Lei feriehus i Svinkløv - Book her

Feriehus i Svinkløv, Nordvestjylland, Danmark til utleining!

Feriemål ved Vesterhavet - mellom Jammerbugten og Limfjorden, omgitt av naturområder og deilige strender.

 

Gjestevurderinger fra Svinkløv

 
 

6 gjester har gitt Svinkløv en gjennomsnittlig vurdering på 4,83 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Dette ferieområdet er perfekt til å gå tur, fiske, svømme, se på fugler og bare slappe av i. Svinkløv er blant annet kjent for den naturrike Svinkløv Klitplantage og det mondene og flott bevarte Svinkløv Badehotel, som har eksistert siden 1925. Den enestående beliggenheten til hotellet i det isolerte naturbeskyttede klittområdet er et av Danmarks største bevarte trehus. I umiddelbar nærhet av denne idyllen ligger feriehuset deres i nydelige naturområder - ikke langt fra Vesterhavets skjønne sandstrender. Det er mulighet for å handle dagligvarer bare 1 km borte, og hvis dere for alvor får lyst på å shoppe, gå på museer og slentre gjennom Jomfru Ane Gade, så bør dere besøke den livlige middelalderbyen Aalborg (52 km).

 
Utsikt over de grønne bakkene og Svinkløv Strand fra utsiktspunktet Svinklovene Den deilige, brede sandstranden ved Svinkløv Deilig badevann ved stranden i Svinkløv Utsikten nytes fra benken på toppen av skrenten bak Svinkløv Strand
 

Strande

Fra Svinkløv Badehotel går det en sti til Svinkløv Strand, som er en strand, som har fått Det Blå Flagget. Det er parkeringsmuligheter ved hotellet og toalettbygningene. Den Grønne Strand, der man ikke må kjøre bil, er en bred hvit sandstrand med få stein. På grusveien til stranden står det adskillige traktorer med båthengere. De tilhører de mange fritidsfiskerne, så de kan ta opp fiskenettene deres av vannet.

Natur

Svinkløv Klitplantage er et 700 hektar stort naturområde, som et åpent for publikum. Her kan dere følge merkede vandreruter gjennom en avvekslende plantasje med klitthede, duftende furuer og frodige skogslukter som Faldet og Kaprifoliedalen. Fosdalen er en stor nydelig dal med et vannløp. Fosdalen skjærer seg inn i Lien, som er en ca. 7 km innlandsskråning med en høyde på opp til 66 m. Lien strekker seg fra Tranum til Grønne Strand (11 km). Bulbjerg er Danmarks eneste fuglefjell, der måken Riden yngler og ofte ses hengende i vinden over skråningen. Nyt den smukke utsikten over hav og land, når dere går på Bulbjerg (26 km). Det 6000 hektar store naturområde Vejlerne ligger mellom Lønnerup Fjord i vest, Lund Fjord mot nord, Bygholm Vejle i øst og Limfjorden mot sør. I dette fredede fugleparadiset kan dere oppleve mange naturtyper, f.eks. eng med beitende kyr, strandeng, rørskog, brakkvann, myr og fjord, som alle er med til å trekke til ender, gjess, vade- og rovfugler (33 km).

Aktiviteter

Området har mye å tilby vandreentusiaster. De merkede vandrerutene fører dere trygt gjennom den nydelige eignen. I området rundt Svinkløv kan dere gjøre bruk av en 22 km lang og meget naturskjønn mountainbikerute som ligger i noe av det beste mtb-terrenget i Danmark. Dere har mulighet for å fiske fra stranden eller i de nærliggende Put & Take-sjøene såsom Gøttrup Fiskepark. Hvis dere gjerne vil fiske på dypere vann, kan dere seile ut med en fiskeskøyte fra Hanstholm (55 km) til Det Gule Rev, som ligger to timers seiling fra kysten. Golfspillere kan blant annet prøve Øland Golfklub (20 km) og Jammerbugtens Golfklub ved Fjerritslev, der banen er bygget opp som en naturbane i et kupert terreng. Banen har 18 huller og ligger i et naturskjønt område med gode muligheter for opplevelser i naturen (10 km).

Severdigheter

På en nedlagt og restaurert landeiendom tett på feriehuset deres ligger Galleri KC. Her finner dere moderne malerier og skulpturer, internasjonal glasskunst og smykker. Hos Han Herred Bolchekogeri & Lysstøberi lager man sukkertøy uten sukker, og det er naturligvis smaksprøver på de stadig lune godtene. Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum ligger midt i Fjerritslev og er Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet står intakt med sine over 100 år gamle bryggkjeler, gjærkar og oljetønner - som om de nettopp var blitt forlatt av bryggeriarbeiderne. I dag er bygningen et eignsmuseum, hvor man kan også se et maltgjæreri og et tapperom. Fra 1897 til 1968 ble det brygget tusenvis liter øl og tappet bayersk øl til Carlsberg (9 km). I Fjerritslev har dere også mulighet for å besøke Han Herred Naturcenter og lære mer om områdets plante- og dyreliv.

Utfluktsmål

Ved Aggersund nord for Limfjorden ligger ringborgen Aggersborg, Danmarks største vikingborg. Borgen har en innvendig diameter på 240 meter, og festningsvollen er 750 meter lang. I Røgegård Naturreservat kan dere oppleve skog, hede og sjøer og komme helt tett på dyrene. Naturreservatet har en stor bestand av hjort, muflon og villsvin, som går fritt rundt på det store området. På stedet kan dere også besøke et jaktmuseum, som har et av landets største private samlinger med jaktvåpen (20 km). Bunkermuseet ved Bulbjerg er en del av festningsanlegget fra 2. Verdenskrig. Her finnes det en liten utstilling, som forteller om besettelsen, men også om omgivelsenes geologi og fugleliv (26 km). Fornøyelsesparken Fårup Sommerland byr på mer enn 50 spennende aktiviteter for hele familien, blant annet en stor Aquapark (vannland) og den raske berg- og dalbane av tre, Falken (52 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Svinkløv

Søk feriehus
 
  •  

   Svinkløv Feriehus, Svinkløv

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   3000 m till vann
   Reg. nr.: 16-0452

    
   1 uke fra NOK 3251,-