Lei feriehus i Lyngby, Thy - Book her

Feriehus i Lyngby, Thy, Nordvestjylland, Danmark til utleining!

Feriehusene i Lyngby, Thy ligger midt i Nationalpark Thy, rett bak Vesterhavet og de høye sanddynene. Her er dere omgitt av vidstrakt og uspolert natur som innbyr til vandreturer. Nyt roen i feriehuset og de uforstyrrede omgivelser eller ta på tur til områdets feriebyer og severdigheter.

 

Gjestevurderinger fra Lyngby, Thy

 
 

18 gjester har gitt Lyngby, Thy en gjennomsnittlig vurdering på 4,78 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Feriehusene i Lyngbyg, Thy har en enestående beliggenhet. Her kan dere holde ferie i fred og ro, midt i den nydelige og fredede natur, tett på Vesterhavets badestrand. Ferieområdet er omgitt av skog, hede og klittplantasjer med et rikt dyreliv, og da området er fredet, er naturen helt uforstyrret. Det tidligere fiskeværet ligger like bak de høye Vesterhavsklitter og består av ca. 30 hus og et redningshus, som ble oppført i 1882. I Svankær, litt sydøst for Lyngby, Thy, kan dere besøke en skulpturhage og et Bob-Bon Museum. Nord for Lyngby ligger et tidligere kystbatteri fra 2. verdenskrig. Få kilometer mot nord kan dere også besøke det idylliske fiskeværet Stenbjerg. Og mot sør ligger Lodbjerg Fyr, hvor dere kan nyte utsikten over Vesterhavet og den uspolerte naturen i Thy. På grunn av Lyngby, Thys beliggenhed, midt i naturen, skal dere til Stenbjerg, 8 km, for å handle dagligvarer.

 
Utsikt over stranden i Lyngby, Thy fra de høye sanddynene Utsikt over den brede sandstranden ved Vesterhavet i Lyngby, Thy Innbydende badevann ved stranden i feriehusområdet Lyngby, Thy Feriehus i naturskjønne omgivelser bak kysten i Lyngby, Thy
 

Strande

Lyngby strand er en deilig, bred sandstrand med høye klitter. Stranden er nydelig og innbydende på en sommerdag, og litt mere barsk på en blåsende høstdag, men alltid velegnet til en gåtur. På grunn av vinden fra Vesterhavet kan dere også surfe og fly med drage her. 

Natur

Husene i Lyngby, Thy er omgitt av Lyngby Hede, som består av flott og fredet natur, preget av hede, klitter og skog. Området byr dessuten på et rikt dyreliv, og på en gåtur i området kan dere møte blant annet krondyr, rådyr og traner. På grunn av tranens yngletid, er området øst for redningsvejen lukket for besøkende fra 1. april til 15. juli. 
Naturen i Nationalpark Thy er uberørt, vill og betagende vakker. Her kan dere nyte duften av hav, furuer og ville urter på samme tid.

Aktiviteter

Det er gode muligheter for å vandre og sykle i de nydelige omgivelsene i Nationalpark Thy. Dere kan f.eks. følge Vestkyststien, en 80 km lang vandre- og sykkelsti, som forbinder Bulbjerg med Agger. Vesterhavet og stranden innbyr til bading og strandaktiviteter som f.eks. ballspill, drageflying og vannsport. Har dere lyst til å lære å surfe, kan dere ta til Cold Hawaii, Klitmøller, som ligger bare 27 km nord for Lyngby, Thy. Her i surfparadiset kan dere delta på surfkurs eller wave-, wind-, kite- og stand up paddle surfe på egen hånd.   
Lystfiskere kan prøve lykken fra kysten eller i en av områdets Put and Take fiskesjøer. Dere kan også ta med på havfiskeri fra Hanstholm. 
Golfspillere kan avprøve en riktig vesterhavsbane, som også er en av Danmarks mest utfordrende golfbaner, hos Nordvestjysk Golfklub, bak Klitmøller (29 km).

Severdigheter

Skulpturhaven Thy i Svankjær er innrettet i og rundt en gammel skole fra 1817. Hagen er åpen året rundt, og de innendørs utstillinger er åpne, når eierne er hjemme. Hos Bon-Bon Museum, også i Svankjær, der dere kan se et sukkertøysverksted, et lysstøperi og et mini-savverk (5 km). 
Rett nord for Lyngby, Thy kan dere se et kystbatteri med mange bunkers og kanonstillinger fra 2. verdenskrig. 
Lodbjerg Fyr ligger ca. midt mellom Lyngby og Agger. Det 35 meter høye grantittfyret fra 1883 ligger midt i et stort hede- og plantasjelandskap. Fyret er åpent for besøkende, og fra toppen kan dere nyte utsikten over Vesterhavet, havklittene og klittheden. Fra fyret fører en markert sti dere til den høye klitten Penbjerg, og øst for stien ligger det 9 bronsealderhøyer, som det dog kan være vanskelig å få øye på. 
Besøk det idylliske og fredede Stenbjerg Landingsplads og nyt stemningen rundt landingsplassen, de små hvite fiskerhusene og redningshuset (8 km).

Utfluktsmål

I Nr. Vorupør kan dere nyte stemningen i feriebyen, se fiskebåtene på stranden, gå ut på den lange moloen og bade i det inndemmede havbad. Dere kan også besøke Nordsøakvariet og Vorupør Museum her (15 km mot nord).
Agger ligger 19 km mot sør, og her kan dere se en utstilling om kystsikring i de nydelige, restaurerte, svarte fiskerhusene. Opplev også, hvordan en fiskerfamilie levde her for 200 år siden i et gammelt fiskerhus.
På Limfjordscentret i Doverodde kan dere oppleve en 150 år gammel og meget velbevart kjøpmannsgård og høre om livet her i gamle dager (28 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Lyngby, Thy

Søk feriehus
 
  •  

   Lyngby, Thy Feriehus, Lyngby, Thy

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   2000 m till vann
   Reg. nr.: 18-1010

    
   1 uke fra NOK 2653,-
    
  •  

   Lyngby, Thy Feriehus, Lyngby, Thy

   8 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   800 m till vann
   Reg. nr.: 18-1004

    
   1 uke fra NOK 3217,-
    
  •  

   Lyngby, Thy Feriehus, Lyngby, Thy

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   1200 m till vann
   Reg. nr.: 18-1002

    
   1 uke fra NOK 4208,-
    
  •  

   Lyngby, Thy Feriehus, Lyngby, Thy

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   6000 m till vann
   Reg. nr.: 18-2004

    
   1 uke fra NOK 5011,-
    
  •  

   Lyngby, Thy Feriehus, Lyngby, Thy

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   1100 m till vann
   Reg. nr.: 18-1003

    
   1 uke fra NOK 2983,-