Lei feriehus i Grønne Strand - Book her

Feriehus i Grønne Strand, Nordvestjylland, Danmark til utleining!

Grønne Strand ligger innerst i Jammerbugten og midt den mest uberørte natur.

 

Gjestevurderinger fra Grønne Strand

 
 

16 gjester har gitt Grønne Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,31 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Grønne Strand er et storslått, fredet område med klitter, lyng og furu, beliggende direkte ut til det brusende Vesterhav med de lange, hvite sandstrender og de betagende klitter. Grønne Strand har Danmarks eneste bevarte vindmølle, som er dekket med lyng på alle sider, og ligger tett på det nydelige, restaurerte Svinkløv Badehotel. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Slettestrand, og nærmeste større by er Fjerritslev, som byr på gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder (9 km). Grønne Strand er et ideelt feriested for dem, som gjerne vil bade, slappe av og nyte de naturskjønne omgivelser, men har De lyst til mer, kan en kort kjøretur føre Dem til feriebyer, golfbaner, fornøyelsesparker og severdigheter for hele familien.

 
Sommerdag på badestranden i Grønne Strand Stranden og den kuperte naturen ved Grønne Strand Bred sandstrand og lave sanddyner ved Grønne Strand Den hollandske mølle, Lyngmøllen, ved Grønne Strand
 

Strande

Stranden ved Grønne Strand er en bred, hvit sandstrand med få stein. Bilen må ikke tas med på stranden. På grusveien ned mot stranden kan De se traktorer med båttrailere. Dette er nåtidens kystfiskere, fritidsfiskere, som går ut og røkter garnene sine fra den åpne stranden.

Natur

Grønne Strand er et stort, uberørt og kupert naturområde med skog og hedearealer med lyng. I den sørlige delen av området finnes det noen sjøer, som har oppstått etter utgraving av småstein. Grønne Strand ligger tett på Svinkløv som bl.a. er kjent for sitt smukke og velholdte badehotell samt Svinkløv Plantage. Litt vekk fra kysten ligger 'Svinklovene'; en gammel tysk betongvei som går gjennom skogen og ut til 'Sømærket' med tyske festningsrester. Her befinner De Dem høyt over havet og De kan nyte en praktfull utsikt over Vesterhavet og hedearealene ved Grønne Strand. Fosdalen er en stor, kupert og veldig naturskjønn dal med et vannløp i bunnen, og dalen munner ut i landets største innlandsskrent Lien. Skrenten er 66 m høy og strekker seg fra Tranum til Grønne Strand (11 km). Bulbjerg er Danmarks eneste fuglefjell, og havfuglen riden yngler på klintens steile sider. Fra klinten kan De nyte en storslått utsikt over havet og området (27 km).

Aktiviteter

For vandreentusiaster har området massevis å by på. De gode, merkede vandrestier i området mellom Grønne Strand og Svinkløv/Slette Strand sørger for, at De blir ført rundt i de mest naturskjønne områder. Det er mulig å fiske direkte fra stranden eller i en av områdets Put & Take fiskesjøer. Ønsker De å fiske på dypere vann, kan De ta på havfiskeri med fiskeskøyte fra Hanstholm (55 km) til Det Gule Rev, som ligger 2 timers seiltur fra land. Golfspillere kan prøve banene hos Jammerbugtens Golfklub ved Fjerritslev, der 18-hullers banen er naturlig anlagt (9 km), Blokhus Klit Golfklub med både en 18-hullers og en 9-hullers bane (28 km) eller Nordvestjysk Golfklub ved Klitmøller som byr på en av landets mest utfordrende og vakrest beliggende baner (64 km).

Severdigheter

Besøk det flott restaurerte Svinkløv Badehotel, som er meget naturskjønt beliggende på stranden nær Grønne Strand. Området rundt Grønne Strand er rikt på kunsthåndverkere, som har verksteder og utstillinger med keramikk, steintøy, raku og glasskunst. Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet fremstår som i gamle dager med 100 år gamle bryggerkjeler, gjæringskar og øltønner. Bryggergården som i dag er innrettet som museum, omfatter også et malteri og en tappehall (9 km). I Fjerritslev kan De dessuten besøke Han Herred Naturcenter og lære mer om områdets natur og dyreliv.

Utfluktsmål

Festningsanlegget Aggersborg ved Aggersund inneholder spor etter 48 langhus. Ved ringborgen kan De se en utstilling om borgens oppbygging (20 km). Kokkedal Slott ved Brovst er et imponerende tresidet slott i 3 etasjer med en veldig spendende historie (25 km). Den 47 m høye kalkklint ved Bulbjerg er bebodd av havfugler, og fra klinten kan De oppleve en enestående utsikt over hele Jammerbugten. Det er innrettet en liten utstilling i bunkeren på toppen av klinten som er Danmarks eneste fuglefjell (27 km). I fornøyelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan De prøve mer enn 50 spendende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vannland og Danmarks største berg- og dalbane, Falken (52 km). På Museumscenter Hanstholm kan De oppleve Museumsbunkeren ¿ Nordeuropas største festning med bunker. På museumsområdet kan De også se utstillinger, kanoner, uniformer, våpen osv. (55 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Grønne Strand

Søk feriehus
 
  •  

   Grønne Strand Feriehus, Grønne Strand

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 7   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 1   •   1100 m till vann
   Reg. nr.: 16-0815

    
   1 uke fra NOK 5411,-
    
  •  

   Grønne Strand Feriehus, Grønne Strand

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 1   •   1100 m till vann
   Reg. nr.: 16-0814

    
   1 uke fra NOK 3403,-
    
  •  

   Grønne Strand Feriehus, Grønne Strand

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   1000 m till vann
   Reg. nr.: 16-0813

    
   1 uke fra NOK 9651,-
    
  •  

   Grønne Strand Feriehus, Grønne Strand

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   1100 m till vann
   Reg. nr.: 16-0817

    
   1 uke fra NOK 3951,-