Lei feriehus i Langø, Lolland - Book her

Feriehus i Langø, Lolland, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Langø på Lolland - direkte ved naturparadiset Nakskov Fjord

 

Gjestevurderinger fra Langø, Lolland

 
 

7 gjester har gitt Langø, Lolland en gjennomsnittlig vurdering på 4,29 av 5 stjerner.

 

Eign

Langø på Lolland er et deilig turmål ved Nakskov Fjord. Her kan man rekreere seg i nydelige omgivelser tett på vannet og tilbringe dovne sommerdager på tiltrekkende strender med Blått Flagg - i Nakskov finner dere Danmarks varmeste badevann! Den nydelige fjorden innbyr til å fiske eller seile båt, og på land kan dere oppleve de smukke omgivelsene til fots eller på sykkel. Kjøpmannsvarer kan fås innen for en radius på 4 km, og den nærmeste større byen er Nakskov (13 km) med fine innkjøpsmuligheter og interessante museer. Gled dere til et ferieområde med en spennende flora og fauna og spennende turmål - f.eks. naboøya Falster som ligger bare 90 minutters kjøring vekk.

 
Hyggelig havn med lystbåter og fritidsbåter i Langø på Vestlolland Badebro med utsikt til havnen i Langø Sjarmerende havn med kafé, fiskebåter og lystbåter i Langø Ved strand- og naturområdet Albuen, nær Langø, starter den lange dikestien
 

Strande

Nakskov Fjord ligger 400 m fra feriehuset deres. Det er ganske vist mulig å bade direkte ved feriehuset, men en kort tur til Albuen Strand eller Hestehovedet Strand kan anbefales. 4 km fra feriehuset deres kan dere bade på den deilige Albuen Strand som ligger på Albuen Tange, omgitt av vann på 3 sider - Femerbælt, Langelandsbæltet og Nakskov Fjord. Stranden er 7 km lang og har Blått Flagg. Hestehovedet Strand i Nakskov som har Danmarks varmeste badevann, kan også anbefales. Stranden ligger i gåavstand fra Nakskovs sentrum og har også Blått Flagg. På denne barnevennlige stranden, som også egner seg for windsurfing, er det badebro, kiosk, lekeplass og toaletter.

Natur

Langø ved Nakskov Fjord har et rikt dyreliv og er omgitt av et fredelig landskap som passer fint til sykkel- og vandreturer. Dere har bl.a. mulighet for å følge den 30 km lange 'Digesti', som fører dere fra Albuen til Rødby. Nakskov Fjord, med et areal på knapp 50 km2, er den fjorden i Danmark som har flest øyer og den byr året rundt på spennende naturopplevelser. Besøk f.eks. Enehøje, den største øya i Nakskov Fjord, eller tangen Albuen med den fantastiske badestranden. Ved Nakskov Fjord og på dikene i den sørlige delen på Lolland vokser det utallige spennende planter, og noen av dem er veldig sjeldne. Området ved Næsby Strand (7 km) egner seg spesielt bra til vandretur på grunn av det vekslende landskapet med strand, skog, små marker og vannhuller. Næsby Strand er dog især kjent som viktigste rasteplassen for trekkfugler i den vestlige delen på Lolland.

Aktiviteter

Dere kan fiske i Nakskov Fjord og Hoby Put & Take (21 km), men dere har også mulighet for å ta på havfiskeri. Derutover er det mulig å ta på seiltur uten fiskestang - ta med postbåten som frakter post fra Nakskov til øyene i Nakskov Fjord og til tangen Albuen. Hvis været passer bedre til innendørs aktiviteter, kan et par opplevelsesrike timer i 'Es Bowl Bowlingcenter' i Nakskov anbefales. Her kan dere også spille biljard eller hygge dere med spilleautomatene. Ta evt. på tur til Maribo og kjør med Danmarks eldste museumstog på et 8 km langt strekk mellom Maribo og Bandholm som går gjennom et naturskjønt skogområde. For golfspillere er det to forskjellige golfklubber i området rundt Langø: Vestlollands Golfklub (21 km) og Golfklubben Maribo Sø (50 km).

Severdigheter

'Peter Hansens Have', med spennende planter fra hele verden, ligger bare 6 km fra feriehuset deres. Følg de mange spennende stiene som snor seg gjennom hagen, og finn alt det, en planteelsker drømmer om. Nakskov (13 km) er en historisk by med koselige gater og spennende butikker. Besøk her et utall attraksjoner som f.eks. Danmarks Sukkermuseum, Den Gamle Smedje og Nakskov Skibs- & Søfartsmuseum med skipsmodeller, drakter, verktøy, instrumenter, kuriositeter og bilder.

Utfluktsmål

Knuthenborg, Nordeuropas største safaripark, skal dere helt sikkert besøke. Kjør i egen bil tett forbi apekatter, tiger, giraffer og neshorn (41 km). Ved Maribo i smukke omgivelser og ikke langt fra Maribo Søndersø finner dere Frilandsmuseet med forskjellige hus, en gård, en stubbmølle, en smie og en skole. Bygningene og innredningen deres gir et inntrykk av bondekultur og byggetradisjon rundt år 1800 (47 km) på Lolland-Falster. Krokodille Zoo i Eskilstrup er også en spennende opplevelse. Her kan dere oppleve 19 av de i dag 23 eksisterende krokodille- og alligator-artene - fra den lille 1,5 m lange dvergkaiman til den digre nilkrokodillen - og se de imponerende krokodillene bli fôret (76 km). I Golf & Fun Park i Væggerløse kan dere spille AdventureGolf (en slags minigolf), FootballGolf og FrisbeeGolf (87 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

4 Feriehus i Langø, Lolland

Søk feriehus