Lei feriehus i Skiveren - Book her

Feriehus i Skiveren, Nordvestjylland, Danmark til utleining!

Skiveren er et fredelig, naturskjønt og storslagent ferieområde i Tannis Bugt.

 

Gjestevurderinger fra Skiveren

 
 

7 gjester har gitt Skiveren en gjennomsnittlig vurdering på 5,00 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Skiveren ligger i et nydelig, fredet naturområde, direkte til Vesterhavet og de høye klittene i Tannis Bugt som strekker seg hele veien fra Hirtshals til Skagen. Her er det fred, ro, deilig badestrand og naturskjønne omgivelser rett uten for døren, og i umiddelbar nærhet er det aktivitetsmuligheter, handelsbyer, feriebyer, severdigheter og forlystelser til rådighet. Rett nord for Skiveren ligger vandreklittene Sandmilen og Råbjerg Mile, og ca. 30 km mot nord ligger Skagen med sin helt unike atmosfære.

 
Den brede sandstranden med de høye, grønne sanddynene i Skiveren ved Skagen Feriehus i det kuperte klittlandskapet bak stranden i Skiveren Sommerdag med badegjester på stranden i Skiveren Den brede sandstrand ved Skiveren nær Skagen
 

Strande

Den fine, brede sandstranden med de høye klittene som er kledd med marehalm har Blått Flagg og innbyr til bading, soling, lange traveturer samt diverse strand- og vannsportsmuligheter. Bilkjøring er tillatt på stranden. På grunn av vindene egner stranden seg særdeles godt til surfing og funboardseilas, og det blir ofte holdt 'Wave Performance Surf Cup'-konkurranser på stedet. Gå ikke glipp av den helt utrolig vakre solnedgang over Vesterhavet.

Natur

Det fredede naturområde som omgir Skiveren er på en gang både litt barsk og veldig imponerende. Rett bak stranden med de høye klittene ligger de gresskledde og delvis trekledde havklitter som langsomt fortsetter i et veldig naturskjønt område med skog og lyngbevokste hedearealer. Råbjerg Mile ved Kandestederne (21 km) er en av Europas største vandreklitter. Vandreklitten er ca. 40 m høy, flytter seg opp til 15 m mot nordøst hvert år og danner en mini-ørken på ca. 1 km2. Sandflukten ved klitten har etterlatt Råbjerg Stenene - en steinslette som har oppstått fordi bare det fine sandet fra Råbjerg Mile flytter seg, og de større stein blir liggende. Fra klittens høyeste punkt kan De se helt til Skagens Gren.

Aktiviteter

Windsurfere har gode betingelser for å utfolde seg ved Skiveren Strand. Andre kan nyte synet av de fargestrålende seilene på det bølgende hav. Fra Skiveren kan De følge en vandre-/sykkelsti som går inn i den smukke Tversted Plantage, forbi Tversted Sjøene og til Tversted by. Hvide Klit Golfklub nær Bunken byr på en smukt beliggende, 18-hullers golfbane samt en Par 3 Pay & Play bane som kan benyttes av alle (14 km) Det er gode fiskemuligheter langs kysten samt i bekkene i baklandet. De har også mulighet for å ta på havfiskeri med fiskeskøyte fra Hirtshals (25 km).

Severdigheter

I egnen rundt Skiveren bor det mange kunsthåndverkere, og De kan besøke galleriene og verkstedene deres, der det skapes glasskunst, keramikk, malerier, smykker osv. I Tuen ved Tversted kan De besøke Ørnereservatet. I sommersesongen er det mulig å komme helt tett på noen av verdens største ørnesorter og se dem bli foret i luften. Opplev bl.a. vandrefalk, jaktfalk, duehauk, kongeørn og havørn (5 km). Den hyggelige by Tversted byr bl.a. på ekte landsbystemning, gamle, idylliske hus og vindmøllen Stokmøllen. Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med lekeland. Kom tett på gårdens dyr, bl.a. gris, ku, sau, kenguru, emu, ponnier, hengebuksvin, kaniner, geit, marsvin, påfugler og lamaer, eller benytt de morsomme månebiler, huskene og hoppeputen (13 km).

Utfluktsmål

Den Tilsandede Kirke, der tårnet stikker opp over sandet, ligger i et naturskjønt plantasjeområde. Den enorme sandflukten i området er skyld i, at kirken ble begravet (25 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvannsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vann. På Nordsømuseet kan De oppleve ca. 60 forskjellige fiskesorter fra hele Nordsjøen, og noen kan De enda røre ved (26 km). I Hirtshals kan De bl.a. også besøke Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplett bunkeranlegg med museum fra 2. verdenskrig. Besøk evt. Skagen med de karakteristiske Skagenshus, Grenen, den sjarmerende havnen, interessante severdigheter samt mange butikker og spisesteder (31 km). I fornøyelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan De prøve mer enn 50 spendende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vannland og Danmarks største berg- og dalbane, Falken. Når entreen har blitt betalt, kan De prøve alt sammen i hele i Fårup Sommerland (70 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Skiveren

Søk feriehus
 
  •  

   Skiveren Feriehus, Skiveren

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   900 m till vann
   Reg. nr.: 10-2006

    
   1 uke fra NOK 3659,-
    
  •  

   Skiveren Feriehus, Skiveren

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   1500 m till vann
   Reg. nr.: 10-2007

    
   1 uke fra NOK 3715,-