Lei feriehus i Buresø - Book her

Feriehus i Buresø, Sjælland, Danmark til utleining!

Mellom Roskilde Fjord og Øresund ligger den idylliske Buresø omgitt av en enestående natur.

 

Gjestevurderinger fra Buresø

 
 

gjester har gitt Buresø en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Buresø er omgitt av skogene Uggeløse Skov, Ganløse Eged og Slagskunde Skov, samt høydedraget Slangerup Ås. Nyt ferien med alle sanser, for en ferie på Sjælland står alle muligheter åpne: innbydende natur, tallrike aktivitetstilbud, kulturelle severdigheter og naturligvis den rojale hovedstaden København (ca. 35 km). I en radius av 2 km kan dere kjøpe dagligvarer og i Slangerup (ca. 4 km), som er en liten aktiv by, er det mange forretninger. Den nærmeste større by er Frederikssund (ca. 12 km), som lokker med gågater, forretninger og gode restauranter, og var også hjemsted for vikingene.

 

Strande

Buresø er en meget populær badesjø med klart vann. Her finnes også et badested med sand og badebro. Dere kan også bade i Roskilde Fjord, f.eks. i Marbæk Strandpark (ca. 14 km), hvor det er sandbunn og grunt vann. Her kan dere også spille beachvolley. Det er ca. 34 km til de beste badestrender ved Øresund, f.eks. kan Skodsborg Strand anbefales. Her kan dere sole dere i gresset eller spille ball. Men også den barnevennlige Lokeshøj/Frydenlund Strand er et besøk verd.

Natur

Buresø ligger i naturparken mellom Farum og Slangerup, et område som er preget av skog, sjøer, våtområder, marker og uberørte fellesarealer. Nyt den flotte utsikten over landskapet med gamle landsbyer og mange sjøer. Buresø er en av de største sjøer i området. Til Danmarks største sjø, Arresø er avstanden bare ca. 22 km. Her er det gode muligheter for gå- og sykkelturer langs sjøen. En sykkeltur rundt sjøen er 50 km lang. Tibirke Bakker (ca. 39 km) er et herlig, fredet naturområde med lyngkledde bakker. Fra et utsiktspunkt i området er det en storslått utsikt over Arresø, Gribskov og et glimt av Roskilde fjord.

Aktiviteter

6 av Danmarks beste golfbaner ligger i Nordsjælland. Ved Bastrup Sø (ca. 5 km) ligger Molleåens Golfklub, hvor dere etter 18-hulls spill kan stille tørsten ved det '19. hul' på klubbens terrasse. Asserbo Golfklub (ca. 27 km) er en av de eldste og beste i Danmark og ligger i et vidunderlig naturområde ved Arrenakke Bakke. Her er det utfordringer for både nybegynnere og øvede. Det er gode fiskemuligheter fra kysten, i Put & Take fiskesjøer, fra leid jolle eller fra en kutter og naturligvis i Buresø. Ved Rågeleje (ca. 42 km) finner dere Heatherhill, som med sine høye skrenter og gunstige vindforhold er et attraktivt sted for paragliders og windsurfing. Hvis været en dag ikke er så godt, kan dere besøke svømmehallen i Slangerup (ca. 5 km), hvor det bl.a. også er sauna. I Slangerup kan det også leies sykler.

Severdigheter

Besøk Slangerup med dens prektige Skt. Mikaels Kirke. Den store renessansebygningen, som fikk sitt nåværende utseende i 1588, ligger på en haug, som i hedensk tid var et hellig sted. Nyt de helt særlige lysforhold i kirkerummet, et lys som skapes gjennom de 12 gotisk inspirerte vinduer. I Slangerup finner dere også 'Den Gamle Smedje', hvor dere kan oppleve en gammel bysmie fra år 1900. Også hagen i smien, er et besøk verd, og her kan dere i sesongen kjøpe friske, økologiske grønnsaker. I sommerperioden oppføres det et vikingspill i Frederikssund (ca. 12 km), og her finner dere også J.F. Willumsens Museum, som utelukkende viser verker av J.F. Willumsen. Samlingen omfatter bl.a. malerier, tegninger, grafikk, keramikk, skulpturer og fotografier. Vikinglandsbyen ved Frederikssund er en velbevart landsby med hus og skip og ligger vakkert til.

Utfluktsmål

Besøk Fredensborg Slot og ta del i en omvisning - kanskje treffer du Kronprinsen og den skjønne Kronprinsesse Mary (ca. 31 km). Rojalt er det også Hovedstaden København, med sitt rojale preg (ca. 35 km), har mye å by på: et levende kulturliv, museer, musikk, teatre, gallerier og Europas lengste gågate 'Strøget'. Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygninger og den vakre gamle parken danner en spennende ramme om kunsten (ca. 36 km). I en avstand av ca. 39 km ligger det gamle cistercienserkloster 'Esrum Kloster' fra 1151 midt i et uberørt skog- og marklandskap. I klosterbygningene er det forskjellige utstillinger, og i den skjønne klosterhage fins det et stort antall urter. En utflukt hit er en opplevelse.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Feriehus i Buresø

Søk feriehus