Lei feriehus in Rødby - Book her

Feriehus in Rødby, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Rødby og Rødbyhavn ligger fredelig på sydkysten til Lolland. Området byr på deilig natur, badestrand, aktivitetsmuligheter og severdigheter for hele familien.

 

Gjestevurderinger fra Rødby

 
 

1 gjester har gitt Rødby en gjennomsnittlig vurdering på 2,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Rødby ligger 5 km inne i landet bak havne- og fergebyen Rødbyhavn, som har fergerute til Femern og Puttgarden. Rødbyhavn byr også på en hyggelig lystbåthavn, en nydelig strand, handlemuligheter og spisesteder. Her er dere nesten i gangavstand til Lalandia med et utall aktiviteter for alle i familien. Fra Rødbyhavn kan dere følge den 20 km lange Jernbanesti, som fører dere til Maribo, til fots, på hest eller på sykkel. Den lille byen Rødby har mange gamle kjøpmannsgårder, en kirke fra middelalderen, butikker, spisesteder og et ravsliperi. Dette rolige ferieområdet er ideelt, dersom dere gjerne vil sykle, fiske, bade, spille golf eller på annen vis være aktive sammen.

 

Strande

På Rødby Havn kan dere benytte en deilig og barnevennlig sandstrand med sanddyner og fint badevann. Fra stranden kan dere se fergehavnen og følge de store fergene, når de ankommer til eller seiler fra byen. Ved Kramnitse, 10 km mot vest, finner dere en annen, fin badestrand med badebro og fine tilgangsforhold for rullestolsbrukere og familier med barnevogn.

Natur

Landskapet rundt Rødby og Rødby Strand er flatt og preget med åker, strand, sanddyner og enger. Dere kan finne naturskjønne vandre- og sykkelstier på egnen - både inne i landet og langs havet. Den 40 km lange Digesti tar dere fra Rødby Havn til Albuen langs Femeren Bælt og den 20 km lange Jernbanesti binder sammen Rødby Havn og Maribo. Naturparken Maribosøerne byr på vakre landskap, fire sjøer og et rikholdig fugleliv. Dere kan vandre i området eller ta på seiltur på sjøene.

Aktiviteter

I Rødby kan dere bowle, kjøre gokart, vandre, sykle og ride. Lalandia byr også på et utall aktiviteter for hele familien. Prøv for eksempel det store, tropiske badelandet Aquadome med vannrutsjebaner, bølger og boblebad. Dere kan også ta en hyggelig seiltur på sjøene ved Maribo eller en tur med museumsbanen fra Maribo mot Bandholm. På Lolland finner dere 2 fine golfbaner hos Golfklubben Maribo Sø ved Maribo og Vestlollands Golfklub ved Nakskov. Lolland er også et ideelt feriemål for lystfiskere, da dere kan fiske fra kysten eller fra en kutter på havet. Dere kan fiske fra flere strender og i Rødby fergehavn, og området er spesielt rikholdig på flatfisk og torsk. Dere kan også prøve en av Put & Take fiskesjøene på egnen.

Severdigheter

På museet Polakkasernen i Tågerup kan dere få et innblikk i, hvordan de polske arbeiderne, som kom til Danmark for å jobbe med sukkerroeproduksjonen levde og jobbet (5 km). Besøk også den lille byen Kramnitse, som ligger 11 km mot vest. Byen har en liten, idyllisk havn, der dere kan kjøpe nyfanget fisk direkte fra båtene. Tett på Maribo ligger det gule Engestofte Gods og det nydelige, hvite Søholt Gods, hvor dere kan oppleve en unik barokkhave.

Utfluktsmål

I Knuthenborg Safaripark ved Maribo kan dere nyte synet av ville dyr i naturlige omgivelser. Opplev blant annet giraffer, neshorn, sebraer og tigere like rundt om bilen deres. Frilandsmuseet ved Maribo Sø består av hus, en bondegård, en stubbmølle og en skole, som gir dere mulighet for å fornemme hvordan livet var på landet på 1800-tallet. Prøv en tur med Museumsbanen Maribo-Bandholm som blir trukket av det eldste, fungerende damplokomotivet i Danmark. Besøk det interessante Fuglsang Kunstmuseum ved Toreby, der dere kan oppleve forestillinger og skiftende utstillinger (38 km). Nyt de flotte hagene og dyrene i Guldborgsund Zoo og Botanisk Have i Nykøbing F (45 km). Opplev krokodiller fra hele verden i Krokodille Zoo ved Eskildstrup på Falster (46 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Rødby

Søk feriehus
 
  •  

   Rødby Feriehus i by, Rødby

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   5500 m till vann
   Reg. nr.: 80-2093

    
   1 uke fra NOK 2797,-