Lei feriehus i Ålsgårde - Book her

Feriehus i Ålsgårde, Sjælland, Danmark til utleining!

Ålsgårde er en liten, innbydende fiskerby ved Øresund, bare 6 km fra Helsingør.

 

Gjestevurderinger fra Ålsgårde

 
 

3 gjester har gitt Ålsgårde en gjennomsnittlig vurdering på 4,33 av 5 stjerner.

 

Eign

Fiskerbyen ligger bare få meter fra Øresund, som er et av de beste stedene for havfiskeri i Danmark. Nyt dette feriestedet, som er en deilig blanding av skjøn natur med skog og strand og tallrike kulturopplevelser i de omkringliggende byene, såsom f.eks. havnebyen Helsingør (ca. 6 km), som også blir kallt for 'Porten til Øresund' og Danmarks hovedstad København (ca. 52 km). Innenfor 2 km er det mulighet for innkjøp av dagligvarer. Byen Helsingør er med de utallige forretninger, restauranter og aktivitetsmuligheter verdt et besøk. Her finner De desuten også Kronborg Slot.

 
Den lange badebroen, Langebro, i ferieområdet Ålsgårde Lang badebro, som fungerer som et havbad, i Ålsgårde Badegjester for enden av den lange badebro i Ålsgårde Utsikt over havet og husene langs vannet i Ålsgårde
 

Strande

Stranden ved Ålsgårde er en liten, hvit sandstrand med badebro. En sykkeltur gjennom Hornbæk Plantage fører Dem etter ca. 4 km til Hornbæk Strand. Her er stranden veldig barnevennlig på grunn av det finkornede sandet og den lave vanndybden. Desuten har stranden her høye klitter, Blått Flagg og livreddere i høysesongen. Strandaktiviteter som vannsykling, beachvolley og windsurfing er veldig populære her. Hornbæk havn ligger bak stranden, og molene sørger for, at det bare er fint sand på stranden.

Natur

Landskapet rundt Ålsgårde er preget av sjøer, marker, skog og hav. Det kuperte terrenget gir flere gode utsiktspunkter. Mellom Ålsgårde og Hornbæk ligger Hornbæk Plantage, som har et rikt dyre- og planteliv og mange merkede vandre- og sykkelruter. Hornbæk Sø er omgitt av bebyggelse og park, og det er mulig å sykle eller gå rundt om sjøen. I Nordsjælland finner De desuten Danmarks største sjøer, Arresø og Esrum Sø, samt den vakre Gribskov, som er Danmarks største bladfellende skog.

Aktiviteter

I nærheten av Ålsgårde er det mulig å spille minigolf og tennis, å ride, windsurfe, kjøre hestevogn eller veterantog og spille beachvolley. 6 av Danmarks beste golfbaner ligger i Nordsjælland. Bare 12 km fra Ålsgårde ligger Hornbæk Golfklub (18-huller) i et bakket landskap med sjøer, vannløp og skog. Denne golfbanen er en av Danmarks lengste. Asserbo Golfklub (ca. 44 km) er en av de eldste og beste i Danmark og ligger i et praktfullt naturområde ved Arrenakke Bakke. Her er det utfordringer for både nybegynnere og øvede. Det er gode fiskemuligheter fra kysten, i områdets Put & Take fiskesøer, fra leiet jolle eller på havet fra en fiskeskøyte.

Severdigheter

Nyt de mange gamle husene i Ålsgårde, f.eks. bindingsverkshuset Anes Hus i Hammermølle Skov eller Købmandsgården, der De i dag kan besøke restauranten ''Jan Hurtigkarl og Co''. Hellebæk Kirke, som ble bygget i barokkstil i 1920, er også verdt et besøk. Fra kirken er det en herlig utsikt helt til Sverige. ''Hammermøllen og Turbinehuset'' (ca. 1 km) er en restaurert mølle, som i dag fungerer som museum. Inntil 1870 ble det her fremstillet gevær- og pistolløp. På Rudolf Tegners Museum ved Dronningmølle er billedhuggeren Tegners skulpturer av gips og marmor utstillet (ca. 15 km). I Dronningmølle finner De også Munkeruphus, et utstillingssted med kunst, kunsthåndverk, design og arkitektur.

Utfluktsmål

Louisiana i Humlebæk er et museum for moderne kunst. De enestående museumsbygningene og den vakre gamle parken danner en spennende ramme om kunsten (ca. 15 km). Nord for Esrum Sø (ca. 16 km) ligger det gamle cistercienserkloster Esrum Kloster fra 1151 midt i et uberørt skog- og marklandskap. I klosterbygningene er det forskjellige utstillinger, og i den skjønne klosterhagen finnes det et stort antall urter. Karen Blixen Museet på Rungstedlund (ca. 30 km) er innrettet med galleri, utstillinger, Karen Blixens egne stuer, lysbildeavdeling, biblioteksrom og kafé. Også hovedstaden København (ca. 52 km) har mye å by på: et levende kulturliv, museer, musikk, teatre, gallerier, fornøyelser, severdigheter og Europas lengste gågate 'Strøget'. Ta en fort tur til Sverige. Fergen fra Helsingør til Helsingborg tar Dem på en 20 minutters seiltur over til Sveriges kyst.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

1 Feriehus i Ålsgårde

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Ålsgårde Feriehus, Ålsgårde

   Reg. nr.: 93-0006

   50 m till vann

   Soveplasser: 9

   Soverom: 5