Lei feriehus i Kjul - Book her

Feriehus i Kjul, Nordvestjylland, Danmark til utleining!

Her kan De holde ferie i frisk luft og ren natur ved skog og deilig strand.

 

Gjestevurderinger fra Kjul

 
 

13 gjester har gitt Kjul en gjennomsnittlig vurdering på 4,62 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Sommerhusområdet Kjul Strand ligger ca. 5 km nordøst for Hirtshals. På Kjul Strand ligger det flere vrak fra den tiden, da den gamle skutehandel med Norge foregikk herifra. Nesten alle sommerhusene i området er beliggende i en fredet klittplantasje. Kjul er derfor et ideelt feriested for dem, som foretrekker å holde ferie i naturskjønne og rolige omgivelser. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og Hirtshals byr på butikker, spisesteder, severdigheter og aktivitetsmuligheter.

 
Feriehus i grønne omgivelser ved Kjul Strand Klittlandskapet bak stranden i Kjul Den brede sandstranden i Kjul Feriehus på vei mot stranden i Kjul
 

Strande

Kjul Strand er en av landets beste sandbadestrender, hvor det Blå Flagg vitner om, at stranden er velholdt og at vannet er rent. Stranden er skjermet av lave klitter med marehalm. Det er tillatt å ta med bilen på stranden. Det er gode muligheter for å windsurfe på strandens bølger. Gå ikke glipp av den helt enestående solnedgang over Vesterhavet fra stranden eller klittene.

Natur

Kjul Strand er omgitt av en kupert og veldig vakker natur med strand, klittplantasje, hede og skog. Her finner De overalt de helbredende urter som vendelboene igjennom generasjoner har tilsatt egnens snaps 'bjæsken'. Skogen 'Lilleheden Klitplantage' ligger mellom Kjul og Hirtshals, og her kan De oppleve et variert fugleliv. Landskapet byr dessuten på duftende nåletrær, bjørk, fruktbusker, sopp, bakker, marker og Kjul Å, hvis vann tidligere var kjent for å ha en helende virkning. Uggerby Plantage er beliggende mellom Kjul og Tversted, og her finner De et rikt plante- og dyreliv. Uggerby Å løper igjennom det vakre landskapet som kan beundres fra både vei, sykkelsti og vandresti.

Aktiviteter

Hirtshals Golfklub som er beliggende i Kjul, råder over en 18-hullers, lett kupert golfbane samt en 9-hullers Pay & Play bane. De kan leie ridehester i området og ride i klittplantasjene og på stranden, eller leie kanoer og seile på den vakre Uggerby Å. Det er gode fiskemuligheter i området, bl.a. direkte fra Kjul Strand, i de nærliggende fiskeparker, i Uggerby Å, i Hirtshals Havn og ved fyrtårnet i Hirtshals. Ønsker De å fiske på havet, kan De seile med en fiskeskøyte ut fra Hirtshals Havn til forskjellige vrak eller rev, f.eks. Det Gule Rev. I Hirtshals Bowling Center kan De bowle, spille airhockey, billiard osv. Fun-Park i Hirtshals er et stort naturområde med aktiviteter for barn, bl.a. indianerleir, hoppeputer, øksekast osv., samt flere forskjellige dyrearter, som De kan klappe og kjele med.

Severdigheter

Ved Kjul Strand kan De besøke et kjeramikkverksted med brukskunst og steintøy samt en billedhugger 'Stinne Teglhus', som forarbeider naturens stein. Handelsbyen Hirtshals byr på en stor havn, gode innkjøpsmuligheter, spisesteder og severdigheter (5 km). De 144 trinn i Hirtshals Fyr fører Dem opp i 35 m høyde og gir Dem en storslått utsikt over havet, kysten og landet. Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvannsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vann. På Nordsømuseet kan De oppleve ca. 60 forskjellige fiskesorter fra hele Nordsjøen, og noen kan De enda røre ved. I Hirtshals kan De bl.a. også besøke Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplett bunkeranlegg med museum fra 2. verdenskrig.

Utfluktsmål

I Tuen ved Tversted kan De besøke et spendende ørnereservat, komme helt tett på noen av verdens største ørnesorter og se dem bli foret i luften (18 km). Besøk det idylliske og stemningsfulle fiskerleie Lønstrup, som bl.a. er kjent for de mange gallerier og kunsthåndverkerne sine (33 km). Et sandfluktsmuseum er etablert i nærheten av Rubjerg Knude Fyr fra 1900, og fra fyrtårnet som vil bli dekket av sand i løpet av få år, er det flott utsikt over hav og landskap (38 km). I fornøyelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan De prøve mer enn 50 spendende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vannland og Danmarks største berg- og dalbane, Falken. Når entreen er betalt, kan De prøve det hele i Fårup Sommerland (52 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Kjul

Søk feriehus
 
  •  

   Kjul Feriehus, Kjul

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 10-4023

    
   1 uke fra NOK 4653,-
    
  •  

   Kjul Feriehus, Kjul

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   625 m till vann
   Reg. nr.: 10-4004

    
   1 uke fra NOK 4876,-
    
  •  

   Kjul Ferieleilighet på landet, Kjul

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 0
   Husdyr tillatt : no   •   2000 m till vann
   Reg. nr.: 10-4027

    
   1 uke fra NOK 3145,-