Lei feriehus i Hirtshals - Book her

Feriehus i Hirtshals, Nordvestjylland, Danmark til utleining!

Hirtshals byr på en god blanding av forskjellig natur, kultur, byliv og aktiviteter.

 

Gjestevurderinger fra Hirtshals

 
 

2 gjester har gitt Hirtshals en gjennomsnittlig vurdering på 4,50 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Den hyggelige fiskeri- og handelsbyen Hirtshals er omgitt av brusende Vesterhav og naturskjønt klittlandskap. Byen har en stor, stemningsfull fiskerihavn, en gågate med et aktivt handelsliv, mange restauranter og kaféer, interessante museer og gallerier samt et karakteristisk fyrtårn. Deilige badestrender, nydelig natur, mange aktivitetsmuligheter og severdigheter gjør Hirtshals til et ideelt feriemål for hele familien.

 
Den hyggelige havnen med fiskeskøyter og seilbåter i Hirtshals Det hvite fyrtårnet i Hanstholm Utsikt over Vesterhavet fra sanddynene ved Hirtshals Den stemningsfulle havnen i Hirtshals
 

Strande

Her kan dere velge mellom flere slags strand. Hirtshals byr bl.a. på den barnevennlige og bilfri stranden 'Husmorstranden' og mange, bredere sandstrender mot sør og nordøst der det er tillatt å kjøre bil. Strendene har Blått Flagg og alle er skjermet av marehalmsbevoksede sanddyner. Her kan dere bade, sole, spasere, drive med strand- og vannsportsaktiviteter samt nyte synet av en vakker solnedgang.

Natur

Hirtshals er omgitt av hav, klittlandskap, hede samt skog- og naturområder med sjøer og bekker. Rundt sjøene og bekkene finner dere et rikt dyre- og planteliv. Folkeparken er et koselig, lite skogområde med stier, en sjø med ender, bord, benk og lekeplass. Skogen 'Lilleheden Klitplantage' ligger i den østlige utkanten til Hirtshals, og her kan dere oppleve et variert fugleliv. Landskapet byr dessuten på duftende nåletrær, bøk, fruktbusker, sopp, bakker, marker og Kjul Å, der vannet tidligere var kjent for å ha en helende virkning. I Uggerby Plantage risler Uggerby Å gjennom det nydelige landskapet og kan beundres fra både vei, sykkelsti og vandresti.

Aktiviteter

I Hirtshals Bowling Center kan dere bowle, spille airhockey, biljard osv. Det er gode vandre-, ride- og sykkelruter i og rundt byen. Dere kan bl.a. leie ridehester og følge ruten gjennom klittplantasjene ned til stranden. Det er mulig å fiske fra molen i Hirtshals, fra strendene i områet, i Uggerby Å samt i Put & Take fiskeparkene i eignen. Har man lyst på å fiske på havet, kan man seile med fiskeskøyte fra Hirtshals Havn til forskjellige vrak eller rev, f.eks. Det Gule Rev. Hirtshals Golfklub som ligger i Kjul, byr på en 18-hullers, lett kupert golfbane samt en 9-hullers Pay & Play bane (5 km). Man kan leie kano og seile på den nydelige Uggerby Å, ca. 11 km fra Hirtshals.

Severdigheter

Området rundt Hirtshals er rikt på kunsthåndverkere, og dere kan blant annet besøke billedhuggere, malere, glassblåsere, ravslipere og pottemakere på verkstedene og atelierene deres. På Nordsøen Oceanarium kan dere oppleve et digert akvarium med fisk og havdyr fra Nordsjøen, se på seler i Sælariet, se utstillinger og prøve morsomme aktiviteter. I Hirtshals kan dere også se utgravde bunkere, kanonstillinger og utstillinger om 2. verdenskrig på Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri. De 144 trinnene i Hirtshals Fyr fører dere opp i 35 meters høyde og gir dere en storslått utsikt over havet, kysten og landskapet. Fun Park Hirtshals er et stort besøksjordbruk med et utall av dyr og fugler samt aktiviteter for barn i alle aldre. Her kan dere blant annet kjæle med dyrene, leke på lekeplassen, ta på togtur i det store hjortehegn, spille minigolf og bake pinnebrød i indianerleiren (2 km).

Utfluktsmål

Den rustikke herregård Odden i Mygdal fra 1400-tallet er beliggende i nydelige omgivelser og inneholder historisk interiør (16 km). I Ørnereservatet i Bindslev kan dere få se, når falkonerene demonstrerer de flotte rovfuglenes evner fra jorden og på hesterygg (22 km). Den sjarmerende kystby Lønstrup byr på et utall av gallerier og kunsthåndverkere, en hyggelig stemning og en deilig strand med fiskebåter (25 km). Råbjerg Mile ved Kandestederne (41 km) er en av Europas største vandreklitter. Vandreklitten er rundt 40 m høy og flytter seg litt nordøstover hvert år. Fra milens høyeste punkt kan dere se helt til Skagens Gren. En hyggelig og actionfylt dag for hele familien får dere i forlystelsesparken Fårup Sommerland. Her finner dere morsomme forlystelser for alle i familien i deilige, grønne omgivelser (44 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Hirtshals

Søk feriehus
 
  •  

   Hirtshals Feriehus, Hirtshals

    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 1   •   900 m till vann
   Reg. nr.: 10-6108

    
   1 uke fra NOK 7614,-
    
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Hirtshals Feriehus, Hirtshals

    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 1   •   5000 m till vann
   Reg. nr.: 10-5905

    
   1 uke fra NOK 10088,-