Lei feriehus in Nørre Alslev - Book her

Feriehus in Nørre Alslev, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Nørre Alslev på Falster er et ideelt ferieområde for lystfiskere, golfspillere og andre, som ønsker seg en hyggelig og fredfylt ferie i deilig natur.

 

Gjestevurderinger fra Nørre Alslev

 
 

gjester har gitt Nørre Alslev en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Området rundt Nørre Alslev innbyr til ferie i rolige og naturskjønne omgivelser. Nørre Alslev er Falsters neststørste by. Den ligger på den nordlige delen av øya, og har et stort svømmesenter, spisesteder og mange dagligvare- og spesialbutikker. Rundt om Nørre Alslev finner dere idylliske skogområder, åker, hyggelige kyststrekninger med små båter og ikke minst fred og ro. Dette området er ideelt for lystfiskere, naturelskere og eventuelt golfspillere.

 

Strande

Dere kan bade i Gåbense Havnebad, 6 km nord for Nørre Alslev. Havnebadet ligger i forbindelse med den moderne Gåbense Lystbåthavn. Vanndybden er på mellom 2 og 3 meter - dog bare 1-1½ meter inne ved klubbhuset. Har dere lyst til å bade på en lang, hvit sandstrand med sanddyner og barnevennlige bølger, kan dere kjøre til Marielyst Strand, 31 km sørover.

Natur

Naturen rundt Nørre Alslev er kjennetegnet av åker, grønne områder og kyst. Dere kan blant annet gå tur i de to deilige skogene Vålse Vesterskov og Resle Skov, som begge ligger helt ned ut til vannet. 7 km mot øst ligger fuglereservatet Barup Sø i en lang dal. En natursti fører dere til fugletårnet, der dere kan se både sjøfugler og fugler som lever i myra i rørskogen og på sjøen. Den lille, fredfylte skogen Halskov Vænge rommer ikke mindre enn 72 gravhøyer og 6 dysser. Og tett på ligger Bavnehøj, som med sine 44 meters høyde utgjør det høyeste punktet på Falster. De nydelige Corselitzeskogene strekker seg over 16 km på det østlige Falster. Her kan dere nyte den flotte bøkeskogen, som går helt ned til vannet, finne sjeldne orkideer, se jettestuer og dysser samt noen av de ville dyrene i skogen, hvis dere er heldige.

Aktiviteter

Besøk den lokale svømmehallen Nordfalster Svømmecenter i Nørre Alslev. Her finner dere en deilig svømmehall med fasiliteter for alle aldre, samt en herlig wellness-avdeling med sauna, kurbad og tyrkisk bad. Lystfiskere kan få glede av de fine fiskemulighetene hele veien langs Guldborgsundkysten. Dere kan også leie båt i området og seile ut på egen hånd med fiskestangen. Området byr også på mange Put & Take fiskesjøer. Falster Golfklub ligger få kilometer sør for Nørre Alslev og her kan dere spille på en veldig flott, 30 år gammel bane, som er omgitt av skog. De mange skog- og kystområdene på Falster innbyr til sykkel- og vandreturer.

Severdigheter

Den gamle, sjarmerende kjøpstad Stubbekøbing ligger nydelig ved vannet. Her kan dere nyte det livlige miljøet på lytsbåthavnen, der dere også kan seile til Bogø. Stubbekøbing byr på gamle torg, et par museer, gode butikker og mange spisesteder (10 km). Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum viser en enestående samling av gamle motorsykler og utstyr som sjeldne radioer, høyttalere og fjernsyn. Hos Krokodille Zoo i Eskilstrup kan dere oppleve alle verdens 23 nålevende krokodillesorter samt andre spennende dyr som treleoparder, varaner, leguaner, skilpadder og slanger (11 km).

Utfluktsmål

I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have finner dere over 90 dyrearter og et utall av planter, blomster og busker. Prøv en jungelsafari i de grønne omgivelsene, kom helt tett på dyrene og lek på den store naturlekeplassen (20 km). Middelaldercentret ved Sundby er et interessant frilandsmuseum med et autentisk 1300-talls miljø. Her kan dere oppleve en by med hus, verksteder, skip og en kastemaskin. Hvert år er det spennende ridderturneringer samt et hyggelig julemarked på stedet (23 km). I Knuthenborg Safaripark på Lolland kan dere komme helt tett på de ville dyrene, som lever i naturlige omgivelser. Dere kan bevege dere rundt i parken i egen bil, med buss, på sykkel eller til fots og oppleve Nordeuropas største safaripark (36 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Feriehus in Nørre Alslev

Søk feriehus