Lei feriehus i Bulbjerg - Book her

Feriehus i Bulbjerg, Nordvestjylland, Danmark til utleining!

Bulbjerg ligger veldig naturskjønt og byr på Danmarks eneste fuglefjell.

 

Gjestevurderinger fra Bulbjerg

 
 

14 gjester har gitt Bulbjerg en gjennomsnittlig vurdering på 3,57 av 5 stjerner.

 
youtube
 

Eign

Bulbjerg har fått navnet sitt fra den store, 47 m høye kalksteinsklint, som strekker seg ut mot Skagerrak. Klinten er en stor naturattraksjon, som er veldig iøynefallende i det flate kystlandskapet. Ytterst ute på klinten ligger det en bunker fra 2. verdenskrig med en liten utstilling om de tyske anlegg og om stedets natur- og kulturforhold. Sommerhusene i området ligger rolig og fredfylt. Et ideelt feriested for dem, som søker ro, avslapping og kos i naturlige omgivelser. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og i Fjerritslev (18 km) finner De gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.

 
Fuglefjellet og stranden i Bulbjerg Det høye fuglefjellet Bulbjerg ved Vesterhavet Utsikten mot nord fra toppen av Bulbjerg Fra toppen av Bulbjerg
 

Strande

Det er sannstrand på begge sider av klinten, men bad ikke tett på klinten, da strømmen her er sterk og det blir fort dypt. Derimot er det gode bademuligheter ved de nærliggende strendene Ellidsbøl Strand og Madsbølrende. Bilen må ikke medbringes på Bulbjerg strand.

Natur

Bulbjerg er Danmarks eneste fuglefjell, og havfuglen Riden yngler på de steile sidene på klinten. Fra klinten kan De nyte en storslått utsikt over havet og området. Vest for Bulbjerg er landskapet preget av store klitter og heder med sjø og myr. Både øst og vest for Bulbjerg ligger det plantasjer med et rikt dyreliv. Bl.a. lever det kron- og rådyr her. Rett bak Bulbjerg ligger Lund Fjord, en del av naturreservatet Vejlerne, og her kan De oppleve rørskog, strandeng og et rikt fugleliv. Hanstholm Naturreservat er Danmarks største naturreservat, og selv om det ikke er adgang til selve reservatet, kan De gå i de omkringliggende plantasjene og nyte utsikten over området fra en bakke eller et fugletårn (30 km).

Aktiviteter

Det finnes mange gode, merkede vandreruter på heden og i plantasjen bak klinten. Lystfiskere kan kaste ut snøren direkte fra kysten, fiske i en av områdets Put & Take fiskeparker eller ta på havfiskeri med fiskeskøyte til Det Gule Rev, som ligger 2 timers seiling fra Hanstholm. Golfspillere kan prøve banene hos Jammerbugtens Golfklub ved Fjerritslev, der 18-hullers banen er naturlig anlagt (18 km), eller Nordvestjysk Golfklub ved Klitmøller, som byr på en av landets mest utfordrende og smukkest beliggende baner (47 km). Skulle været svikte, kan De besøke Vigsø Tropisk Badeland med swimmingpool, rutsjebane, spa, oppvarmet barnebasseng, sauna, solarium og fitnessrom (31 km).

Severdigheter

Den 47 m høye kalkklinten med samme navn som området er bebodd av havfugler, og fra klinten kan De oppleve en enestående utsikt over hele Jammerbugten. Det er laget en liten utstilling i bunkeren på toppen av klinten, som er Danmarks eneste fuglefjell. Opplev det lille fiskerleie Lild, 6 km mot øst, der fiskebåtene også i dag blir trukket opp på land etter hver seiltur. Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet fremstår som i gamle dager med 100 år gamle bryggerkjeler, gjæringskar og øltønner. Bryggergården som nå er innrettet til museum, rommer også et malteri og en tappehall (18 km). I Fjerritslev kan De dessuten besøke Han Herred Naturcenter og lære mer om områdets natur og dyreliv.

Utfluktsmål

Festningsanlegget Aggersborg ved Aggersund inneholder spor etter 48 langhus. Ved ringborgen kan De se en utstilling om borgens oppbygning (29 km). Besøk Museumssenter Hanstholm med Musumsbunkeren ¿ Nordeuropas største festning med bunker. På museumsområdet kan De også oppleve utstillinger, kanoner, uniformer, våpen osv. (37 km). Kom tett på havet og dets fascinerende beboere. Nordsø Akvariet i Vorupør utstiller bl.a. fisk og havdyr, som har blitt fanget av fiskerne i byen (54 km). I fornøyelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan De prøve mer enn 50 spendende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vannland og Danmarks største berg- og dalbane, Falken (65 km). Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark med fargerike blomsterarransjementer, junglezoo med bl.a. vakre tropefugler samt pirat-, leke- og vannland med diverse aktiviteter (68 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Bulbjerg

Søk feriehus
 
  •  

   Bulbjerg Feriehus, Bulbjerg

   9 Omtaler


    

   Soveplasser: 12   •   Soverom: 6
   Husdyr tillatt : 1   •   2000 m till vann
   Reg. nr.: 16-2506

    
   1 uke fra NOK 10420,-
    
  •  

   Bulbjerg Feriehus på landet, Bulbjerg

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   7000 m till vann
   Reg. nr.: 16-2511

    
   1 uke fra NOK 3035,-
    
  •  

   Bulbjerg Feriehus, Bulbjerg

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   6000 m till vann
   Reg. nr.: 16-2512

    
   1 uke fra NOK 3720,-
    
  •  

   Bulbjerg Feriehus, Bulbjerg

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   1500 m till vann
   Reg. nr.: 16-2508

    
   1 uke fra NOK 5041,-
    
  •  

   Bulbjerg Feriehus på landet, Bulbjerg

    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   6000 m till vann
   Reg. nr.: 16-2513

    
   1 uke fra NOK 2990,-
    
  •  

   Bulbjerg Feriehus, Bulbjerg

    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   2000 m till vann
   Reg. nr.: 16-2507

    
   1 uke fra NOK 4854,-