Lei feriehus i Ålbæk - Book her

Feriehus i Ålbæk, Nordøstjylland, Danmark til utleining!

Ved den hyggelige fiskerbyen Ålbæk, ca. 20 km sør for Skagen, finnes en av Østkystens mest barnevennlige strender.

 

Gjestevurderinger fra Ålbæk

 
 

18 gjester har gitt Ålbæk en gjennomsnittlig vurdering på 4,56 av 5 stjerner.

 

Eign

Et opphold på Ålbæk byr på fine naturopplevelser og utallige utfluktsmuligheter. Byens plassering helt ut til Kattegat gir deilige badestrender, og beliggenheten nær Skagen gir gode muligheter for innkjøp, underholdning samt kulturelle og historiske opplevelser. Ålbæk har et sjarmerende og hyggelige havnemiljø, som hvert år tiltrekker mange seilere.

 
Feriehus i grønne omgivelser bak og stranden i ferieområdet Ålbæk Utsikt over havet og stranden fra sanddynene i feriehusområdet Ålbæk Den hyggelige lystbåthavnen i ferieområdet Ålbæk En tresti fører ned til den innbydende badestranden i ferieområdet Ålbæk
 

Strande

Ved Ålbæk finner du en deilig hvit og kilometerlang sandstrand tett på havnen. Beliggenheten i Ålbæk Bugt gjør, at vannet er stille og lavt, som gjør stranden særdeles barnevennlig. På grunn av det rene vann har stranden også Blått Flagg.

Natur

Innenfor Ålbæk ligger Ålbæk Klitplantasje med flere avmerkede vandrestier i den vakre naturen. Ålbæks beliggenhet gjør det mulig både å oppleve Jyllands øst- og vestkyst. Ta f.eks. til vestkystens brede, hvite sandstrender eller opplev Råbjerg Mile, en av Europas største vandreklitter. Milen er i dag fredet, og den beveger seg hvert år 15 m mot nordøst. Mellom kystene finner du/dere frodige enger og skog, og ved Østkysten kan du/dere nyte de flate strandenger med et frodig plante- og fugleliv. Utnytt den korte avstanden mellom øst- og vestkysten, og se solen stå op over Kattegatt og gå ned over Skagerak. Områdets avvekslende naturlandskap kan oppleves til fots, på sykkel, i kano, til hest eller i bil.

Aktiviteter

Området omkring Ålbæk er ideelt hvis du/dere vil være aktive i ferien. De mange vandre-, sykkel- og ridestier gir gode muligheter for å få nogen deilige naturopplevelser. Det er også gode muligheter for lystfiskere i området, og det kan fiskes direkte fra stranden, i områdets elver samt i Put&Take fiskesjøer. Den 18-hullers seaside-golfbane 'Hvide Klit' ligger ca. 15 km vest for Ålbæk, i nærheten av Skiveren. I Tversted, 17 km fra Ålbæk, finnes et deilig vannland med aktiviteter for hele familien.

Severdigheter

Følg den spennende arbeidsprosess i byens glasspusteri og keramikkværksted. Besøk de lokale gallerier og keramiske værksteder, hvor det ofte er udstillinger av f.eks. keramikk, glass, malerier og grafikk. Ørnereservatet i Tuen ved Tversted ligger i naturskjønne omgivelser, ca. 11 km vest for Ålbæk. Kom helt tett på nogen av verdens største ørnearter og se dem få mat i luften. Strandby Kirke er meget utraditsjonell i sin form. Opplev den ovale kirke med et tak, som er formet som en sadel.

Utfluktsmål

Fra Frederikshavn, 19 km fra Ålbæk, er det mulig å ta med fergen på en dagstur til enten Læsø eller Sverige. Besøk Skagen med Grenen, havnen, de karakteristiske hus, museene samt de mange butikker og spisesteder (20 km). Ta f.eks. med det lille tog 'Sandormen' ut på Skagens nordligste spiss Grenen, hvor du/dere kan oppleve at de to havene Skagerak og Kattegat møtes. Nyt utsikten over Vesterhavet fra benken i Gamle Skagen. Den Tilsandede Kirke, sør for Skagen, er sammen med Råbjerg Mile og Skagens Gren, blant de mest kjente naturskapte seværdigheter i Danmark. Fårup Sommerland & Aquapark ved Blokhus ligger ca. 85 km fra Ålbæk. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter benyttes fritt.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Ålbæk

Søk feriehus
 
  •  

   Ålbæk Feriehus, Ålbæk

   12 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   500 m till vann

    
   1 uke fra NOK 5732,-
    
  •  

   Ålbæk Feriehus, Ålbæk

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   2500 m till vann

    
   1 uke fra NOK 4747,-
    
  •  

   Ålbæk Feriehus, Ålbæk

    

   Soveplasser: 7   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   4000 m till vann

    
   1 uke fra NOK 4279,-
    
  •  

   Ålbæk Feriehus, Ålbæk

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   380 m till vann

    
   1 uke fra NOK 3791,-
    
  •  

   Ålbæk Feriehus, Ålbæk

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann

    
   1 uke fra NOK 12245,-