Lei feriehus in Råbylille Strand - Book her

Feriehus in Råbylille Strand, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Hyggelig, grønt feriehusområde med naturstrand på sørkysten til Møn.

 

Gjestevurderinger fra Råbylille Strand

 
 

5 gjester har gitt Råbylille Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,40 av 5 stjerner.

 

Eign

Råbylille Strand er et familievennlig og hyggelig feriehusområde på sørkysten til Møn, bare 9 km fra middelalderbyen Stege - Møns største by, og 13 km fra den spektakulære Møns Klint. Eignen er grønn og frodig med vegetasjon helt ned til den gode naturstranden med høfder. Her kan dere slappe av, nyte naturen, bade og fiske fra stranden eller ta på tur til nærliggende byer og severdigheter. Møn er forbundet med både Sjælland og Falster via broer og er derfor lett å komme til. Fergerutene til Tyskland og Sverige ligger også bare rundt en times kjøring vekk.

 

Strande

Ved Råbylille finner dere små, nydelige sandstrender og strekninger med stein. Sandstranden har grunt vann og er passende til bading, strandaktiviteter, avslapping og kystfiskeri. Mange steder langs stranden kan dere nyte solnedgangen fra en benk. Møn har mange pene og rene strender. Besøk eventuelt også Ulvshale Strand, 7 km nord for Stege, som har blitt utnevnt til en av Europas beste badestrender. Stranden er en bred, hvit sandstrand med grunt vann og sanddyner. På mange av strendene på Møn finner seilere og windsurfere også gode betingelser.

Natur

Dette området av Møn er meget grønt og den frodige vegetasjonen i Råbylille Strand strekker seg helt ned til stranden. Den berømte Møns Klint med de 128 meter høye klintene er et av de mest kjente og besøkte naturområder i Danmark. De imponerende, hvite klintene reiser seg direkte opp fra havet og er et fantastisk syn både fra stranden og stien langs klinten. Ved Møns Klint vokser den gamle bøkeskogen Klinteskoven - helt ut til skrenten. Her kan dere finne vakre orkideer som ikke vokser andre steder i Danmark (13 km). Ved Ulvshale finner dere også nydelig natur med skog, hede, strandeng, fuglereservater og skjønn, barnevennlig badestrand (17 km). Øya Nyord ved Ulvshale er en viktig yngle- og rasteplass for vannfugler.

Aktiviteter

Lystfiskere har fine forhold langs de skiftende kyststrekningene på Møn. Ved Råbylille Strand er vannet lavt og fiskene befinner seg ofte tett på land. Dere kan også ta på havfiskeri fra Klintholm Havn (11 km mot øst) eller besøke en Put & Take fiskesjø. Golfspillere kan prøve Møn Golfklubs åpne og kuperte 18-hulls par 72 bane, som ligger flott ned til Stege Nor. Windsurfere og lystseilere kan nyte godt av vindforholdene i Stege Bugt. På grunn av sin overkommelige størrelse er øya ideell til sykkel-, ride- og vandreturer.

Severdigheter

Det er veldig mange kunstnere og kunsthåndverkere på Møn og dere kan besøke verkstedene og utstillingene deres over alt på øya. Her finnes også mange graver fra oldtiden i form av steindysser, jettestuer, og bronsealderhøyer. Middelalderbyen Stege er en stemningsfull og historisk by. Se de gamle kjøpmannsgårdene, gatene, torgene og vollanlegget til byen som stammer fra middelalderen. Byen har også museer som Møns Museum Empiregården og Stege Borg (9 km).

Utfluktsmål

Den nærliggende Klintholm Havn er en stemningsfull fiskerihavn med røykeri og fiskerestaurant, og her kan dere ta på seiltur til Møns Klint (11 km). Ved Møns Klint ligger opplevelsessenteret GeoCenter Møns Klint. Her kan dere se interaktive utstillinger og film eller ta med på ekspedisjon i naturen. Prøv også den 267 meter lange boardwalk i tre som tar dere ut til mange utsiktspunkter (13 km). Besøk også det idylliske lystslottet Liselund som er Danmarks eneste slott med stråtak. Slottet er omgitt av en romantisk park og ligger tett på Møns Klint (13 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

1 Feriehus in Råbylille Strand

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

   1 uke fra NOK 8317,-

    

   Råbylille Strand Feriehus, Råbylille Strand

   Reg. nr.: 85-1011

   300 m till vann

   Soveplasser: 5

   Soverom: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Råbylille Strand Feriehus, Råbylille Strand

   Reg. nr.: 85-1010

   50 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Råbylille Strand Feriehus på landet, Råbylille Strand

   Reg. nr.: 85-1004

   600 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 3