Lei feriehus i Hegedal, Hobro - Book her

Feriehus i Hegedal, Hobro, Nordøstjylland, Danmark til utleining!

Uforstyrret feriehusområde - direkte til Mariager Fjord og bare 4 km fra Hobro.

 

Gjestevurderinger fra Hegedal, Hobro

 
 

gjester har gitt Hegedal, Hobro en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Hvis dere har lyst på uforstyrret ferie i et skjønt naturområde ved Mariager Fjord, anbefaler vi Hegedal som ligger bare 4 km fra Hobro. Her er dere tett på den nydelige fjordens innbydende vann, som blant annet oppfordrer til å svømme og ta på fisketur, og det er også lett tilgang til tallrike spennende attraksjoner, fornøyelsesparker, Zoologiske hager og museer i byer som Randers (32 km), Aalborg (54 km) og Århus (70 km). Den nærmeste butikken er to km borte, og dere kan finne mange flere butikker i Hobro eller på den andre siden fjorden, i den 600 år gamle byen Mariager som er kjent for de nydelige rosene sine (19 km).

 
Utsikt over Mariager Fjord fra bakkene i feriehusområdet Hegedal, Hobro Hyggelig skogsvei med feriehus i grønne skogomgivelser i Hegedal, Hobro Badebro i Mariager Fjord ved feriehusene i Hegedal, Hobro Myke bakker med gressende sauer og skog ned mot Mariager Fjord i Hegedal, Hobro
 

Strande

I umiddelbar tilknytning til feriehuset deres er det mulighet for å bade i Mariager Fjord. Den neste badestranden er imidlertid bare 9 km fra feriehuset. Stranden Bramslev Bakker har liggeplasser og bord, stoler og toaletter. Her er det også mulighet for å stå på vannski, og i umiddelbar nærhet er det restauranter og butikker. I Mariager Fjord legger Hjuldamperen Svanen til, så dere har rik mulighet for å seile en tur på fjorden. Dersom dere får lyst på å bade i en sjø, kan vi anbefale en tur til Madum Sø i Rold Skov (26 km). Den idylliske sjøen har rent og klart vann. 42 km vekk ligger den utmerkede Kattegat Strand Øster Hurup, en kilometerlang hvit sandstrand med lave sanddyner som har fått det Det Blå Flagget. Stranden er veldig barnevennlig, fordi bølgene er veldig små, når det er lavvannet. Stranden har god plass til å sole seg på og til å svømme eller dyrke forskjellige strandaktiviteter så som surfing.

Natur

Feriehusområdet er omgitt av skog, hede og innbydende strender. På den andre siden Mariager Fjord, 7 km fra feriehuset deres, strekker Østerskoven seg fra Hobro i østlig retning langs fjorden. Østerskoven er et stort gammelt, fredet skogområde med mange deilige vandreruter. Ca. 26 km fra ferieboligen deres ligger Rold Skov og Hammer Bakker. Her kan dere oppleve massevis av skog, hede, bakker, daler, naturlige kilder og sjøer. Naturområdet innbyder til både vandre- og sykkelturer og ikke minst en hyggelig tur i skogen med hele familien. Våtområdet Bjørnsholm Ådal er Danmarks nest største miljøgjenoppretningsprosjekt. Her kan dere utforske tørre og oversvømte enger med beitende kyr, sump, pilekratt og Nordjyllands største sjø, den 450 hektar store Vilsted Sø (53 km). Den fredede Kongenshus Mindepark ligger midt i Danmarks største hedeområde (68 km).

Aktiviteter

Dere kan fiske i Mariager Fjord eller i en fiskesjø som Volstrup Fiskepark (11 km), som ligger uforstyrret. Fiskeparken har en stor oppvarmet fiskestue, gode toalettforhold og et rensebord til fisk, og det blir daglig satt ut regnbueørret i sjøen, som er tilgjengelig fra soloppgang til solnedgang. Golfspillere kan svinge køllen i Mariager Fjord Golf Klub (27 km) og nyte en av Danmarks de skjønneste utsiktene i Danmark. Også de nærliggende Rold Skov Golfklub (31 km) og Randers Golf Klub (32 km) tilbyr golfspillere alt, hva hjertet kan begjære. Hobro har forskjellige fritidsfornøyelser, blant annet bowlingsenteret ”Bowl’n’Fun Hobro” med 10 moderne bowlingbaner med automatisk scoresystem og flere barnebaner. Dessuten er det airhockey, petanque, adskillige spillautomater og en hyggelig restaurant.

Severdigheter

I Hobro kan dere gå på Gasmuseet, Museet for Danske Lystfartøjer, Hobro Museum og Vikingecenter Fyrkat. Gasmuseet ligger i et nedlagt gassverk og har utstillinger om den rollen som gass har spilt siden 1853 og frem til nå. Her er det også mange ting som har vært brukt i husstanden med gass, så som gasskokere, ovner, komfyrer, varmtvannskokere og gasstellere. Museet for Danske Lystfartøjer ligger i en gammel lagerbygning på Hobro Havn og forteller om den interessante utviklingen innen for lystfartøyer som fritidsbeskjeftigelse. Hobro Museum er et kulturhistorisk lokalmuseum og ligger i det eldste huset til byen fra 1821. På Vikingecenter Fyrkat ved Mariager Fjord er det aktiviteter og severdigheter, som tar dere tilbake i tiden og illustrerer livet på datidens største vikingborg.

Utfluktsmål

Verdenskortet viser hele verden i miniatyrutgave med sjøer, floder og fjellkjeder. Nyt de deilige grønne oppholdsarealene og prøv et spill minigolf eller besøk kiosken. Det er også mulighet for å seile en tur på 'Stillehavet', og barna kan ride på ponni eller kjøre hestevogn (15 km). I Mariager ligger Danmarks Saltcenter. Ta til Saltminen nede i jorden, få en fantastisk multimedietur gjennom verdens største saltminer i Salt Fun Ride eller opplev total avslapping i Det Døde Hav, et badebasseng med temperatur og saltinnhold som i det ekte Døde Hav. Ta også en tur til Djursland og besøk også Randers Regnskov med jungelstier, klipper, krokodiller og vannfall (32 km). Farlige haier i Kattegatcentret venter også på besøk (92 km), og Ree Park Ebeltoft Safari er sannelig også verdt en tur. For barna er Djurs Sommerland et veldig attraktivt turmål (70 km). Også Århus har mye å by på med Tivoli Friheden, Den Gamle By, spennende butikker og en livlig atmosfære.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Hegedal, Hobro

Søk feriehus