommerhusområdet ligger Frederikssund Golf Klubs banen.

Severdigheter

I den botaniske hagen Gerlevparken kan dere beundre mer enn 5000 planter (ca. 6 km), og ved Skibby kan dere besøke renessanseslottet Selsø Slot med bl.a. landets fornemste riddersal, samt et fangehull (ca. 8 km). Jægerspris Mølle er stadig i drift, og i sommerperioden kan dere kjøpe nymalt mel her (ca. 8 km). Jægerspris Slot ble bygd i middelalderen, og her kan dere bl.a. oppleve et minnested, utstillinger og en vakker slottspark (ca. 9 km). Frederikssund (ca. 11 km) er en hyggelig handelsby ved fjorden med gågater, forretninger og gode restauranter, men byen var også hjemby for vikingene og i sommerperioden blir det oppført vikingspill. Besøk også J.F. Willumsens Museum i Frederikssund, som utelukkende viser verker av J.F. Willumsen. Samlingen omfatter bl.a. malerier, tegninger, grafikk, keramikk, skulpturer og fotografier.

Utfluktsmål

Kulhuse (ca. 18 km) ligger på spissen av Hornsherred, og herfra er det fergeforbindelse til landsbyen Sølager. Kulhuse er en gammel landsby, og det vitner de velbevarte og vakre hus om. På Vikingemuseet i Roskilde får dere et spennende innblikk i vikingenes historie (ca. 39 km). Helsinge er en aktiv og hyggelig handelsby med severdigheter, gågate, fontener, forretninger og restauranter (ca. 46 km). Besøk Sommerpark Nordsjælland, som er et overflødighetshorn av fornøyelser og aktiviteter for så vel barn som voksne. Sommerparken ligger mellom Rågeleje og Helsinge, og her finner dere bl.a. en jungelsti og et badeland (ca. 50 km). Besøk også hovedstaden København med attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer (ca. 54 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Dalby Huse

Søk feriehus
 
  •  

   Dalby Huse Feriehus, Dalby Huse

    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   175 m till vann

    
   1 uke fra NOK 6578,-