Lei feriehus i Hesnæs - Book her

Feriehus i Hesnæs, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Det rolige og hyggelige ferieområdet ved Hesnæs er omgitt av skog, strand, havn og hav.

 

Gjestevurderinger fra Hesnæs

 
 

gjester har gitt Hesnæs en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Hesnæs er et idyllisk fiskeleie med helt spesielle hus, som ifølge gammel tradisjon er kledd med siv og takrør for å skjerme mot den til tider barske østavind. I den hyggelige lystbåt- og fiskerihavn har dere anledning til å kjøpe fersk fisk. Det finns spisesteder i byen og i Nykøbing, som ligger 12 km fra Hesnæs, finner dere gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder. Hesnæs ligger naturskjønt til ved både skog og strand, og det er korte avstander til Falsters og Lollands mange, spennende severdigheter.

 

Strande

Ved Hesnæs finner dere en deilig, bred sandbadestrand, som strekker seg fra Hesnæs Havn, forbi en demning mot syd og helt ned mot begynnelsen av Bønnet Skov. Stranden er skjermet av trær og skrenter, og er velegnet for små barn, da vannet er grunt. Her kan dere bade, sole dere, gå tur, dyrke strandaktiviteter og lete etter rav.

Natur

Naturen omkring Hesnæs er preget av vakre kyststrekninger, skog og dyrket jord. Den deilige Bønnet Skov ligger like syd for Hesnæs og vokser helt ned til vannkanten. Her ligger den 30 m lange og 12 m brede langdysse Ørnehøj, som inneholder en 8 m lang jettestue. På en klint i skogen kan dere besøke traktørstedet Pomlenakke. De imponerende Corselitze-skogene dekker ca. 1660 ha land på det nordøstlige Falster, bare få km nord for Hesnæs og Bønnet Skov. Her finner dere, foruten vakker bøkeskog og andre naturskjønne landskaper, også flere fortidsminner. Fuglereservatet Bøtø Nor har 2 fugletårn, herfra er det utsikt over det rike fuglelivet, den store sjøen, markene, rørskogen og grønne enger.

Aktiviteter

En meget naturskjønn sti går gjennom Bønnet Skov og kan benyttes til fots eller på sykkel. Dessuten innbyr stranden ved Hesnæs til vandreturer. Det er gode fiskemuligheter i havet utenfor Hesnæs, især ved pyntene 'Hestehoved' og 'Pomlenakke', som begge ligger i skogen ved Hesnæs. Dessuten kan lystfiskere benytte flere Put & Take fiskevann i området eller ta en havfisketur på egen hånd. På Lolland-Falster fins det ikke mindre enn 6 golfbaner, hvor 4 er av internasjonal standard. Faster Golf Klub og Golfklubben Storstrømmen ligger nærmest Hesnæs, og begge har 18 hull. På travbanen i Nykøbing arrangeres det hele sommeren igjennom trav-, hunde- og stockcarløp (26 km). Dere kan også ri, kjøre i gokarts, bowle, dykke og besøke et vannland på Falster.

Severdigheter

Både Bønnet Skov og de store Corselitze-skogene har flere historiske minnesmerker i form av bl.a. gravhauger, jettestuer og dysser. Hos Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum fins en enestående samling av gamle motorsykler, samt sjeldne radioer, høytalere, fjernsyn osv. (12 km).

Utfluktsmål

Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor det er bygd opp et autentisk 1300-talls miljø med hus, verksteder, skip, fartøyer og en kastemaskin (26 km). Krokodille Zoo i Eskilstrup er Europas største samling av forskjellige krokodillearter. Dessuten kan dere se skillpadder, varaner og en anakonda (28 km). I Knuthenborg Safaripark ved Maribo ferdes ville dyr i naturlige omgivelser - like ved bilen eller bussen. Sjiraffer og nesehorn på den ene siden, struts, antiloper og sebraer på den andre (59 km). Bonbonland har mer enn 70 spennende fornøyelser for hele familien - til vanns, til lands og i luften (65 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Feriehus i Hesnæs

Søk feriehus