Lei feriehus i Bisserup - Book her

Feriehus i Bisserup, Sjælland, Danmark til utleining!

Bisserup - en liten, idyllisk landsby på Sjællands sydkyst.

 

Gjestevurderinger fra Bisserup

 
 

gjester har gitt Bisserup en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Ferieområdet ligger i Karrebæksminde Bugt og ved strandsøya Holsteinborg Nor, et viltreservat med et spesielt rikt fugleliv. Foruten å nyte den friske naturen og de rekreative omgivelser, er det også kulturelle opplevelser i den gamle handelsbyen Næstved i nærheten. Den har bevart en del av sine bygninger fra Middelalderen (ca. 21 km).

 

Strande

Øst for Bisserup Havn finner dere en herlig badestrand med Blått Flagg. Den skjønne, brede sandstranden ved Karrebæksminde (ca. 18 km) har sandbunn og Blått Flagg. Stranden er svært barnevennlig, fordi det er langgrunt her.

Natur

Strandsøya Holsteinborg Nor er forbundet med havet (Smålandsfarvannet) gjennom 2 små elver. Store deler av Holsteinborg Nor er i perioder tørrlagt, og det gir tallrike fugler god anledning til å finne føde. Vest for Holsteinborg Nor ligger Basnæs Nor. Begge strandsøyer blir delt av en demning til øya Glænø. På Glænø er landskapet preget av bakker og skrenter. Her fins også en skjønn badestrand og et fuglereservat. Fra Glænø har dere en flott utsikt over øya Ormø. Enø Overdrev (ca. 18 km) er et fredet fugleområde, og det er også anledning til å se sel her.

Aktiviteter

Golfklubben 'Næstved Ny Golfklub' ligger bare 16 km fra Bisserup med flott utsikt over Karrebæk Fjord. 'Sydsjællands Golfklub' ved Mogenstrup ligger ca. 22 km unna. Fra moloene i Karrebæksminde er det gode fiskemuligheter (ca. 18 km), eller i elven Susåen (ca. 27 km), her fins også gjedder. Har dere lyst til å ri, kan dere besøke rideskolen Baunehøj ved Næstved. I og omkring Næstved er det aktiviteter som f.eks. tennis, volleyball, bordtennis, bowling, skyting og go-kart bane. Det fins også svømmehaller i området.

Severdigheter

Dere kan spasere langs strandsøya Holsteinborg Nor. Over marker og gjennom skog kommer dere etter ca. 16 km gange til Holsteinborg Slot, som på grunn av sin prektige beliggenhet er et av Danmarks mest kjente slott. Fra hovedbygningen kan dere se Smålandshavet, Storebælt og de idylliske, små øyer Glænø og Ormø. Den skjønne øya Enø (ca. 18 km) består av 2 deler, som er forbundet med hverandre ved hjelp av en smal tange. På den nordlige delen ligger landsbyen Enø, og på den sydlige delen finner dere et fredet fugleområde. Fra Enø går det en bro til den hyggelige fisker- og badebyen Karrebæksminde. Her hersker en hyggelig stemning, en båthavn fylt med atmosfære, en minigolfbane, gode innkjøpsmuligheter og flere restauranter og kaféer. Ved kanalen og båthavnen er det et røkeri, fiskekuttere og en livlig fiskehandel.

Utfluktsmål

Besøk den levende handelsbyen Næstved, som er omgitt av skjønn natur og bl.a. byr på en rekke historiske severdigheter (ca. 21 km). Nordøst for Enø ligger øya Gavnø med det gamle slott. Gavnø Slot har en av Danmarks vakreste blomsterparker. Opplev også sommerfugllandet på stedet (ca. 26 km). Bonbonland i Holme-Olstrup kan by på mer enn 70 aktiviteter for hele familien, bl.a. Danmarks villeste rutsjebane 'Vildsvinet', raftingbane, karuseller, sirkus, barneteater og sjørøversjø (ca. 28 km). Gisselfeld Slotspark ved Bråby er en av Nordeuropas vakreste hager med mange botaniske sjeldenheter (ca. 41 km), men reserver også litt tid til København, byen med det rojale preg (ca. 108 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Feriehus i Bisserup

Søk feriehus