Lei feriehus i Saltum - Book her

Feriehus i Saltum, Nordvestjylland, Danmark til utleining!

Det hyggelige ferieområde Saltum byr på en bred sandstrand med høye sanddyner og deilige feriehus i klittlandskapet bak stranden, der mange har en helt ugenert beliggenhet. Når dere holder ferie i et feriehus i Saltum, er dere tett på severdigheter og aktiviteter for hele familien.

 

Gjestevurderinger fra Saltum

 
 

232 gjester har gitt Saltum en gjennomsnittlig vurdering på 4,67 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Saltum Strand er et attraktivt ferieområde ved den vakre Nordsjøstrand og her kan dere sikkert finne et fint feriehus. Saltum Strand er et deilig og hyggelig skog-/plantasjeområde i Jammerbugten. Området er veldig populært, bl.a. på grunn av naturen, den enestående sandstranden, fine sommerhus og en ideell beliggenhet i forhold til feriebyer, fornøyelser, fiskeparker og golfbaner. Det rolige og veldig familievennlige området byr dessuten på et utall av aktivitetsmuligheter for hele familien. I Saltum by som ligger et par km bak kysten, finner De butikker og et par spisesteder. Saltum i Nordjylland er et skjønt sted for feriehusutleie, og dere kan lett finne et feriehus hvor dere kan ta med hunden deres.

 
Feriehus i det den kuperte naturen bak den brede badestranden i Saltum En sommerdag på den brede sandstranden med sanddyner i Saltum Feriehus i grønne omgivelser bak de høye sanddynene i Saltum Familie nyter utsikten fra et feriehus bak stranden i Saltum
 

Strande

Saltum Strand er en bred og deilig sandstrand som ligger i forlengelse av stranden i Blokhus. Den rene og barnevennlige stranden har Blått Flagg. Her kan De bade, sole, vandre, windsurfe, spille beachvolley, bygge sandslott osv. Mot øst avgrenses stranden av høye klitter med marehalm. Her er det alltid mulighet for å finne en stille 'gryte'. Det er tillatt å kjøre bil på stranden.

Natur

Bak klittene er området preget av store, kuperte plantasjeområder med klitter, skog og naturstier.Landskapet i Saltum er fredelig, veldig naturskjønn og rekreativ - perfekt for en avslappende ferie i feriehus. Mellom Saltum og Grønhøj ligger reservatet Lille Norge. De nydelige, fredede skog- og naturarealer går helt ned til Vesterhavet og innbyr til vandretur. Fra utsiktspunktet Guldagerhøj i Lille Norge kan De nyte utsikten over hele Jammerbugten.

Aktiviteter

I plantasjeområdet bak sanddynene på stranden finner dere flere merkede stier som passer for fotturer og ridning når dere er på ferie i feriehus i Saltum, Nordjylland. Det er mulighet for å leie ridehest i området. Det finnes mange golfbaner i området. De kan bl.a. spille på den 18-hullers, naturskjønt beliggende bane hos Blokhus Klit Golf Center (10 km) eller på Løkken Golfklubs 18-hullers bane mellom marker og plantasjer (17 km). Lystfiskere har også gode muligheter her, idet det er mulig å fiske direkte fra kysten samt i områdets Put & Take fiskeparker, bl.a. Saltum Fiskepark, Blokhus Fiskepark og Løkken Fiskepark. I Blokhus kan De benytte Dem av et subtropisk badeland, der De bl.a. finner en 40 m lang vannrutsjebane, barnepool, boblebad, sauna og wellness-senter (5 km via stranden). Action House i Løkken byr bl.a. på bowling, lasergame, paintball, gokart, spillehall, ballrom, elbiler, internett-kafé, restaurant og diskotek (16 km).

Severdigheter

Galleri Saltum i Saltum by er innredet i et tidligere meieri og utstiller blant annet skulpturer, malerier og krukker. Ta på dagstur til Fårup Sommerland, som byr på et stort vannland, masse hyggelige og ville forlystelser for alle i familien og mange grønne områder (2 km). Haven i Hune er en fargestrålende og inspirerende hage, der dere kan gå en tur og gå inn på en kafé (13 km). I Hune kan dere også se nydelige papirklipp i Center for Papirkunst og imponerende skulpturer i tre, sand og lettbetong i Skulpturparken Blokhus. Den hyggelige og stemningsfulle ferieby Blokhus byr på butikker, restauranter, bevertninger, isboder og underholdning på torget (14 km). I badebyen Løkken finner dere et sukkertøyskokeri, et utall av butikker og spisesteder samt fiskeskøyter og hvite badehus på stranden (16 km).

Utfluktsmål

Bak Løkken ligger det imponerende Børglum Kloster - et tidligere munkekloster fra starten av det 12. århundre med utstillinger, en klosterkirke og parklignende omgivelser (22 km). Opplev de høye sanddynene ved Rubjerg Knude samt Rubjerg Knude Fyr, som er delvis tilsandet og ligger tett på kanten til sandskrenten. Fra sanddynene og fyrtårnet kan dere nyte den imponerende utsikten over Vesterhavet og landskapet (25 km). På Nordsøen Oceanariet kan dere se spennende fisk og havdyr i de store akvariene og lekelystne seler i Sælariet (46 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

87 Feriehus i Saltum

Søk feriehus