Lei feriehus in Næsby Strand - Book her

Feriehus in Næsby Strand, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Næsby Strand ligger naturskjønt til på sydkysten av Lolland mellom Rødby og Nakskov.

 

Gjestevurderinger fra Næsby Strand

 
 

13 gjester har gitt Næsby Strand en gjennomsnittlig vurdering på 3,31 av 5 stjerner.

 

Eign

Det hyggelige sommerhusområdet ved Næsby Strand er omgitt av vakker, rolig og usjenert natur med et rikt dyreliv. Et ideelt område for bl.a. lystfiskere og naturelskere. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og ikke langt fra Næsby Strand ligger ferieområdet Hummingen, hvor det finnes spisesteder. Det er 15 km til Nakskov, hvor dere kan shoppe, spise og bl.a. oppleve den gamle havnen.

 
Digestien mellom feriehusene og stranden i Næsby Strand Badebro på den fine sandstranden i ferieområdet Næsby Strand Utsikt langs de mange små buktene ved stranden i Næsby Strand Utsiktsbenk ved Digestien bak stranden i feriehusområdet Næsby Strand
 

Strande

Næsby Strand en flott, barnevennlig sandstrand med badebro. 15 km mot øst ligger Hummingen Strand, som er en av de beste badestrender på Sydlolland. Stranden er en barnevennlig sandstrand med klitter og Blått Flagg. Et ideelt sted for bading, soling, gåturer og andre strandaktiviteter.

Natur

Næsby Strand er omgitt av marker, skog og strand. Området er rolig og her finnes et rikt dyre- og fugleliv. Landskapet er flatt og egner seg derfor godt til sykkelturer. Det finnes flere naturskjønne tur- og sykkelstier tett ved havet, bl.a. den 40 km lange 'Digesti', som fører dere fra Rødbyhavn til Albuen langs Femeren Bælt. På den nordlige delen av Lolland finnes det skogarealer med et rikt dyreliv. I Naturparken Maribosøerne kan dere gå en tur i det flotte landskapet eller ta en seiltur på en av de fire sjøer, hvor dere kan oppleve et rikt fugleliv.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter langs kysten ved Næsby Strand. Ønsker dere å fiske på havet, kan robåter leies i området. Her finnes også flere Put & Take-fiskevann. På Lolland finnes 2 golfklubber; Vestlollands Golfklub ved Nakskov og Golfklubben Maribo Sø ved Maribo. Langs sykkel- og turstien 'Digestien' får dere en flott utsikt over Femeren Bælt.

Severdigheter

Besøk evt. den lille byen Kramnitse, som ligger 15 km mot øst. Her finnes bl.a. en liten, idyllisk havn, herfra kan dere kjøpe fersk fisk direkte fra båtene. Ta evt. en tur til Nakskov og opplev noen av byens mange severdigheter. Danmarks Sukkermuseum forteller om sukkerets historie igennom 130 år. Peter Hansens Have er en spennende botanisk hage (15 km).

Utfluktsmål

På Herregården Pederstrup ved Horslunde finnes Reventlow-Museet og en stor park fra 1870-årene med flere sjeldne og meget gamle trær (25 km). På Jack-Stone Ravsliberi og Museum i Rødby kan dere se rav - havets gull - i alle avskygninger (34 km). På Polakkasernen i Tågerup, nå et museum, kan dere få et innblikk i de polske roepikenes liv og arbeide (37 km). I Knuthenborg Safaripark ved Maribo ferdes ville dyr i naturlige omgivelser - like rundt bilen eller bussen som dere sitter i. Sjiraffer og neshorn på den ene siden, struts, antiloper og sebraer på den andre (42 km). Ved Nysted ligger Aalholm Slot og Aalholm Skov.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

6 Feriehus in Næsby Strand

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

   1 uke fra NOK 2425,-

    

   Næsby Strand Feriehus, Næsby Strand

   Reg. nr.: 80-0036

   400 m till vann

   Soveplasser: 4

   Soverom: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Næsby Strand Feriehus, Næsby Strand

   Reg. nr.: 80-0041

   400 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

   1 uke fra NOK 2494,-

    

   Næsby Strand Feriehus, Næsby Strand

   Reg. nr.: 80-0022

   400 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Næsby Strand Feriehus, Næsby Strand

   Reg. nr.: 80-0031

   600 m till vann

   Soveplasser: 7

   Soverom: 3