Lei feriehus i Melholt - Book her

Feriehus i Melholt, Nordøstjylland, Danmark til utleining!

Melholt ligger ved Kattegat på østkysten av Nordjylland, 13 km nord for Limfjorden.

 

Gjestevurderinger fra Melholt

 
 

10 gjester har gitt Melholt en gjennomsnittlig vurdering på 4,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Melholt er omkranset av kysten, enger, marker og plantasjer. I nærheten av Melholt finner du mange av østkystens deilige, barnevennlige badestrender. Det rolige og uforstyrrede område er også attraktivt for fugleinteresserte og lystfiskere. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området. Gode innkjøpsmuligheter og spisesteder finder du/dere i de nærliggende byer, som f.eks. Dronninglund (12 km), Sæby (30 km), Hals (13 km) og Aalborg (40 km).

 

Strande

Ved Hou (5 km sørover), Asaa (5 km mod nord) og Lyngså (19 km mod nord) finner du/dere gode og barnevennlige badestrender med fint sand, lavt, barnevennlig vann, sandbunn og klitter. Alle 3 strender har Blått Flagg.

Natur

Melholt er omkranset av deilig natur med bl.a. skog, hav, innsjøer og elver. Et par km nord for Melholt ligger Aså-Gerå Viltreservat, som er et EU-fuglebeskyttelsesområde. Området strekker seg fra Gerå og 3-4 km nordpå til Aså langs kysten, og her kan du/dere observere et rikt fugleliv. 10 km inne i landet finder du/dere den vakre Dronninglund Storskov med avmerkede vandrestier, som fører dig over bakker og gjennom skog med mose og innsjø. Her kan du/dere bl.a. oppleve 'den uforklarlige bekk', som stikk i mot tyngdeloven løper oppover en bakke. Mellom Albæk og Voerså ligger Holtbjerg, et fasinerende morenebakkelandskap. Her har du en flott utsikt over havet og områdets små landsbyer. Gå heller ikke glipp av Holtbjergs syv bronsealderhøyder (16 km).

Aktiviteter

Melholt er et attraktivt område for lystfiskere, som vil fiske i havet, i områdets elver og sjøer samt i Put & Take fiskesjøer. Det finnes flere golfbaner i området, og de flotte baner hos Hals Golfklub og Sæby Golfklub er de nærmeste. Det er gode muligheter for å vindsurfe utenfor Melholt. I nærheten av Dronninglund ligger Naturparken, hvor det finnes aktiviteter for hele familien, bl.a. tennis, minigolf, pentanque og strand-volleyball. Den deilige naturen, som omgir Melholt, kan oppleves til på 'gå-ben', på sykkel eller på hesteryggen.

Severdigheter

Se det vakre og velholdte Dronninglund Slot, som ble bygget på 1100-tallet, og gå evt. en tur i den deilige slotsparken (12 km). I Dronninglund Kunstcenter kan du/dere oppleve både national og international kunst. I feriebyen Hals kan du/dere nyte den hyggelige atmosfæren ved byens lystbåthavn. Her finder du/dere også festningen Hals Skanse. Kruttårnet og tøyhuset er bevart og sistnevnte er innrettet som museum. Hals Museum viser en lokalhistorisk utstilling om havet, fjorden, landet, byen, Hals Skanse, krigen og besettelsen (13 km). Besøk den fredelige og idylliske byen Voerså. Ved den gamle kro kan du/dere leie robåter og vannsykler og seile oppover elven og oppleve ekte danske natur (14 km).

Utfluktsmål

Den sjarmerende handelsby Sæby ligger 30 km nord for Melholt. Her finnes gamle, velholdte hus, gågater, brostensbelagte gater, vannmøllen ved Sæby Å og et hyggelig havnemiljø med lystbåthavn. Voergård Slot ved Flauenskjold er en av Danmarks vakreste renessansebygninger og er avgjort vært et besøk med sin park, sine vollgraver, franske kunstskatter og fine samlinger af møbler og interiør (30 km). Nordjyllands 'hovedstad' Aalborg ligger 40 km fra Melholt. Her finner du/dere kunst, kultur, gågater, det sjarmerende gamle bysentrum, forlystelsesgaten Jomfru Ane Gade og diverse spisesteder. Frederikshavn er en god handelsby, hvor du/dere bl.a. kan ta på dagsturer til Sverige og Læsø. En kjøretur på toppen af bakkene fra Sæby til Frederikshavn (via Understed - Bangsbo) gir en deilig utsikt over vannet, havnen, byen og landskabet (46 km). Fårup Sommerland & Aquapark ved Blokhus ligger 68 km fra Melholt. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter benyttes fritt.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Melholt

Søk feriehus
 
  •  

   Melholt Feriehus, Melholt

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   2500 m till vann
   Reg. nr.: 43-1016

    
   1 uke fra NOK 3839,-