Lei feriehus i Ore Strand - Book her

Feriehus i Ore Strand, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Det fredelige og naturskjønne ferieområdet Ore Strand ligger på Falsters nordøstkyst, 2 km fra Stubbekøbing.

 

Gjestevurderinger fra Ore Strand

 
 

3 gjester har gitt Ore Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Den lille byen Ore ligger et stykke inne i landet bak sommerhusområdet ved Ore Strand. Det er et rolig og hyggelig feriested i vakre naturomgivelser med et rikt dyreliv og flotte strender. Skogene og kysten mot Grønsund og Østersjøen byr på store landskapelige opplevelser, utflukts- og bademuligheter. I kjøpstaden Stubbekøbing finner dere en hyggelig lystbåthavn, vakre grønne områder, gode innkjøpsmuligheter og spisesteder.

 

Strande

Ore Strand er en flott badestrand med fint sand, som ligger like ut mot Grønsund. Et ideelt sted for bading, soling, gåturer, samt diverse strandaktiviteter.

Natur

De imponerende Corselitze skogene dekker ca. 1650 ha på det nordøstlige Falster, bare få km fra Ore Strand. Her finner dere, foruten vakker bøkeskog og andre naturskjønne landskaper, også flere fortidsminner. Ved Falsters sydlige østkyst ligger Bøtøskoven, som er en furu- og granskog. Skogen grenser mot nord opp til Bøtø Nor og mot syd mot Gedesby. Skogen er velegnet til gåturer på alle tider av året. Fuglereservatet Bøtø Nor har 2 fugletårn, herfra er det utsikt over det rike fuglelivet, den store sjøen, markene, rørskogen og de grønne enger.

Aktiviteter

På Lolland-Falster finnes det ikke mindre enn 6 golfbaner, hvor 4 er av internasjonal standard. Faster Golf Klub og Golfklubben Storstrømmen ligger nærmest ved Ore Strand, og begge har 18 hull. Falster er et sant eldorado for lystfiskere. Det er gode muligheter ved Østersjøkysten og Guldborgsund, samt i Grønsund og Storstrømmen. Dessuten finnes det et par Put & Take fiskevann på Falster. Det er også mulig å komme på havfisketurer på Langelandsbæltet fra Onsevig på Vestlolland. Vil dere ut på egen hånd kan dere leie en båt i Stubbekøbing. Flotte naturopplevelser venter langs de mange sykkel- og turstier i bl.a. skogene på Falster.

Severdigheter

Hos Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum kan dere oppleve en enestående samling av gamle motorsykler, samt sjeldne radioer, høytalere, fjernsyn osv. De store Corselitze skogene inneholder flere historiske minnesmerker, bl.a. jettestuer og dysser. Krokodille Zoo i Eskilstrup er Europas største samling av forskjellige krokodillearter. Her det kan dere også se skillpadder, varaner og en anakonda (19 km).

Utfluktsmål

I Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kan dere oppleve hele 500 dyr fordelt på 94 arter (22 km). Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-talls miljø er bygd opp med hus, verksteder, skip, fartøyer og en kastemaskin (24 km). Møns Klint er et spektakulært hjørne av Danmark. De imponerende hvite krittklinter stiger opp fra havet og er et svimlende syn sett fra stranden og fra klinten (41 km). I Knuthenborg Safaripark på Lolland ferdes ville dyr i naturlige omgivelser - like rundt bilen eller bussen (50 km). Bonbonland har mer enn 70 aktiviteter for hele familien - til vanns, til lands og i luften (64 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

4 Feriehus i Ore Strand

Søk feriehus