Lei feriehus i Sortsø Strand - Book her

Feriehus i Sortsø Strand, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Sortsø Strand ligger i skjønne naturlige omgivelser ved det vakre Grønsund på Nordfalster.

 

Gjestevurderinger fra Sortsø Strand

 
 

10 gjester har gitt Sortsø Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,60 av 5 stjerner.

 

Eign

Ferieområdet ved Sortsø Strand er et rolig og hyggelig feriested. Sortsø har sin egen lille, sjarmerende havn, Sortsø Fritidshavn. Fra kysten ved Sortsø Strand har dere utsikt til øya Bogø. Skogene og kysten ut mot Grønsund byr på vakre landskaper, samt gode utflukts- og bademuligheter. Det er 6 km til byen Stubbekøbing, her finner dere en hyggelig lystbåthavn, flotte grønne områder, gode innkjøpsmuligheter og spisesteder.

 

Strande

Ved Sortsø Strand er det mulig å bade fra en badebro. 8 km mot øst finner dere Ore Strand, hvor det er flott badestrand med fint sand. Et ideelt sted for bading, soling, gåturer samt diverse strandaktiviteter.

Natur

Et skjønt naturområde på land og Sortsø Nor til vanns omgir Sortsø Strand. I Sortsø Fredskov kan dere bl.a. se en langdysse. Barup Sø er et fuglereservat, som ligger i en lang dal ca. 3 km syd for Sortsø. Fra fugletårnet er det utsikt til fuglene både i rørskogen og på sjøen. De imponerende Corselitze skogene dekker ca. 1650 ha på det nordøstlige Falster, 16 km sydøst for Sortsø Strand. Her finner dere, foruten vakker bøkeskog og andre naturskjønne landskaper, også flere fortidsminner. Ved Falsters sydlige østkyst ligger Bøtøskoven, som er en furu- og granskog. Skogen grenser mot nord opp til Bøtø Nor og mot syd mot Gedesby. Skogen er velegnet til gåturer på alle tider av året. Fuglereservatet Bøtø Nor har 2 fugletårn, herfra er det utsikt over det rike fuglelivet, den store sjøen, markene, rørskogen og de grønne enger.

Aktiviteter

Det er særdeles gode muligheter for lystfiskere i dette område; langs hele Grønsundkysten, ved broen i fritidshavnen, i Sortsø Å, samt i områdets Put & Take-fiskevann. Vil dere ut på egen hånd kan dere leie båt i Stubbekøbing. På Lolland-Falster finnes flere golfbaner av høy standard. Golfbanen ved Virket, Faster Golf Klub og Golfklubben Storstrømmen er baner, som ligger nærmest ved Sortsø Strand. Flotte naturoplevelser venter langs de mange sykkel- og turstier i bl.a. skogene på Falster.

Severdigheter

Besøk den gamle byen Stubbekøbing, som har bevart sitt opprinnelige preg. Opplev det livlige miljøet i lystbåthavnen, her seiler også båten til Bogø. Her finnes gamle torg, hyggelig stemning, et par museer, gode butikker og flere spisesteder (6 km). Hos Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum kan dere oppleve en enestående samling av gamle motorsykler, samt bl.a. sjeldne radioer, høytalere og fjernsyn. De store Corselitze skogene på nordøstkysten av Falster inneholder flere historiske minnesmerker, bl.a. jettestuer og dysser. Krokodille Zoo i Eskilstrup er Europas største samling av forskjellige krokodillearter. Her kan dere se skillpadder, varaner og en anakonda (14 km) Ved Eskildstrup finner dere også Traktormuseet, som viser en utstilling av traktorer og motorer fra tidligere tider.

Utfluktsmål

I Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kan dere oppleve hele 500 dyr fordelt på 94 arter (22 km). Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-talls miljø er bygd opp med hus, verksteder, skip, fartøyer og en kastemaskin (25 km). I Knuthenborg Safaripark på Lolland ferdes ville dyr i naturlige omgivelser - like rundt bilen eller bussen (44 km). Møns Klint er et spektakulært hjørne av Danmark. De imponerende hvite krittklinter stiger opp fra havet og er et svimlende syn sett fra stranden og fra klinten (47 km). Bonbonland ved Holme Olstrup har mer enn 70 aktiviteter for hele familien - til vanns, til lands og i luften (58 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

4 Feriehus i Sortsø Strand

Søk feriehus