Lei feriehus i Asserbo - Book her

Feriehus i Asserbo, Sjælland, Danmark til utleining!

Asserbo ligger ved den nordsjællandske kysten - ikke langt fra noen av Danmarks beste golfbaner.

 

Gjestevurderinger fra Asserbo

 
 

4 gjester har gitt Asserbo en gjennomsnittlig vurdering på 4,50 av 5 stjerner.

 

Eign

Asserbo ligger mellom Kattegats fristende kyst og Arresø, som er Danmarks største sjø. Asserbo ligger bare få km fra stranden, og dagligvarebutikker finner dere innen for en radius av få km. Ønsker dere en bytur, kan dere besøke Frederiksværk (ca. 6 km), som har et aktivt forretningsliv med gode spesialforretninger, tallrike restauranter og mange andre gode tilbud for turister.

 

Strande

Det er bare 3 km til den skjønne, barnevennlige sandstranden i Liseleje. Også badebyen Tisvildeleje (ca. 10 km) bør besøkes. Her finner dere en kilometerlang, hvit og barnevennlig sandstrand, som også har Blått Flagg. Stranden i Rågeleje (ca. 20 km) er en lang, herlig badestrand med fint sand og få stener. Den lefylte stranden har Blått Flagg, og i skoleferien er det en livredder som holder øye med badegjestene. Stranden ligger langs strandpromenaden og Strandvejen, og da den vender mot nordvest, ligger den relativt ubeskyttet ut mot Kattegat, her er derfor gode forhold for wind- og kitesurfere.

Natur

Arresø (ca. 5 km) er med sine 40 km2 Danmarks største sjø. Her er det gode muligheter for vandre- og sykkelturer langs sjøen. En sykkeltur rundt sjøen er 50 km lang. Det er også anledning til en hyggelig seiltur på sjøen. Tibirke Bakker (ca. 12 km) er et herlig, fredet naturområde med lyngkledde bakker. Fra et utsiktspunkt i området er det en herlig utsikt over Arresø, Gribskov og et glimt av Roskilde fjord. Gribskov (ca. 19 km) er med sine ca. 5000 ha en av Danmarks største skoger. Her finnes et utall av merkede vandre- og sykkelruter, samt flere vakre og historiske steder. Ved Gribskov ligger også Esrum Sø, flott omgitt av et uberørt landskap med skog og enger. Her kan dere bade, seile og studere fugler i fuglereservatet.

Aktiviteter

For lystfiskere er det gode muligheter langs hele Nordsjællands kyst. I Nordsjælland finnes det et utall av golfbaner - også i Asserbo. Asserbo Golfklub er den eldste og beste i Danmark og ligger i et herlig naturområde ved Arrenakke Bakke. Her finner dere utfordringer for såvel nybegynnere som øvede. Ved Rågeleje (ca. 20 km) ligger Heatherhill, og høye skrenter og gunstige vindforhold gjør dette naturområdet til et attraktivt sted for paragliders og for windsurfere.

Severdigheter

Besøk Asserbo Slotsruin (ca. 5 km). Slottet ble bygd av munker i det 12. århundre. Slottet sandet til og ble først igjen gravd fri av Frederik VII i 1849. Helsinge (ca. 15 km) er en aktiv og hyggelig handelsby med severdigheter, museer, gågate, springvann, butikker og spisesteder. Besøk den gamle fiskerbyen Gilleleje med dens gamle bydel, små fiskerhus og den hyggelige, stemningsfylte havnen (ca. 28 km). På Rudolf Tegners Museum ved Dronningmølle er det stillet ut skulpturer av gips og marmor av billedhoggeren Tegner (ca. 33 km).

Utfluktsmål

I Nordsjælland finnes flere interessante slott, bl.a. Kronborg Slot i Helsingør ved 'Porten' til Øresund (ca. 42 km), Frederiksborg Slot, som med sine tårn og spir har et nesten eventyraktig utseende (ca. 25 km), og Fredensborg Slot, som er Dronning Margrethes sommerresidens (ca. 32 km). Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygninger og den flotte gamle parken danner en spennende ramme om kunsten (ca. 41 km). Karen Blixen Museet på Rungstedlund er innrettet med galleri, utstillinger, Karen Blixens egne stuer, lysbildeavdeling, bibliotek og kafé (ca. 43 km). Besøk også hovedstaden København med attraksjoner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer (ca. 59 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

5 Feriehus i Asserbo

Søk feriehus