Lei feriehus i Asaa - Book her

Feriehus i Asaa, Nordøstjylland, Danmark til utleining!

Hold ferie i et feriehus i Asaa, hvor dere er omgitt av deilig badestrand, nydelig natur og severdigheter for hele familien.

 

Gjestevurderinger fra Asaa

 
 

3 gjester har gitt Asaa en gjennomsnittlig vurdering på 4,33 av 5 stjerner.

 

Eign

Det lille fiskeværet Asaa ligger rolig ved kysten til Kattegat, midt mellom feriebyene Hals og Sæby. Via en 450 m lang demning, som går ut i Kattegat, kommer dere ut til byens hyggelige havn med rødmalte fiskerhus, joller, fiskebåter og lystbåter samt badestranden, som ligger på sørsiden av havnen. Asaa byr på kunsthåndverk, et lite fiskerimuseum i et av fiskerhusene, en veddeløpsbane, et spisested og en butikk med dagligvarer. Bak kysten og Asaa ligger handelsbyen Dronninglund med butikker, spisesteder og det nydelige Dronninglund Slot. Uteleie av feriehus er populært i denne delen av Danmark på grunn av det lave badevannet, de hyggelige kystbyene, områdets både barnevennlige og kulturelle attraksjoner samt den fredelige, flotte naturen.

 
Hyggelige, små badehus i sanddynene bak stranden i ferieområdet Asaa Sjarmerende badehus i grønne omgivelser bak stranden i Asaa Den brede sandstranden med grunt, barnevennlig vann ut for badehusene i ferieområdet Asaa Havfrue-skulptur på havnen i feriehusområdet Asaa
 

Strande

Rett ved siden av den stemningsfulle havnen kan dere benytte Asaas strand, som er en veldig god badestand med blått flagg, et beachvolleynett, sanddyner, fint sand og grunt, barnevennlig vann i kanten. En anlagt tresti fører dere bort over sandet på stranden, ned mot vannkanten, og gjør det lettere åha med trillevogn, rullestol og lignende.

Natur

Ferieområdet Asaa er omgitt av fredelig og idyllisk natur med kyster, vannløp, skog og åker. Dronninglund Storskov byr på nydelig og variert natur, vandre- og sykkelruter, utsiktspunkter, sjøer, landdysser og bunkere fra 2. verdenskrig (8 km). Nord for Asaa ligger Voerså-Stensnæs Vildtreservat langs kysten. Området er et EF-fuglebeskyttelsesområde, som består av strandeng, rørsump og dyrkede arealer. På bankene ut for kysten kan dere se massevis av ynglende fugler og trekkfugler. Bak området er engene lagt ut som viltreservat (9 km). Mellom Albæk og Voerså ligger det enestående morenebakkelandskapet Holtbjerg. Fra dette naturområdet, som bl.a. rommer syv høyer fra bronsealderen, har dere en flott utsikt over landskapet,de små landsbyene og Kattegat (10 km). Mellom Sæby og Lyngså kan dere gå tur på Professorens Plantage, som er en klitthede med furu og et utrolig rikholdig plante- og dyreliv (16 km).

Aktiviteter

Når dere holder ferie i Asaa, på Nordøstjyllands kyst, kan dere bade i det barnevennlige vannet, gå tur i skogen, sykle langs kysten eller på mountainbikeruten i Dronninglund Storskov og se på fugler og vilt i reservatet. Dessuten kan dere ro kano på den idyllisk Voer Å fra Voerså og nyte naturen i ro og mak. Lystfiskere kan kaste ut snøren fra kysten, i vannløpene på egnen, f.eks. Gerå og Voer Å, samt i de nærliggende Put and Take fiskesjøene. Golfspillere kan prøve banene til Dronninglund Golfklub, Hals Golf Klub og Sæby Golfklub. Kanskje er dere heldige å være med på et hesteveddeløp på Asaa Væddeløbsbane på ferien deres.

Severdigheter

I sommerperioden kan dere besøke et lite fiskerimuseum, som er innredet i et av de røde fiskerhusene ved havnen i Asaa. Her kan dere også se utstillinger av ulike kunsthåndverkere. Dronninglund Kunstcenter er innredet i en nydelig bygning i naturskjønne omgivelser. Her kan dere se skiftende utstillinger av nåtidskunst. Tett på kunstsenteret ligger det imponerende Dronninglund Slot, og her kan dere året rundt spise på restauranten eller delta i forskjellige arrangementer (7 km). Besøk også Voergård Slot ved Flauenskjold, som er et av Danmarks vakreste renessansebygninger. Her kan dere oppleve en naturskjønn park og imponerende vollgraver. Innvendig byr slottet på Danmarks største private kunstsamling med sølvtøy, Mingvaser, antikviteter, malerier, porselen og mye annet. Kanskje er dere heldige å holde ferie i Asaa, når Voergård Slot har Middelalderdager eller Julemarked (12 km).

Utfluktsmål

Opplev LaVendelbo, Danmarks eneste lavendelfarm, der dere kan beundre og dufte de fargerike åkrene og kjøpe ting, som er laget av lavendel (14 km bak kysten). I feriebyen Hals kan dere nyte den hyggelige stemningen, bade fra den nydelige stranden og oppleve festningsanlegget Hals Skanse med et museum, som beretter om historien til Skansen (19 km). Ta på tur til kjøpstaden Sæby, som byr på en sjarmerende bymidte med bindingsverkshus, brosteinsbelagte gater og en flott vannmølle samt en stemningsfull lystbåthavn og en deilig, barnevennlig badestrand (26 km). Handelsbyen Frederikshavn byr på butikker, spisesteder, et kunstmuseum, en palmestrand og det vakre naturområdet Bangsbo med dyrehage, botanisk hage og museum (39 km). Fra Frederikshavn kan dere også ta på dagstur til den naturskjønne og stemningsfulle Læsø i Kattegat.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Asaa

Søk feriehus
 
  •  

   Asaa Feriehus i by, Asaa

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   2200 m till vann

    
   1 uke fra NOK 3828,-