Lei feriehus i Slettestrand - Book her

Feriehus i Slettestrand, Nordvestjylland, Danmark til utleining!

Feriehusene i Slettestrand ligger i et skjønt klittlandskap med skog, rett bak Vesterhavet og de høye sanddynene. Når dere holder ferie i et feriehus i Slettestrand, er dere omgitt av unik natur som innbyr til å gå, sykle og ride i de nydelige omgivelsene. På stranden kan dere se fiskebåtene på landingsplassen.

 

Gjestevurderinger fra Slettestrand

 
 

42 gjester har gitt Slettestrand en gjennomsnittlig vurdering på 4,45 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Slettestrand er et rekreativt område med noe av den smukkeste og mest varierende natur som Danmark har å by på. Ved den deilige badestrand finnes en nedlagt redningsstasjon og tett ved trekker kystfiskerne stadig båtene deres opp på stranden hver dag etter bruk. I byen finner dere en landhandel og flere spisesteder. 10 km bak kysten byr Fjerritslev på gode innkjøpsmuligheter, spisesteder og severdigheter. Den betagende natur har tiltrukket mange kunsthåndverkere som i dag har bolig og verksted eller galleri i området. For naturelskere vil Slettestrand være det helt ideelle reisemål. Her finner dere deilig badestrand samt rolige og naturskjønne omgivelser rett uten for døren, og en kort kjøretur tar Dem til områdets feriebyer, handelsbyer, golfbaner, fiskesjøer, attraksjoner og fornøyelser.

 
Fiskebåter på stranden i Slettestrand Krabbeskulpturen, vartegnet i Slettestrand, foran fiskebåtene på stranden Badegjester i bølgene på stranden i Slettestrand Klittlandskaper kledd med lyng bak kysten i ferieområdet Slettestrand
 

Strande

Slettestrand har en deilig, bred sandstrand med enkelte stein og Blått Flagg. Stranden skjermes av lave klitter og er bilfri. Den vidstrakte Vesterhavsstrand innbyr til alle former for strand- og vannsportsaktiviteter. Her er det bl.a. veldig god mulighet for å surfe. Denne strand er likeledes velbesøkt av de lokale.

Natur

Naturen rundt Slettestrand er preget av kontraster. Her finner dere deilig sandstrand med klitter, kupert skogterreng, hedelandskap, eng og frodig landbruksjord. Her passer man på den fred og ro som finnes i baklandets natur i veldig høy grad. Naturen danner de beste rammer for rekreative utfoldelser og naturopplevelser. Svinkløv Plantage ved Slettestrand har mange gode vandrestier, og muligheten for å møte rådyr på turen er også til stede. I plantasjen kan dere følge en gammel, tysk betongvei som går gjennom skogen og ut til 'Sømærket'. Her befinner dere er høyt over havet og dere kan nyte en praktfull utsikt over Vesterhavet og området så langt øyet rekker. Slette Å løper rett gjennom plantasjen. Fosdalen er en stor, kupert og meget naturskjønn dal med et vannløp i bunnen, og dalen munner ut i landets største innlandsskrent Lien. Skrenten er 66 m høy og fører fra Tranum til Grønne Strand (5 km).

Aktiviteter

Den nydelige naturen innbyr til vandretur. De gode, merkede vandrestier i området mellom Slettestrand, Svinkløv og Grønne Strand sørger for, at dere blir ført rundt i de mest naturskjønne områder. I området rundt Slettestrand kan dere gjøre bruk av en 22 km lang og meget naturskjønn mountainbikerute som ligger i noe av det beste mtb-terrenget i Danmark. På grunn av vinden er det gode betingelser for windsurfere her. Det er mulig å fiske direkte fra stranden eller i en av områdets Put & Take fiskesjøer, bl.a. den nærliggende og meget naturskjønne Gøttrup Fiskepark. Dere kan også ta med på en havfisketur med fiskeskøyte fra Hanstholm (57 km). Golfspillere kan bl.a. prøve banene hos Jammerbugtens Golfklub ved Fjerritslev, hvor det er anlagt en 18-hullers bane (10 km) eller Blokhus Klit Golfklub med både en 18-hullers og en 9-hullers bane (23 km).

Severdigheter

Dette området er rikt på kunsthåndverkere, og i verkstedene og galleriene deres utstilles bl.a. keramikk, steintøy, malerier, raku og glasskunst. Det karakteristiske og flott restaurerte Svinkløv Badehotel er veldig naturskjønt beliggende på Svinkløv Strand (2 km). Grønne Strand har Danmarks eneste bevarte vindmølle som er dekket med lyng på alle sider (7 km). Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet framstår som i gamle dager med 100 år gamle bryggerkjeler, gjærkar og øltønner. Bryggergården som nå er innrettet til museum, omfatter også et malteri og en tappehall (10 km). I Fjerritslev kan dere dessuten besøke Han Herred Naturcenter og lære mer om området natur og dyreliv.

Utfluktsmål

Festningsanlegget Aggersborg ved Aggersund inneholder spor etter 48 langhus. Ved ringborgen kan dere se en utstilling om borgens oppbygning (20 km). Kokkedal Slott ved Brovst er et imponerende tre-lenget slott med 3 etasjer med en veldig spendende historie (21 km). Den hyggelige og populære ferieby Blokhus byr på butikker, restauranter, bevertninger, isboder, bowlingsenter, underholdning og atmosfære (26 km). Den 47 m høye kalkklint ved Bulbjerg er bebodd av havfugler, og fra klinten kan dere oppleve en enestående utsikt over hele Jammerbugten. Det er innrettet en liten utstilling i bunkeren på toppen av klinten som er Danmarks eneste fuglefjell (29 km). I fornøyelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan dere prøve mer enn 50 spendende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vannland og Danmarks største berg- og dalbane, Falken. Når entreen er betalt, kan dere prøve alt sammen i Fårup Sommerland (46 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Slettestrand

Søk feriehus
 
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Slettestrand Feriehus, Slettestrand

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 16-0050

    
   1 uke fra NOK 4091,-
    
  •  

   Slettestrand Feriehus, Slettestrand

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 16-0066

    
   1 uke fra NOK 3989,-
    
  •  

   Slettestrand Feriehus, Slettestrand

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 1   •   900 m till vann
   Reg. nr.: 16-0064

    
   1 uke fra NOK 5569,-
    
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Slettestrand Feriehus, Slettestrand

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 1   •   900 m till vann
   Reg. nr.: 16-0052

    
   1 uke fra NOK 7796,-
    
  •  

   Slettestrand Feriehus, Slettestrand

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 16-0058

    
   1 uke fra NOK 3490,-
    
  •  

   Slettestrand Feriehus, Slettestrand

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 2   •   600 m till vann
   Reg. nr.: 16-0065

    
   1 uke fra NOK 8041,-
    
  •  

   Slettestrand Feriehus, Slettestrand

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   1600 m till vann
   Reg. nr.: 16-0068

    
   1 uke fra NOK 3209,-
    
  •  

   Slettestrand Feriehus i by, Slettestrand

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 2   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 16-0062

    
   1 uke fra NOK 3353,-
    
  •  

   Slettestrand Feriehus, Slettestrand

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 12   •   Soverom: 5
   Husdyr tillatt : 1   •   1200 m till vann
   Reg. nr.: 16-0067

    
   1 uke fra NOK 6571,-
    
  •  

   Slettestrand Feriehus, Slettestrand

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   1500 m till vann
   Reg. nr.: 16-0818

    
   1 uke fra NOK 4941,-