Lei feriehus in Nysted - Book her

Feriehus in Nysted, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Nysted ligger utrolig vakkert til på sydøstkysten av Lolland, omgitt av vann, skog og Aalholm Slot.

 

Gjestevurderinger fra Nysted

 
 

14 gjester har gitt Nysted en gjennomsnittlig vurdering på 4,21 av 5 stjerner.

 

Eign

Nysted er Danmarks eldste, minste og mest velbevarte kjøpstad med et sjarmerende havnemiljø. Fra havnen er det utsikt over vannet, Aalholm Skove og Aalholm Slot. Opplev de gamle gater, vakre, velbevarte hus og det tidligere vanntårn, som i dag er innrettet som et utsiktstårn. Byen har mange grønne områder ned til vannet, og i et parklignende område ligger byens flotte strand. Det er gode butikker, flere spisesteder, samt diverse aktivitetsmuligheter i Nysted - et skjønt feriested for hele familien.

 
Nysted Strand er en fin badestrand ved Skansen med lavt og barnevennlig vann Hyggelig og barnevennlig badestrand ved skogområdet Skansen i Nysted Stemningsfullt miljø langs havnen i ferieområdet Nysted Fra havnen i Nysted har dere utsikt til middelalderborgen Aalholm Slot
 

Strande

Nysted har en vakker og meget barnevennlig strand, kalt Skansen, da den ligger i nærheten av et gammelt skanseanlegg. Sandstranden ligger i et parkområde i skoglignende omgivelser, og her er alltid varmere enn andre steder. Stranden har Blått Flagg, og dessuten er det gode surfmuligheter her.

Natur

Nysted ligger vakkert til omgitt av vann, skog, marker og enger. Utenfor den vestlige delen av byen ligger Nysted Nor Vildtreservat - et stort område med skog, engarealer og bevoksninger av sumpvegetasjon. Området er en del av et EU-fuglebeskyttelsesområde. I Roden Skov, like nordøst for Nysted, finnes flere historiske stensetninger og gode turløyper. På den nordlige delen av Lolland finnes det generelt mange skogarealer med et rikt dyreliv. I Naturparken Maribosøerne kan dere gå tur i det flotte landskapet eller ta på seiltur på en av de fire sjøer, hvor dere kan oppleve et rikt fugleliv.

Aktiviteter

I Nysted Havn kan dere leie kanoer og båter og seile en tur ut på Noret. Eller prøv en gå- eller sykkeltur langs ''Paradisruten'' - en naturskjønn sti, som fører forbi Nysted Havn, gjennom flotte landskaper, bl.a. langs Nysted Nor og Egholm Skov, forbi små landsbymiljøer og velholdte gamle hus i bindingsverk, og på veien vil dere oppleve flere kulturhistoriske minnesmerker. For lystfiskere er det gode muligheter langs Lollands kyst eller ombord på en fiskekutter, som seiler ut fra Nysted Havn. Det finnes dessuten Put & Take-fiskesjøer i området. Det finnes 6 gode golfbaner på Lolland og Falster, hvor 4 er av internasjonal standard.

Severdigheter

Gå på oppdagelse i Nysteds gamle gater med vakre hus og utsiktstårnet, som er innrettet i det gamle vanntårnet. Opplev stemningen og utsikten i den sjarmerende havnen, her kan dere også spise og leie kanoer/båter. Lag deres egne hånddyppet lys hos Svane Lys i Nysted - en opplevelse for hele familien. Synet av middelalderborgen Aalholm Slot, som ligger vakkert til ved vannet og omgitt av skog, kan nytes fra havnen eller vannet.

Utfluktsmål

Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-talls miljø er bygd opp med hus, verksteder, skip, fartøyer og en kastemaskin (18 km). I Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kan dere oppleve hele 500 dyr fordelt på 94 arter (18 km). Besøk den vakre, gamle byen Maribo. Her kan dere oppleve den hyggelige stemningen, musikk, markedsdager, spennende butikker, sightseeing og spisesteder (28 km). Frilandsmuseet i Maribo ligger ned til Maribo Sø og består av enkelte hus, en bondegård, en stubbmølle og en skole, som forteller om stedets bondekultur og byggeskikk omkring år 1800. I Knuthenborg Safaripark ved Maribo ferdes ville dyr i naturlige omgivelser ¿ like rundt bilen eller bussen. Opplev f.eks. sjiraffer, neshorn, struts, antiloper, sebraer og sibirske tigere på nært hold (34 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Nysted

Søk feriehus