Lei feriehus i Ulvshale - Book her

Feriehus i Ulvshale, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Ulvshale ligger på halvøya Ulvshale på Møn, vakkert omgitt av skog og strand.

 

Gjestevurderinger fra Ulvshale

 
 

3 gjester har gitt Ulvshale en gjennomsnittlig vurdering på 4,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ved Ulvshale ligger midt i noe av Danmarks flotteste natur med skog, heder, strandeng, fuglereservater og skjønn, barnevennlig badestrand. Området er ideelt for naturelskere, lystfiskere, surfere og barnefamilier. Det er mulig å kjøpe dagligvarer i Ulvshale, og det er mange spisesteder i nærheten. Møn er forbundet med Sjælland og Falster med broer, og fergene til Tyskland og Sverige ligger bare en times kjøring unna.

 

Strande

Ulvshale Strand er en av Møns beste badestrender, og stranden mottok for noen år siden en europeisk pris for å være en av Europas beste. Stranden er en bred, hvit sandstrand med grunt vann og klitter. Det dannes ofte små laguner i vannkanten, som barna nyter å leke i. Det er adgang til stranden for kjørestolsbrukere.

Natur

Ulvshale er preget av skog, strand, myr, enger og hedelandskap. Ulvshale Skov består fortrinnsvis av naturskog, og skogen har mange stier som innbyr til gåturer. Syd for Ulvshaleskoven ligger et stort lyngområde med hedelyng og enebær. Mange spennende fuglearter kan observeres her i vår- og høstsesongen. Mellom Stege og Ulvshale ligger Hegnede Bugt med sine store rørskoger. Øya Nyord ligger nesten i forlengelse av halvøya Ulvshale. Landskapet på Nyord er preget av strandenger og rørsumper, og området er en viktig yngle- og rasteplass for vannfugler.

Aktiviteter

Møn Golfklubs 18-hulls bane ligger vakkert ned til Stege Nor, 6 km fra Ulvshale. Med vannet omkring er Møn som skapt til vannsportsaktiviteter som lystseilas, windsurfing og lystfiske. Og med sin overkommelige størrelse er øya ideell til sykkel-, ride- og vandreturer. Båten Discovery seiler ut fra Klintholm Havn (21 km), og det er også mulig å fiske fra båten.

Severdigheter

Overalt på Møn finner dere mange graver fra oldtiden: Stendysser, jettestuer, og hauger fra bronsealderen. Besøk middelalderbyen Stege, 6 km syd for Ulvshale, hvor byens 1000-årige historie kan leses på bygninger, gater og torg. Byens vollanlegg fra middelalderen er Danmarks eldste, bevarte befestningsanlegg. Fanefjord Kirke er fra 1250, og inne kan dere se de fantastiske kalkmalerier fra 13-1400- tallet av den berømte Elmelunde-mester. I Elmelunde og Keldby kirker i nærheten er det flere flotte kalkmalerier (15 km).

Utfluktsmål

Liselund Slot, litt nord for Møns Klint, er verdens eneste stråtekte slott. Slottet ligger vakkert til i et romantisk parkanlegg og fungerer i dag som museum (22 km). Et av de mest kjente og besøkte naturområder i Danmark er Møns Klint med høye krittklinter og en gammel bøkeskog, som vokser helt ut på skrentene. De imponerende hvite krittklinter stiger opp av havet og er et svimlende syn både fra stranden og fra klinten (25 km). I Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kan dere oppleve hele 500 dyr fordelt på 94 arter (60 km). Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-talls miljø er bygd opp med hus, verksteder, skip, fartøyer og en kastemaskin (61 km). Bonbonland har mer enn 70 aktiviteter for hele familien - til vanns, til lands og i luften (68 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Ulvshale

Søk feriehus
 
  •  

   Ulvshale Feriehus, Ulvshale

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 85-2019

    
   1 uke fra NOK 4624,-
    
  •  

   Ulvshale Feriehus, Ulvshale

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   1100 m till vann
   Reg. nr.: 85-2001

    
   1 uke fra NOK 3070,-