Lei feriehus in Kandestederne - Book her

Feriehus in Kandestederne, Nordvestjylland, Danmark til utleining!

Kandestederne er et naturskjønt ferieområde ved Vesterhavet på toppen av Danmark.

 

Gjestevurderinger fra Kandestederne

 
 

5 gjester har gitt Kandestederne en gjennomsnittlig vurdering på 5,00 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Feriehusområdet Kandestederne ligger mellom Gl. Skagen og Bunken på vestsiden av Skagen Odde. Området byr på fantastisk natur med høye sanddyner, Europas største ørken og en deilig badestrand. Området er et gammelt fisker- og bondesamfunn som har utviklet seg til et sjarmerende ferieområde med en hyggelig og rolig stemning. Her er dere i fredelige omgivelser, litt vekk fra den mer livlige Skagen, hvor dere kan handle, spise på kafé og restaurant og besøke attraksjoner.

 
Bunkere på den brede sandstranden ved Kandestederne De store sandsanddynene i Råbjerg Mile bak kysten ved Kandestederne Kupert klittområde og gammel vindmølle ved Kandestederne Sandbadestrand med bunkere ved Kandestederne
 

Strande

Ved Kandestederne kan dere benytte en bred sandstrand med høye sanddyner med en fantastisk utsikt over havet og landet bak med sanddyner. Det er tillatt å kjøre bil på stranden og her er det masse plass til å bade, leke og slappe av. Gå ikke glipp av den vakre solnedgangen over havet.

Natur

Ferieområdet ligger i et uspolert klittområde, rett opp og ned av Danmarks største vandreklitt. Den imponerende Råbjerg Mile dekker et areal på rundt 2 kvadratkilometer og er på det høyeste stedet 35 meter høyt. Sandmilen flytter seg hvert år mange meter nordøstover på grunn av sandflukten. På den andre siden av Skagen Odde ligger den nydelige Bunken Klitplantage, der dere kan gå tur på heden og i en plantasje med gran og furu.

Aktiviteter

Det nydelige naturområdet innbyr til vandreturer i sanddyner og plantasjer, ved Råbjerg Mile og på stranden. Har dere med sykler, så kan dere benytte de fine sykkelstiene hele veien opp til Skagen. Dere kan også prøve krefter med den 15 km lange mountainbike-ruten i Skagen Klitplantage. Rett sør for Bunken Klitplantage ligger den utfordrende, 18-hulls golfbanen Hvide Klit. Her kan dere også benytte en treningsbunker og en par-3-bane med 6 hull. Det er også gode muligheter for å ride i Kandestederne. Fra den lokale Langagergaard kan dere ta med på en ridetur med guide på islandsk hest i plantasjene eller på stranden.

Severdigheter

Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklitt og har med tiden dannet en miniørken bak kysten. Vandreklitten er ca. 35 meter høy og fra toppen kan dere nyte en enestående utsikt over havet og området. Besøk Farm Fun ved Ålbæk - en familievennlig dyrepark med lekeplasser og morsomme lekesaker som hoppeputer, labyrint, taubane og mye mer. Her kan dere komme tett på dyrene på farmen, klappe og kjele med dem og ride på ponnier (12 km). Den Tilsandede Kirke, Sct. Laurentii Kirke, ligger i plantasjen, syd for Skagen. De mange årene med sandflukt på egnen betyr, at dere i dag kun kan se tårnet på kirken stikke opp over sandet (14 km). I Skagen kan dere oppleve flotte bymiljøer med de idylliske gule Skagenshusene og nyte stemningen på lystbåthavnen med de berømte, røde pakkhusene. Skagen har en gågate med mange spesialbutikker, hyggelige vertshus og spisesteder og mange gallerier og museer. Gå heller ikke glipp av en tur til det idylliske og eksklusive Gl. Skagen, 15 km mot nord

Utfluktsmål

I Ørnereservatet i Tuen kan dere oppleve noen av verdens største ørner og se dem bli fôret i luften. Se f.eks. når vandrefalken, jaktfalken, duehauken, kongeørnen og havørnen viser, hva de kan (19 km). På Nordsømuseet i Hirtshals kan dere se det store saltvannsakvarium Oceanariet med mange ulike fiskearter fra Nordsjøen. Her kan dere se f.eks. store månefisk og små haier. Noen fisk og havdyr kan dere også røre (41 km). I fornøyelsesparken Fårup Sommerland kan dere prøve over 50 spennende forlystelser for hele familien, blant annet Danmarks største vannland, Orkanen - Nordeuropas eneste rutsjebane som også kjører under vannet, Lynet - en av Danmarks villeste rutsjebaner og Falken - en kjempestor trerutsjebane. Fårup Sommerland ble kåret som Nordens beste sommerland i 2012 og 2013 (85 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Kandestederne

Søk feriehus
 
  •  

   Kandestederne Feriehus, Kandestederne

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   1600 m till vann
   Reg. nr.: 10-1408

    
   1 uke fra NOK 6498,-
    
  •  

   Kandestederne Feriehus, Kandestederne

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   600 m till vann
   Reg. nr.: 10-1409

    
   1 uke fra NOK 7064,-