Lei feriehus i Bunken - Book her

Feriehus i Bunken, Nordvestjylland, Danmark til utleining!

Bunken ligger helt ut til Kattegats deilige, barnevennlige badestrender.

 

Gjestevurderinger fra Bunken

 
 

26 gjester har gitt Bunken en gjennomsnittlig vurdering på 4,69 av 5 stjerner.

 

Eign

Bunken er et stille og hyggelig sommerhusområde, som ligger i naturskjønne omgivelser med sandstrand, hav, klitter, plantasjer og vandreklitten Råbjerg Mile på det nordligste av Jyllands østkyst. Bunken er et ideelt feriested hvis De ønsker å oppholde Dem i fredelige og vakre omgivelser, og allikevel være tett på fritidsaktiviteter, interessante naturområder og severdigheter for hele familien. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og 19 km fra Bunken byr Skagen på et utall av butikker, restauranter, aktiviteter, museer og attraksjoner.

 
Sandstrand med sanddyner ved Bunken nær Skagen Ved Bunken kan dere bade fra en deilig strand med fint, hvitt sand Feriehusene i Bunken ligger usjenert i grønne omgivelser bak stranden Golfklubben hvite Klit ligger tett på feriehusene i Bunken
 

Strande

Bunken Strand er en deilig og barnevennlig sandstrand med enkelte stein og skjell. Østkyst-stranden er avskjermet av høye klitter. Vannet er rent og bølgene er små. Stranden har Blått Flagg og er dessuten bilfri. Her har De gode muligheter for å bade, sole, surfe, vandre og fiske.

Natur

Den smukke Bunken Klitplantage, som omgir Bunken, er preget av hede med klitter og plantasjer med sitkagran, skogfuru, bergfuru og contortafuru. Plantasjen ligger rett opp til den imponerende og kjempestore vandreklitt Råbjerg Mile. Milen rommer omkring 4 millioner kubikkmeter sand, og flytter seg hvert år flere meter mot nordøst på grunn av sandflukten. Landskapet rundt Bunken er derutover karakterisert av plantasjer, klittlandskap, hedeområder, Skagerrak og Kattegat. De deilige naturomgivelser gir gode levebetingelser for mange dyr, som De kan observere i området.

Aktiviteter

Bare 3 km fra Bunken kan golfspillere benytte den utfordrende, 18-hullers banen med mange grantrær hos golfklubben 'Hvide Klit'. Her finner De bl.a. også en driving range, putting green, øvebunker og en par-3-bane med 6 huller. Det er gode muligheter for å fiske, bade, surfe, spille tennis og minigolf, vandre, sykle og ride i området. En sykkelsti fører direkte fra Bunken og helt opp til Skagen. Flere steder i området kan De ta med på seiltur og se det hele fra vannsiden. Skagen Strand Badeland i Hulsig er et 500 m2 stort subtropisk badeland med bl.a. vandrutsjebane, vannkanoner, grotte og tyrkisk bad (7 km).

Severdigheter

Råbjerg Mile ved Bunken er Danmarks største vandreklitt. Vandreklitten er ca. 40 m høy, beveger seg opp til 15 m hvert år og danner en miniørken sørvest for Skagen. Sandflukten ved klitten har etterlatt Råbjerg Stenene - en steinslette, som har oppstått fordi det bare er det fine sandet fra Råbjerg Mile som blir flyttet, og de større stein blir liggende (2 km). Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med lekeland. Kom tett på gårdens dyr, bl.a. gris, ku, sau, kenguru, emu, ponnier, hengebuksvin, kaniner, geit, marsvin, påfugl og lama, eller benytt de morsomme månebilene, huskene og hoppeputen (5 km). Besøk Ørnereservatet i Tuen ved Tversted. I sommersesongen er det mulig å komme helt tett på noen av verdens største ørnearter og se dem bli foret i luften. Opplev bl.a. vandrefalk, jaktfalk, duehauk, kongeørn og havørn (12 km). Den Tilsandede Kirke, der tårnet stikker opp av sanden, ligger sør for Skagen. Den enorme sandflukt på egnen er skyld i, at kirken ble begravet (14 km).

Utfluktsmål

På Skagen kan De bl.a. oppleve smukke bymiljøer med idylliske gule hus med røde tegltak og hvite blonder, nyte stemningen i den levende fiskerihavn og i lystbåthavnen med de berømte røde hus, se hva som inspirerte de berømte Skagensmalere og besøke Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak møtes (19 km). Gå ikke glipp av en tur til det idylliske og hyggelige Gl. Skagen - nyt evt. solnedgangen fra benken ved stranden (17 km). Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvannsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vann. På Nordsømuseet kan De oppleve ca. 60 forskjellige fiskearter fra hele Nordsøen, og noen kan De enda røre (33 km). I fornøyelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan De prøve mer enn 50 spendende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vannland og Danmarks største rutsjebane, Falken. Når entreen er betalt, kan De prøve alt sammen i Fårup Sommerland (77 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Bunken

Søk feriehus
 
  •  

   Bunken Feriehus, Bunken

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   2000 m till vann
   Reg. nr.: 10-1529

    
   1 uke fra NOK 3755,-
    
  •  

   Bunken Feriehus, Bunken

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 10-1516

    
   1 uke fra NOK 5219,-
    
  •  

   Bunken Feriehus, Bunken

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   1500 m till vann
   Reg. nr.: 10-1535

    
   1 uke fra NOK 4932,-
    
  •  

   Bunken Feriehus, Bunken

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   2000 m till vann
   Reg. nr.: 10-1530

    
   1 uke fra NOK 4442,-
    
  •  

   Bunken Feriehus, Bunken

   12 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   2000 m till vann
   Reg. nr.: 10-1534

    
   1 uke fra NOK 2713,-
    
  •  

   Bunken Feriehus, Bunken

    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   2000 m till vann
   Reg. nr.: 10-1514

    
   1 uke fra NOK 5866,-