Lei feriehus i Sæby - Book her

Feriehus i Sæby, Nordøstjylland, Danmark til utleining!

Den sjarmerende, stille og attraktive Handelsbyen Sæby ligger på Jyllands nordøstkyst, ca. 10 km syd for Frederikshavn.

 

Gjestevurderinger fra Sæby

 
 

25 gjester har gitt Sæby en gjennomsnittlig vurdering på 4,60 av 5 stjerner.

 

Eign

I Sæby finnes gamle, velholte hus, gågater, brostensbelagte gater, vannmøllen ved Sæby Å, et hyggelig havnemiljø med lystbåthavn, deilig barnevennlig badestrand og en kilometerlang sti langs stranden. Dessuten har byen et glasspusteri, gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.

 
Sæbys deilige sandstrand med bølgebrytere, barnevennlig vann og Blått Flagg Vannet er grunt og barnevennlig ved Sæbys badestrand Den hyggelige lystbåthavnen i Sæby ligger tett på byens sentrum og badestrand Sæbys vartegn, den nesten 7 meter høye galionsfigur, Fruen fra Havet, i lystbåthavnen
 

Strande

Den flotte barnevennlige sandstrand har Blått Flagg. Vannet er rolig og blir kun langsomt dybt. Det er anlagt stier hele veien langs stranden.

Natur

Sæby Å snor seg gjennom en idyllisk park helt ned til stranden. Naturen omkring Sæby er preget av hav, skog, marker og grønne områder. I Søbygård Skov med de dype slukter og det rike fugleliv, finnes 3 avmerkede vandrestier. Professorens Plantage mellom Sæby og Lyngså er et klithedeområde med furutrær, lyng, enebærbusker og et rikt dyreliv. Jyske Ås er et fredet område mellom Dronninglund og Østervrå med steile bakker og gammel bevoksning, rester af urskog og et rikt dyreliv.

Aktiviteter

Vindsurfing og kajakkroing er populære aktiviteter her. Området egner seg dessuten godt til vandre- og sykkelturer. Det finnes også et bowlingcenter i byen. For golfspillere er det 18-hullers golfbaner ved Sæby og ved Frederikshavn. For lystfiskere er Sæby et attraktivt område, da det er mulig å fiske fra båt, direkte fra kysten eller inne i landet i Sæby Å og Voer Å.

Severdigheter

Nellemanns Have i Sæby er en gammel paradiseplehage fra 1925, som har bevart sin idyll og skjønnhet. Byens kjennetegn, skulpturen 'Fruen fra Havet', kan oppleves på Sæby Havn. Den lille og sjarmerende herregården Bangsbo med museum & arkiv ligger ved Frederikshavn og omfatter to av Vendsyssels eldste daterede bindingsværksbygninger. I forbindelse med Bangsbo Herregård ligger Bangsbo Botaniske Have, Bangsbo Dyrehave, Boolsens Stenhave samt Lege- og Krydderurtehaven.

Utfluktsmål

Frederikshavn er en god handelsby, hvor du/dere bl.a. kan ta på dagsturer til Sverige. En kjøretur på toppen av bakkene fra Sæby til Frederikshavn (via Understed ¿ Bangsbo) gir en deilig utsikt over vannet, havnen, byen og landskapet. Besøk den fredelige og idylliske by Voerså, 15 km sør for Sæby. Ved den gamle kro kan du/dere leie robåter og vannsykler og seile oppover elven og oppleve den ekte danske natur. Voergård Slot ved Flauenskjold er et av Danmarks vakreste renessansebygninger og er vært et besøk med sin park, sine voldgraver, franske kunstskatte og fine samlinger av møbler og interiør (17 km). Besøk evt. Skagen med Grenen, fiskerihavnen, Den Tilsandede Kirke, museene, butikkene og de mange spisesteder under dit/deres opphold i Sæby. (53 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Sæby

Søk feriehus
 
  •  

   Sæby Feriehus, Sæby

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 41-3029

    
   1 uke fra NOK 3887,-
    
  •  

   Sæby Feriehus i by, Sæby

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 41-3002

    
   1 uke fra NOK 3528,-
    
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Sæby Feriehus i by, Sæby

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 41-3003

    
   1 uke fra NOK 7944,-
    
  •  

   Sæby Feriehus, Sæby

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 41-3035

    
   1 uke fra NOK 2819,-
    
  •  

   Sæby Feriehus, Sæby

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 41-3036

    
   1 uke fra NOK 2819,-