Lei feriehus i Mou - Book her

Feriehus i Mou, Nordøstjylland, Danmark til utleining!

Det hyggelige ferieområdet Mou ligger ved Limfjorden, kun få km fra den milde Kattegattkysten.

 

Gjestevurderinger fra Mou

 
 

21 gjester har gitt Mou en gjennomsnittlig vurdering på 3,67 av 5 stjerner.

 

Eign

Området omkring Mou er preget av et usedvanlig naturlandskap, og beliggenheten ved fjorden og havet betyr gode muligheter for mange vannaktiviteter. Den lille landsbyen har dessuten sin egen havn. Det finnes en dagligvarebutik i byen. Fra den lille fiskerbyen Egense, 3 km fra Mou, kan du/dere ta med fergen til Hals hvert tiende minutt, hvor du/dere finner butikker, spisesteder, underholdning og aktiviteter for hele familien. Mou er et deiligt feriested for de som ønsker å slappe av og nyte naturen.

 
Den hyggelige Limfjordshavn med fritids- og seilbåter i feriehusområdet Mou Treskulptur ved den sjarmerende havnen i Mou Nyt den hyggelige stemningen i havnen i Mou, som ligger ut til Limfjorden Kysten langs feriehusområdet i Mou
 

Strande

Det er ingen badestrand ved Mou, men beliggenheten ved Kattegat betyr, at det er gode bademuligheter i området. Mot nord finner du/dere de barnevennlige strender Hou Strand (16 km) og Bisnap Strand (10 km). Begge strender har fin sand, sandbunn, lavt vann og Blått Flagg. Mot sør ligger Stejlgabet ved Dokkedal. Her finner du/dere deilig, hvit sandstrand med rolig vann. Stranden er bilfri og har Blått Flagg (10 km). Øster Hurup Strand er en kilometerlang, hvit badestrand med lave klitter og Blått Flagg. Stranden er meget barnevennlig,bølgerne er små og vannet blir kun langsomt dypt. Stranden egner seg også godt til windsurfing (21 km) utover bading, solbading og diverse strandaktiviteter.

Natur

Landskapet omkring Mou er kupert, og mange steder kan du/dere nyte en fantastisk utsikt over Limfjorden og Kattegat. Mulbjergene i Dokkedal ligger ca. 10 km sør for Mou. Her i det kuperte landskap kan du/dere nyde utsikten over Kattegat mot øst og det langstrakte slettelandskap mot vest. Kongerslev Hede er et fredet hedelandskap, hvor du/dere også kan se gamle bronsealderhøyder. Fra disse er det en fantastisk utsikt over området. Ved de lavvannede havområder mellom Egense og Hals finnes det et spektakulært fugleliv. Lille Vildmose er det største moseområde i Danmark med innsjøer, landbruksarealer og skogene Høstemark Skov og Toft Skov. Lenger inne i landet ligger Danmarks neststørste skogsområde Rold Skov på ca. 15.000 tdr. land, som avgjort er vært et besøk med det kuperte terreng, de mange skogssjøer og kilder, den avvekslende skog, det rige dyreliv og de mange vandrestier.

Aktiviteter

Mou Go-Kart Bane arrangerer spendende konkurranser for hele familien. Opplev fart, spenning og få sus i magen på den 600 m lange banen. Omkranset av vann byr Mou på mange muligheter for lystfiskeren. Her er det både mulighet for å fiske i fjorden, fra bryggene, på havet, i bekker eller i et av områdets Put&Take innsjøer. Båter kan leies ved Mou havn. Golfspillere kan avprøve Hals Golfklubs bane, som ligger ved havet, eller Rold Skov Golfklubs bane, som ligger idyllisk i skogen. Området er flatt og derfor velegnet for syklister. Deilige naturopplevelser venter langs de avmerkede sykkelruter, som fører gjennom det vakre Østhimmerland. Det finnes også flere naturstier og vandrestier i området, bl.a. i Mulbjergene i Dokkedal. I området er det også mulighet for å kjøre gokart, spille tennis m.m.

Severdigheter

Fra Egense kan du/dere ta den 5 min. lange turen med fergen over Limfjorden til Hals, som er en hyggelig ferieby med et livlig og godt havnemiljø. På torvet i Hals er det opstilt hvaltenner/barder og rygghvirvler fra en Blåhval. Festningen Hals Skanse ligger ved utgangen av Limfjorden. Kruttårnet og tøyhuset er bevart og sistnevnte er innrettet som museum. Hals Museum viser en lokalhistorisk udstilling om havet, fjorden, landet, byen, Hals Skanse, krigen og besettelsen.

Utfluktsmål

Aalborg er Nordjyllands 'hovedstad' og ligger ca. 24 km fra Mou. Her finner du/dere kunst, kultur, gågater, det sjarmerende gamle bysentrum, forlystelsesgaten Jomfru Ane Gade og diverse spisesteder. Aalborg Zoologiske Have er et barnevennlig dyrerike i flotte omgivelser. Rold Skov byr på 15.000 tdr. land med kupert terreng, skogsjøer og kilder, avvekslende skog, rikt dyreliv og mange vandrestier. Fårup Sommerland & Aquapark ved Blokhus ligger ca. 58 km fra Mou. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter benyttes fritt.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Mou

Søk feriehus
 
  •  

   Mou Feriehus, Mou

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   75 m till vann
   Reg. nr.: 45-1025

    
   1 uke fra NOK 2997,-
    
  •  

   Mou Feriehus, Mou

    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 1   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 45-1042

    
   1 uke fra NOK 4568,-
    
  •  

   Mou Feriehus, Mou

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   60 m till vann
   Reg. nr.: 45-1031

    
   1 uke fra NOK 3642,-
    
  •  

   Mou Feriehus, Mou

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 45-1040

    
   1 uke fra NOK 2975,-
    
  •  

   Mou Feriehus, Mou

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 45-1041

    
   1 uke fra NOK 3662,-
    
  •  

   Mou Feriehus, Mou

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 45-1039

    
   1 uke fra NOK 4541,-
    
  •  

   Mou Feriehus, Mou

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 45-1038

    
   1 uke fra NOK 3286,-
    
  •  

   Mou Feriehus, Mou

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   100 m till vann
   Reg. nr.: 45-0106

    
   1 uke fra NOK 3750,-