Lei feriehus in Frederikshavn - Book her

Feriehus in Frederikshavn, Nordøstjylland, Danmark til utleining!

Den aktive handelsbyen med ferge- og lystbåthavn er omkranset av flott natur og deilige strender.

 

Gjestevurderinger fra Frederikshavn

 
 

28 gjester har gitt Frederikshavn en gjennomsnittlig vurdering på 4,36 av 5 stjerner.

 

Eign

Tordenskiolds by Frederikshavn ligger helt ut til Kattegatt og innenfor byen er naturen preget av vakre, kuperte skogsområder. En kjøretur på toppen av bakkene fra Frederikshavn til Sæby (via Understed - Bangsbo) gir en deilig utsikt over vannet, havnen, byen og landskapet. Besøk den hyggelige, gamle bydel, Fiskerklyngen, med de brostensbelakte gater og de gule hus med røde tak og stokkroser foran. Det er gode innkjøpsmuligheter og mange, gode spisesteder i byen. Prøv evt. en 'Frederikshavner' - en stor, stekt rødspette.

 
En deilig sommerdag på Palmestranden i Frederikshavn Livreddertårn på den innbydende palmestranden i den nordlige del av Frederikshavn Frederikshavns hyggelige lystbåthavn i den sydlige del av byen Krudttårnet ligger ved Frederikshavns havn og er byens vartegn
 

Strande

Du/dere kan finne gode sandbadestrender på begge sider af byen. Rett nord for byen er Danmarks eneste palmestrand blitt etablert. Her finnes også en strandvolley-bane. På den bynære Nordstrand er vannet lavt, og dermed veldig barnevennlig. Stranden er avskjermet av klitter. Herfra kan du/dere nyte utsikten til de 7 øyer, Hirsholmene. Bratten Strand er en flott, bred sandstrand med klitter og Blått Flagg. Det er gode parkeringsforhold ved stranden samt en lang rampe, som gjør det mulig med barnevogn og kjørestol. Stranden er barnevenlig, fordi vannet kun blir langsomt dypt (10 km mod nord).

Natur

Innenfor byen ligger de skogsbevokste bakker med flere utsiktspunkter over byen og havet. Bl.a. er utsikten fra Pikkerbakken, som ligger i 71 m høyde. Bangsbo Skogene er en bøkeskog på ca. 100 ha med et rikt dyre- og fugleliv. I Bangsbo Ådal kan det på alle årstider observeres mange fuglearter. Hirsholmene er Danmarks nordligste øygruppe. Øyene er fredede og yngleplass for flere arter havfugler. Fra Øksnebjerg (95 m.o.h.) er det utsikt over havet til Sæby.

Aktiviteter

I Frederikshavn kan du/dere bl.a. spille tennis, squash, minigolf samt bowle og vindsurfe. Byen kan dessuten by på flere svømmehaller og badeland. Lystfiskere kan fiske fra broene og strendene samt i områdets elver og Put & Take fiskesjøer. Golfspillere kan avprøve de 3 nærliggende baner hos Frederikshavn Golf Klub, Sæby Golfklub (14 km) og Sindal Golf Klub (21 km).

Severdigheter

Fra det 60 m høye utsiktstårn Cloostårnet kan dere nyde utsikten over nesten hele Vendsyssel. Bangsbo Hovedgård fra 1364 byr på kulturelle og historiske opplevelser. Bygningene rummer et museum og et lokalhistorisk arkiv, og de er omkranset av en stenhage og middelalderlige vollgraver. Bangsbo museum & arkiv er en lille, sjarmerende herregård, som omfatter to af Vendsyssels eldste daterte bindingsværksbygninger. I forbindelse med besøk av Bangsbo Herregård er det også mulig å oppleve Bangsbo Fort Bunkermuseum og å få frisk luft og gode opplevelser i Bangsbo Botaniske Have, Bangsbo Dyrehave, Boolsens Stenhave samt i Leke- og Krydderurtehagen. Opplev den sjarmerende handelsbyen Sæby, 14 km mot sør, med gamle, velholte hus, gågater, brostensbelakte gater, vannmøllen ved Sæby Å, et hyggelig havnemiljø med lystbåthavn, deilig, barnevenlig badestrand samt en kilometerlang sti langs stranden.

Utfluktsmål

Fra Frederikshavn kan dere seile på en dagstur til enten Læsø, den fredede øygruppe Hirsholmene med det rike fugleliv, eller Göteborg i Sverige. I Göteborg er det bl.a. store varehus, hyggelige spisesteder og forlystelsesparken Liseberg. I Ørnereservatet ved Tversted kan dere oppleve de stolte rovfuglenes fantastiske flyvekunst (27 km). Besøk evt. Danmarks nordligste by Skagen med fiskeri- og lystbåthavn, butikker og mange spisesteder. På Skagens nordligste spiss Grenen kan dere oppleve at de to hav Kattegatt og Skagerrak møtes. Opplev også noen av byens mange museer, bl.a. Skagen Kunstmuseum, som utstiller malerier av de kjente Skagensmalerne (39 km). Den Tilsandede Kirke, sør for Skagen, er sammen med Råbjerg Mile og Skagens Gren, blant de mest kjente naturskapte seværdigheter i Danmark. Fårup Sommerland & Aquapark ved Blokhus ligger ca. 65 km fra Frederikshavn.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Frederikshavn

Søk feriehus
 
  •  

   Frederikshavn Feriehus, Frederikshavn

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   500 m till vann

    
   1 uke fra NOK 5761,-
    
  •  

   Frederikshavn Feriehus, Frederikshavn

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   750 m till vann

    
   1 uke fra NOK 5086,-
    
  •  

   Frederikshavn Feriehus, Frederikshavn

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : 1   •   500 m till vann

    
   1 uke fra NOK 3482,-
    
  •  

   Frederikshavn Feriehus, Frederikshavn

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   150 m till vann

    
   1 uke fra NOK 3798,-
    
  •  

   Frederikshavn Feriehus, Frederikshavn

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   200 m till vann

    
   1 uke fra NOK 3253,-
    
  •  

   Frederikshavn Feriehus i ferieby, Frederikshavn

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   900 m till vann

    
   1 uke fra NOK 4370,-