Lei feriehus i Hulsig - Book her

Feriehus i Hulsig, Nordvestjylland, Danmark til utleining!

Hulsig - Ferie i nærheten av Skagen, midt i naturattraksjoner

 

Gjestevurderinger fra Hulsig

 
 

3 gjester har gitt Hulsig en gjennomsnittlig vurdering på 5,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Holder dere ferie i Skagen, kan dere oppleve den fascinerende naturen mellom Vesterhavet og Kattegat og stå på Grenen, spissen på odden med et ben i hvert av de to havene. Skagen, Danmarks nordligste by, med de typiske gule husene og kjent for de verdensberømte Skagens-malere, ligger kun 14 km fra Hulsig. I Skagen finner dere et utall spennende butikker, førsteklasses restauranter med bl.a. fiskespesialiteter og fine innkjøpsmuligheter. Men dere kan også kjøpe inn dagligvarer bare 200 meter fra feriehuset. Har man lyst på å bade, er det også mange muligheter. Mindre enn 2 km fra feriehuset deres ligger det en deilig Kattegat strand, og etter 5 kms kjøring er dere ved Vesterhavet. Nyt den enestående naturen på ferieområdet, men ta også på tur til én av de mange attraksjonene i Nordjylland, f.eks. forlystelsesparken Fårup Sommerland ved Saltum, som er en opplevelse for hele familien (79 km).

 
Hulsigs strand med fint, hvitt sand og høye sanddyner Utsikt sørover fra den deilige sandstranden i Hulsig Sti fra stranden i Hulsig til det hyggelige feriehusområdet Mange store skip seiler forbi Hulsig hver dag
 

Strande

Mellom Hulsig og Bunken ved Kattegat finner dere en deilig barnevennlig strand med fint sand og enkelte stein og blåskjell. Nyt det rene vannet og de små bølgene. Stranden har Blått Flagg og er dessuten bilfri og har parkeringsplasser. Her har dere fine muligheter for å bade, sole, surfe, vandre og fiske. Hvis dere gjerne vil bade i Vesterhavet, kan dere dra til Kandestederne (5 km). Her er naturen barskere enn på østkysten, og den brede stranden med de høye klittene innbyr til lange spaserturer med utsikt over Vesterhavet og det vidstrakte landskapet. Stranden, hvor nakenbading ikke er ualminnelig, er også velegnet til surfing. Her er det parkeringsplasser, men det er også tillatt å kjøre bil på selve stranden.

Natur

Ferieområdet mellom Vesterhavet og Kattegat og bare 16 km fra Grenen, Danmarks nordligste punkt, er preget av en helt spesiell natur. Grenen, spissen på Skagens Odde, ligger nord for Skagen (14 km) og dannes av sandet som havet transporterer langs vestkysten opp mot Grenen. Her møtes de to havene: Vesterhavet og Kattegat. Bunken Klitplantage (7 km) er preget av klitthede, sitkagran, skogfyr, bjergfyr og contortafyr. Klittplantasjen ligger rett opp til den imponerende vandreklitt Råbjerg Mile. Milen flytter seg hvert år flere meter mot nordøst på grunn av sandflukten. Råbjerg Mile, Danmarks største vandreklitt, er ca. 40 m høy og danner en miniørken. På grunn av sandflukten oppstod Råbjerg Stenene. Det fine sandet fra Råbjerg Mile forsvant, og kun store stein ble liggende.

Aktiviteter

Bare 5 km fra Hulsig kan golfspillere benytte den utfordrende, 18-hullers banen i golfklubben ‚Hvide Klit’. Her finner dere bl.a. også en driving range, putting green, øvebunker og en par-3-bane med 6 huller. Det er fine muligheter for å fiske, bade, surfe, spille tennis og minigolf, vandre, sykle og ride i området. En flott sykkelsti fører hele veien til Skagen. Dere har også mulighet for å ta med på seiltur og se det hele litt fra vannsiden. Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med lekeland. Tilbring en deilig dag med barna og kom tett på gårdens dyr, bl.a. griser, kuer, sauer, kenguruer, emuer, ponnier, hengebuksvin, kaniner, geiter, marsvin, påfugler, lamaer og andre interessante dyr. Her finnes det dessuten en rekke gøyale fornøyelser som f.eks. månebiler, husker, hoppeputer og fotball (10 km).

Severdigheter

Ørnereservatet ligger ved Tversted. Her kan dere komme helt tett på noen av verdens største ørnearter og se dem bli foret i luften (13 km). Den Tilsandede Kirke er beliggende sør for Skagen (14 km). Den enorme sandflukt i området er skyld i, at kirken ble begravd. Med kirken som utgangspunkt kan dere ta på en deilig vandretur langs merkede stier. I Skagen, den nordligste byen i Danmark, finner dere de typiske gule husene med røde tegltak og hvite blonder. Nyt stemningen på den levende fiskerihavnen og i lystbåthavnen og se, hva som inspirerte de kjente Skagens-malere. I Skagen finner dere et utall museer, kunsthåndverkere, butikker og restauranter. Besøk f.eks. det berømte Skagens Museum med verker av de berømte Skagensmalere, Skagens Bamsemusem og Skagen Odde Naturcenter.

Utfluktsmål

Bangsbo Fort i Frederikshavn (28 km) er et festningsanlegg fra 2. verdenskrig. Festningsanlegget består av ca. 70 bunkere og betonganlegg. Her finner dere bl.a. Bangsbo Fort Bunkermuseum som ligger i den tidligere kommandobunker Regelbau M 152. Like i nærheten ligger Bangsbo Botaniske Have med bl.a. en spennende krydderurthage, park i engelsk stil, den romantiske Rosenhave og Boolsens Stenhave. På Nordsømuseet i Hirtshals kan dere oppleve hai og fisk på nærmeste hold og besøke utstillinger om fisk og fiskeri (37 km). I forlystelsesparken Fårup Sommerland kan dere prøve mer enn 50 spennende forlystelser for hele familien. Når inngangen er betalt, kan dere prøve alt sammen i Fårup Sommerland (79 km). Ta også en tur til middelalderbyen Aalborg, der dere bl.a. kan besøke Aalborg Zoo med 1300 spennende dyr fra hele verden (93 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Hulsig

Søk feriehus
 
  •  

   Hulsig Ferieleilighet, Hulsig

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   1500 m till vann
   Reg. nr.: 10-1604

    
   1 uke fra NOK 3583,-