Lei feriehus i Gøttrup - Book her

Feriehus i Gøttrup, Nordvestjylland, Danmark til utleining!

Ferie i uforstyrret natur med utallige aktivitetsmuligheter - bare 10 km fra Vesterhavet.

 

Gjestevurderinger fra Gøttrup

 
 

3 gjester har gitt Gøttrup en gjennomsnittlig vurdering på 3,67 av 5 stjerner.

 

Eign

Hvis dere virkelig har lyst på bare å slappe av, bør dere holde ferie i de nydelige omgivelsene rundt Gøttrup. Feriehuset ligger mellom Vesterhavets skjønne strender, den milde Limfjord og med bare 57 km til den spennende middelalderbyen Aalborg, hvor det finnes tallrike gode shoppingmuligheter og mange interessante museer, som forteller om vikinger, sjøfarere og munker. Opplev et sommerhusområde som er preget av fantastisk natur, fang fisk på havet eller i de mange fiskesjøer og nyt fangsten til kveldsmat. Prøv en av de beste golfbanene i Danmark og ta med barna til en fornøyelsespark med ville berg- og dalbaner og et spennende badeland. Beliggenheten til feriehuset gjør alt mulig. Dersom dere ønsker en helt uforstyrret ferie, kan dere handle dagligvarer bare tre km vekk fra feriehuset og dermed kjøpe alt det som dere har bruk for til et par dager i fred og ro.

 
Fiskepark og natur i Gøttrup Den store fiskesjøen i Gøttrup De grønne områdene ved fiskesjøen i Gøttrup Veien, som går rundt sjøen i Gøttrup
 

Strande

Nord for feriehuset deres, ved det fantastiske Vesterhavet, er det mange skjønne strender som innbyr til å svømme og fiske og dyrke strandaktiviteter. Den Grønne Strand er en bred, hvit sandstrand med få stein, hvor man ikke må kjøre bil. På grusveien til stranden står det mange traktorer med båthengere. De tilhører de mange fritidsfiskere, som har fiskenettene deres ute i havet.

Natur

Svinkløv Klitplantage er et 700 hektar stort naturområde, som et åpent for publikum. Her kan dere følge merkede vandreruter gjennom en avvekslende plantasje med klitthede, duftende furuer og frodige skogslukter som Faldet og Kaprifoliedalen. Fosdalen er en stor nydelig dal med et vannløp. Fosdalen skjærer seg inn i Lien, som er en ca. 7 km innlandsskråning med en høyde på opp til 66 m. Lien strekker seg fra Tranum til Grønne Strand (15 km). Bulbjerg er Danmarks eneste fuglefjell, der måken Riden yngler og ofte ses hengende i vinden over skråningen. Nyt den smukke utsikten over hav og land, når dere går på Bulbjerg (15 km). Det 6000 hektar store naturområdet Vejlerne ligger mellom Lønnerup Fjord i vest, Lund Fjord mot nord, Bygholm Vejle i øst og Limfjorden mot sør. I dette fredede fugleparadiset kan dere oppleve mange naturtyper, f.eks. eng med beitende kyr, strandeng, rørskog, brakkvann, myr og fjord, som alle er med til å trekke til ender, gjess, vade- og rovfugler (19 km).

Aktiviteter

Nyt en forfriskende spasertur gjennom det skjønne naturområdet, som ligger rundt feriehuset deres, eller sleng dere i solen på én av de mange innbydende strender i området. Dere har mulighet for å fiske fra stranden eller i de nærliggende Put & Take-sjøene såsom Gøttrup Fiskepark, som ligger bare 3 km vekk fra feriehuset. Gøttrup Fiskepark er en av Danmarks største og flotteste Put & Take fiskeparker. På det 100.000 m2 store område finnes det en kjempestor sjø, som er omgitt av skog, kløfter og gressmarker. I sjøen blir det hver dag satt ut ørret fra 0,8 til 10 kg. Golfspillere kan blant annet prøve den nærliggende Jammerbugtens Golfklub ved Fjerritslev, hvor banen med de 18 hullene er bygget opp som en naturbane i et kupert terreng (8 km), eller Himmerland Golf & Country Club med tre utfordrende 18-hullers baner, PGA New Course, Old Course og Bette Course (31 km).

Severdigheter

7 km nord for feriehuset ligger byen Fjerritslev med interessante aktivitetsmuligheter. Besøk f.eks. Han Herred Bolchekogeri & Lysstøberi og smak på sukkertøy uten sukker. Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet står intakt med sine over 100 år gamle bryggkjeler, gjærkar og oljetønner - som om det nettopp har blitt forlatt av bryggeriarbeiderne. I Fjerritslev har dere også mulighet for å besøke Han Herred Naturcenter og lære mer om områdets plante- og dyreliv. Den gamle Købmandsgården har et stort utvalg både i ferdige kviltarbeider, kunst og patchwork og stoffer og sytilbehør. Den tidligere stallen er innredet som butikk med et omfattende sortiment av blant annet brukskunst og frostsikre figurer og krukker til hagen og terrassen. Her kan dere gå og kikke i fred og ro.

Utfluktsmål

Røgegård Naturreservat byr på masse skog, hede og sjøer, og dere kan komme helt tett på dyrene. Naturreservatet har en stor bestand av hjort, muflon og villsvin, som går fritt rundt på det store området. På stedet kan dere også besøke et jaktmuseum, som har et av landets største private samlinger med jaktvåpen (9 km). Ved Aggersund nord for Limfjorden ligger ringborgen Aggersborg, Danmarks største vikingborg. Borgen har en innvendig diameter på 240 meter, og festningsvollen er 750 meter lang (15 km). Bunkermuseet ved Bulbjerg er en del av festningsanlegget fra 2. verdenskrig. Her finnes det en liten utstilling, som forteller om besettelsen, men også om omgivelsenes geologi og fugleliv (15 km). Fornøyelsesparken Fårup Sommerland byr på mer enn 50 spennende aktiviteter for hele familien, blant annet en stor Aquapark (vannland) og den raske berg- og dalbanen av tre, Falken (52 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Gøttrup

Søk feriehus
 
  •  

   Gøttrup Feriehus, Gøttrup

    

   Soveplasser: 9   •   Soverom: 5
   Husdyr tillatt : no   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 16-1856

    
   1 uke fra NOK 5332,-
    
  •  

   Gøttrup Feriehus, Gøttrup

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   8000 m till vann
   Reg. nr.: 16-1853

    
   1 uke fra NOK 4365,-
    
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Gøttrup Feriehus på landet, Gøttrup

    

   Soveplasser: 20   •   Soverom: 6
   Husdyr tillatt : 2   •   3000 m till vann
   Reg. nr.: 16-1855

    
   1 uke fra NOK 26979,-