Lei feriehus i Stavreby, Falster - Book her

Feriehus i Stavreby, Falster, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Stavreby på Sydfalster er omgitt av åker, frisk luft, skog, sjøer, kyster, fuglereservater og hyggelige byer.

 

Gjestevurderinger fra Stavreby, Falster

 
 

gjester har gitt Stavreby, Falster en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Stavreby er en liten, koselig landsby på Sydfalster med ganske få hus. Stavreby ligger i rolige omgivelser, midt mellom den hyggelige fergebyen Gedser og den nydelige og populære badebyen Marielyst - med 10 km til begge steder. Byen er omgitt av åker, og det er kort avstand til kyster, byer, severdigheter og aktiviteter for hele familien. I Marielyst og Gedser finner dere butikker, spisesteder, barer, severdigheter og aktiviteter.

 

Strande

Ved kysten ut for Stavreby kan dere fiske, gå tur og nyte utsikten til Lolland. Har dere lyst på å bade på en av Danmarks deiligste sandstrender, kan dere besøke Marielyst, som med sin lange, brede, barnevennlige sandstrand med klitter, rent badevann og Blått Flagg byr på veldig fine bademuligheter. Det er mulig å finne rav overalt langs kysten på Falster - spesielt et det fine sjanser ved Gedser Odde etter en storm.

Natur

Stavreby er omgitt av åker og eng. Her finner dere fred og ro. Rett bak den lange stranden ved Marielyst og langs Falsters østkyst ligger Bøtøskoven, som er en furu- og granskog. Mot nord grenser skogen til Bøtø Nor og mot sør til Gedesby. Skogen er velegnet til vandreturer på alle årstider. Fuglereservatet Bøtø Nor har 2 fugletårn, der det er utsikt over et rikholdig fugleliv, en stor sjø, åker, rørskog og grønne enger. Ved Gedser Odde, Skandinavias sørligste punkt, kan dere få oppleve en helt spesiell natur. På sørsiden av leireklinten på neset er det stille og le, hvorimot nordsiden er veldig stormfull. Her er det fine muligheter for å finne rav og sjøpinnsvin. Ved Odden kan dere se på rovfugler og store fugletrekk med blant annet finker, svaler, ender og gjess.

Aktiviteter

Østkysten på Falster er veldig fint til kystfiskeri. Ut for Stavreby har dere mulighet for å fange havørret, horngjel, ål og ålekvabbe. Det finnes dessuten mange Put & Take fiskesjøer på Sydfalster. Dere kan også ta på fisketur med skøyte fra Gedser Havn. Strendene, skogene og fugleområdene på Sydfalster inviterer til deilige naturopplevelser. Marielyst Golf Klub byr på en nydelig, 18-hullers bane med skog, kanaler og sjøer (8 km). Svømmecenter Falster i Nykøbing byr på 3 bassenger i subtropiske omgivelser. Her kan dere benytte dere av et basseng med 35 grader varmt vann, stupebrett og en 66 m lang vannrutsjebane (16 km). Hestesportsinteresserte kan oppleve spennende løp på Nykøbing Falster Travbane.

Severdigheter

Opplev den flott restaurerte og stadig funksjonsdyktige mølle i Gedesby (7 km). Stubbmøllen i Stovby er den eneste i sitt slag i Danmark. Møllen er opprinnelig fra 1668, men har brent ned, men har blitt gjenoppført og er åpen for besøk (10 km). Det Sorte Museum i Gedser er et geologisk museum, og her kan dere se funn fra Falsters kyster i form av eksempelvis fossiler, bergarter, mineraler og rav (10 km). Gedser Remise er et arbeidende jernbanemuseum, hvor dere kan se gamle tog og trikker. På Gedser Redningsstation kan dere oppleve en båt, som seiler ekstremt fort med rundt 70 kilometer i timen, samt moderne redningsutstyr.

Utfluktsmål

I Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kan dere oppleve hele 500 dyr fordelt på 94 slag (15 km). Middelaldercentret i Sundby ved Nykøbing er et frilandsmuseum, hvor et autentisk 1300-talls miljø er bygget opp med hus, verksteder, skip, fartøyer og en kastemaskin (19 km). Krokodille Zoo i Eskilstrup er Europas største samling av forskjellige krokodiller. Dessuten kan dere her få oppleve skillpadder, varaner og en anakonda (27 km). De imponerende Corselitze-skogene dekker 3.000 tønder land på det nordøstlige Falster. Her finner dere, bortsett fra nydelig bøkeskog og andre naturskjønne landskap, også mange fortidsminner. Den lille skogen Halskov Vænge er en del av Corselitze-skogene og rommer 6 steindysser og 72 gravhøyer (40 km). I Knuthenborg Park & Safari på Lolland kommer dere helt tett på dyrene, som går rundt i naturlige omgivelser - like rundt bilen eller bussen deres (42 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Feriehus i Stavreby, Falster

Søk feriehus