Lei feriehus i Napstjært - Book her

Feriehus i Napstjært, Nordøstjylland, Danmark til utleining!

Napstjært ligger ved Kattegatt i Ålbæk Bugt, mellom Skagen og Frederikshavn.

 

Gjestevurderinger fra Napstjært

 
 

2 gjester har gitt Napstjært en gjennomsnittlig vurdering på 5,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Det rolige og hyggelige området ved Napstjært og Ålbæk er kjent for sine deilige, hvite og meget barnevennlige sandstrender. Napstjært ligger meget godt i forhold til større byer, deilige naturområder, aktivitetsmuligheter og seværdigheter for hele familien. Det er mulighet for innkjøb av dagligvarer i nærheten, men spennende spesialforretninger og spisesteder finder du i Frederikshavn (18 km) og Skagen (23 km).

 

Strande

Ved Napstjært finder du en deilig, hvit badestrand med fin sand og lavt, rolig vann. Stranden er meget barne- og familievennlig, fordi vannet blir kun langsomt dypt, og har dessuden Blått Flagg.

Natur

Napstjært er omkranset av strand, skog og flate strandenger, som byr på et rikt plante- og dyreliv. Tett på Ålbæk ligger Ålbæk Klitplantage med flere avmerkede vandrestier i den vakre naturen (3 km mod nord). Napstjærts beliggenhet gjør det mulig både å oppleve Jyllands øst- og vestkyst. Ta f.eks. til vestkystens brede, hvite sandstrender eller opplev Råbjerg Mile, en av Europas største vandreklitter. Milen er i dag fredet, og den beveger seg hvert år 15 m mot nordøst (14 km). Mellom kystene finner du frodig enger og skog og ved Østkysten kan du nyte de flate strandenger med et frodig plante- og fugleliv. Utnytt den korte afstand mellom øst- og vestkysten, og se solen stå opp over Kattegatt og gå ned over Skagerrak.

Aktiviteter

Det er gode muligheter for lystfiskere i området. Bl.a. kan du fiske direkte fra stranden, i Put & Take fiskesjøer og i Elling Å. Det er fiskeforbud i det fredede område omkring Rugholm Å. Det finnes mange gode golfbaner i området. Avprøv f.eks. banene ved Frederikshavn Golf Klub, Sindal Golf Klub, Golfklubben Hvide Klit ved Ålbæk, Hirtshals Golfklub og Hjørring Golf Klub. De mange vandre-, sykkel- og ridestier i området gir dig/dere gode muligheter for å få noen flotte naturopplevelser.

Severdigheter

Den hyggelige fiskerbyen Ålbæk, 3 km nord for Napstjært, har et sjarmerende og hyggelig havnemiljø, som hvert år tiltrekker mange lystseilere. Dyreparken Farm Fun ligger kun få km nord for Napstjært. Her finner du/dere mere enn 20 forskjellige klappe- og kjæledyr samt en stor lekeplass til barna. Ørnereservatet i Tuen ved Tversted ligger i naturskjønne omgivelser, ca. 11 km vest for Napstjært. Kom helt tett på nogen av verdens største ørnearter og se dem bli få mat i luften. I de lokale gallerier og kjeramiske værksteder, kan du/dere se utstillinger av f.eks. keramikk, glass, malerier og grafikk.

Utfluktsmål

Kun 16 km sør for Napstjært er det mulig å ta med fergen på en dagstur enten til Læsø eller Göteborg i Sverige. I Göteborg er det bl.a. store varehus, hyggelige spisesteder og forlystelsesparken Liseberg. Besøk evt. Danmarks nordligste by Skagen med fiskeri- og lystbåthavn, butikkene og de mange spisesteder. På Skagens nordligste spiss 'Grenen' kan du oppleve at de to havene Kattegatt og Skagerrak møtes. Opplev også noen av byens mange museer, bl.a. Skagen Kunstmuseum, som utstiller malerier av de kjente Skagensmalere (23 km). Den Tilsandede Kirke, sør for Skagen, er sammen med Råbjerg Mile og Skagens Gren, blant de mest kjente naturskapte seværdigheter i Danmark. Fårup Sommerland & Aquapark ved Blokhus, ligger ca. 78 km fra Napstjært. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter benyttes fritt.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Napstjært

Søk feriehus
 
  •  

   Napstjært Feriehus, Napstjært

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   250 m till vann

    
   1 uke fra NOK 6258,-