Lei feriehus i Hyldtofte - Book her

Feriehus i Hyldtofte, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Hyldetofte ligger på sydspissen av Lolland, like ut til Østersjøen.

 

Gjestevurderinger fra Hyldtofte

 
 

26 gjester har gitt Hyldtofte en gjennomsnittlig vurdering på 3,81 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ved Hyldetofte er et rolig og hyggelig feriested for hele familien. Området er ideelt for lystfiskere og fugleelskere, men henvender seg også til barnefamilier. I Rødby, 9 km fra Hyldtofte, finner dere gode innkjøpsmuligheter og et par spisesteder. Dere kan seile direkte til Rødby fra Puttgarden, og seilturen tar 45 min.

 
Små bukter med sandstrand i feriehusområdet Hyldtofte Fin sandstrand med små sanddyner i ferieområdet Hyldtofte Badebro på stranden i Hyldtofte på Lollands sydkyst Blått flagg ved Østersøstien i feriehusområdet Hyldtofte
 

Strande

Det finnes en fin, bred og barnevennlig badestrand med klitter ved Hyldetofte.

Natur

Landskapet omkring Hyldtofte er flatt og preget av marker, enger og diker. Det finnes flere naturskjønne tur- og sykkelstier tett ved havet, bl.a. den 40 km lange 'Digesti', som fører dere fra Rødbyhavn til Albuen langs Femeren Bælt. Et par km sydøst for Hyldtofte ligger det uberørte Naturreservatet Hyllekrog-Saksfjed. Den 5 km lange Hyllekrog-odde stikker ut i Østersjøen, og her holder mange rastende ender og vadefugler til. Fra diket ved Store Brunddrag har dere mulighet for å observere rovfugler. Et par km bak kysten ligger den vakre Kristianssæde Skov med mange vandreruter. I Naturparken Maribosøerne kan dere gå i det vakre landskapet eller ta på seiltur på en av de fire sjøer, hvor dere kan oppleve et rikt fugleliv.

Aktiviteter

På Lolland finnes 2 golfklubber; Vestlollands Golfklub ved Nakskov og Golfklubben Maribo Sø ved Maribo. Lolland er et paradis for lystfiskere, hva enten dere er til kyst- eller havfiske fra en kutter. M/S Emanuel seiler jevnlig ut fra Rødby Havn. I Dannemare ligger en Put & Take fiskesjø. I Maribo kan dere bl.a. ta på seiltur på sjøene eller besøke byens bowlingsenter MARIBOWL. Opplev evt. også naturen og severdighetene langs de merkede sykkelruter i området.

Severdigheter

På Polakkasernen i Tågerup, som i dag er indrettet som museum, kan dere få et innblikk i de polske roepikenes liv og arbeide (6 km). Besøk evt. den lille byen Kramnitse, som ligger 17 km mot øst. Her finnes bl.a. en liten, idyllisk havn, herfra kan dere kjøpe fersk fisk direkte fra båtene.

Utfluktsmål

Besøk den vakre, gamle byen Maribo. Her kan dere oppleve den hyggelige stemningen, musikk, markedsdager, spennende butikker, sightseeing og spisesteder (25 km). Frilandsmuseet i Maribo ligger ned til Maribo Sø og består av enkelte hus, en bondegård, en stubbmølle og en skole, som forteller om stedets bondekultur og byggeskikk omkring år 1800. I Knuthenborg Safaripark ved Maribo ferdes de ville dyr i naturlige omgivelser - like rundt bilen eller bussen. Opplev f.eks. sjiraffer, neshorn, struts, antiloper, sebraer og sibirske tigere på nært hold. I nærheten av Maribo ligger Engestofte Gods, samt Søholt Gods, hvor det er anledning til å besøke den unikt bevarte barokkhagen. Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-talls miljø er bygd opp med hus, verksteder, skip, fartøyer og en kastemaskin (50 km). I Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kan dere oppleve hele 500 dyr fordelt på 94 arter (50 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

7 Feriehus i Hyldtofte

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Hyldtofte Feriehus, Hyldtofte

   Reg. nr.: 80-4024

   300 m till vann

   Soveplasser: 18

   Soverom: 6

  •  Kategori

   ?

   1 uke fra NOK 2771,-

    

   Hyldtofte Feriehus, Hyldtofte

   Reg. nr.: 80-4001

   300 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Hyldtofte Feriehus, Hyldtofte

   Reg. nr.: 80-4023

   300 m till vann

   Soveplasser: 18

   Soverom: 6

  •  Kategori

   ?

    

   Hyldtofte Feriehus, Hyldtofte

   Reg. nr.: 80-4013

   600 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Hyldtofte Feriehus, Hyldtofte

   Reg. nr.: 80-4020

   600 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Hyldtofte Feriehus, Hyldtofte

   Reg. nr.: 80-4022

   800 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Hyldtofte Feriehus, Hyldtofte

   Reg. nr.: 80-4014

   800 m till vann

   Soveplasser: 10

   Soverom: 4