Lei feriehus i Kærsgård Strand - Book her

Feriehus i Kærsgård Strand, Nordvestjylland, Danmark til utleining!

Kærsgård Strand ligger i Jammerbugten, ut mot Vesterhavet og midt mellom Skallerup Klit og Tornby Strand.

 

Gjestevurderinger fra Kærsgård Strand

 
 

gjester har gitt Kærsgård Strand en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet Kærsgård Strand er omgitt av en enestående natur med bred, fin strand, klitter, Vesterhavet, Liver Å og innlandsklitter. Her er en vakker natur, med masse frisk luft, fred og ro, og allikevel er det ikke langt til byer og severdigheter for hele familien. Området er kjent fordi det bor mange kunstnere her, som gjerne vil ha besøk i sine verksteder og gallerier. Herfra er det 12 km til de nærmeste byene, Hirtshals og Hjørring.

 
Den nydelige, brede sandstranden med høye sanddyner ved Kærsgård Feriehusområdet bak de høye sanddynene ved Kærsgård Strand På vei mot den brede, hvite sandstranden ved Kærsgård Det vakre og kuperte klittlandskapet bak Kærsgård Strand
 

Strande

Kærsgård Strand er en vakker, bred sandstrand, usjenert og barnevennlig, med fantastiske klitter som danner le for vinden. Det er inspirerende og hyggelig å gå tur langsmed stranden, uansett årstid. Solnedgangen over Vesterhavet er en flott opplevelse som en ikke bør gå glipp av.

Natur

Bak kysten ligger sommerhusene i et enestående og kupert område med trær, lyng og nypetornbusker. Herfra er det utsikt helt til Tornby Klitplantasje. Gjennom dette området renner den fiskerike Liver Å. Her er det også et yrende fugleliv. Bak dette klittområdet ligger et flatt landskap med åker og eng. Nørlev, 4 km fra Kærsgård Strand, ligger i et vakkert skogområde. Det er havet og vinden som har skapt innlandsklittene bak Skallerup, og dette unike og bevaringsverdige landskap er nå fredet. Det er åpent for alle, men det er kun tillatt å gå på avmerkede stier (5 km.). Tornby Bjerg ligger hele 88 m over havet med en vidunderlig utsikt over et naturskjønt område. Tornby Klittplantasje er en vestkystplantasje som ligger høyt og fritt, og med en særegen og frodig planteverden (8 km).

Aktiviteter

Fra Nørlev Strand kan dere benytte en vakker sykkelrute til Skallerup, Harrerenden og gjennom Lønstrup til området omkring Rubjerg Knude. Det finnes flere Put & Take fiskevann i nærheten. Her er det også muligheter for kystfiske. For golfspillere ligger de nærmeste banene i Hjørring, Hirtshals, Brønderslev og Løkken.

Severdigheter

Ved Skallerup ligger en 200 år gammel kjøpmannsgård, som framdeles er i drift (5 km). Vennebjerg Mølle har vært i full drift for inntil 30 år siden, og herfra er det en praktfull utsikt over Rubjerg Knude, Lønstrup og Vesterhavet (11 km). Besøk evt. det idylliske fiskerleie Lønstrup rett i nærheten, det er en stemningsfull ferieby med hyggelige gater, gallerier, butikker, spisesteder mm. (11 km). På Nordsømuseet i Hirtshals kan dere se eksotiske fisk og haier og mange utstillinger angående fisk (12 km).

Utfluktsmål

Rubjerg Knude er en 90 m høy moreneavleiring som ble dannet av innlandsisen under den siste istid. Her er god anledning til å se rovfugler. Rubjerg Knude Fyr er delvis full av sand, oppført i 1900 og tatt ut av drift i 1968, pga. sandflukt. Fra fyret er det en fantastisk utsikt over både hav og land (24 km). Ved Tversted ligger Ørnereservatet og her kan en komme ganske nær noen av verdens største ørnearter og se fuglene blir matet i luften (28 km). Ved badebyen Blokhus kommer dere til Fårup Sommerland & Aquapark. Her kan dere boltre dere i mer enn 50 spennende fornøyelser for hele familien. Når entreen er betalt, har dere fri adgang til å bruke alle aktivitetene.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Kærsgård Strand

Søk feriehus