Lei feriehus in Errindlev Havn - Book her

Feriehus in Errindlev Havn, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Hold ferie dere det idylliske fiskerleje Errindlev Havn på Lollands sydkyst.

 

Gjestevurderinger fra Errindlev Havn

 
 

gjester har gitt Errindlev Havn en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Det sjarmerende fiskerleje Errindlev Havn ligger i uforstyrrede omgivelser midt mellom Nysted og Rødbyhavn. Fiskerlejet stammer helt tilbake fra starten på 1900-tallet. På havneområdet som ligger på yttersiden av diket, finner dere en helt unik atmosfære mellom båtene og de små husene. Det grunne vannet i havnen egner seg fint til fritidsfiskeri og tiltrekker adskillige interessante fugler. Errindlev Havn er omgitt av hav, Sydlollands flate moreneslette, marker og grønne områder. Her kan dere også nyte synet av de smukke kastanjealléene mellom Lungholm og Holeby samt mellom Kærstrup og Fuglse. Dere kan kjøpe dagligvarer i den lille, hyggelige landsbyen Errindlev som også inneholder et tjær. Dessuten er det fine innkjøpsmuligheter i Holeby og Rødby. Ønsker dere å holde ferie i fredelige og uspolerte omgivelser, da er Errindlev Havn en ideelt feriedestinasjon.

 

Strande

Stranden ved Saksfjed, 11 km vest for Errindlev Havn, er en god og barnevennlig sandstrand med høye klitter. Nysted byr også på en skjønn og veldig barnevennlig strand - Skansen. Stranden ligger i et parkområde i skoglignende omgivelser, hvor vannet alltid er varmere enn andre steder. Her er det også fine muligheter for å surfe. Skansen ligger ca. 20 km øst for Errindlev Havn.

Natur

Errindlev Havn er omgitt av lavt vann som tiltrekker et utall fugler. Bak kysten er landskapet preget av Sydlollands flate moreneslette med åkre og grønne områder. Her er det også mye løvskog i området, bl.a. ved Bremersvold og Kærstrup. Hyllekrog fyr er beliggende på en smal, 5 km lang landtange, 12 km øst for Errindlev Havn. På landtangen kan dere nyte den rolige og uforstyrrede naturen, og fra fyret kan dere beundre et stort antall ande- og vadefugler. Bak sandstranden og diket i Saksfjed kan dere nyte de vakre naturområdene med småskog, sumpområder og gressmarker. Rett vest for Nysted ligger Nysted Nor Vildtreservat - et stort område med skog, eng og sumpvegetasjon. Området er en del av et EU-fuglebeskyttelsesområde.

Aktiviteter

Den hyggelige, lille havnen innbyr til seiling og lystfiskeri. Det lave vannet ved Errindlev Havn tiltrekker mange fugler som dere kan observere fra kysten. Dere kan ta en kjøretur i herregårdslandskapet og nyte synet av de smukke bygningene og kastanjealleene, eller vandre og sykle langs dikene på kysten. Prøv for eksempel å følge vandre- og sykkelruten 'Paradisruten' - en naturskjønn sti som fører dere forbi Nysted Havn, gjennom flotte landskap og forbi små landsbymiljøer og velholdte gamle bindingsverkshus. På turen får dere også oppleve mange kulturhistoriske minnesmerker. Lolland byr dessuten på mange fine golfbaner.

Severdigheter

I landsbyen Errindlev kan dere gå opp i tårnet på kirken og nyte den fine utsikten over det flate landskapet. Den gamle kasernen i Hyldtofte 'Polakkasernen' fungerer i dag som et museum som forteller historien om de mange polske nepearbeiderne som reiste til Lolland for å arbeide på nepemarkene (9 km). Besøk det imponerende Lungholm Slott ved Rødby. Den nydelige bygningen med kamtakkede fløyer stammer fra 1639 (17 km).

Utfluktsmål

Gå på oppdagelse i de gamle gatene i Nysted med de nydelige husene og utsiktstårnet som er innredet i det gamle vanntårnet. Besøk den nydelige, gamle kjøpstaden Maribo. Her kan dere oppleve hyggelig stemning, musikk, markedsdager, spennende butikker, sightseeing og spisesteder (24 km). Frilandsmuseet i Maribo ligger ned til Maribo Sjø og består av noen hus, en bondegård, en stubbmølle og en skole som gir inntrykk av stedets bondekultur og byggeskikk rundt år 1800. I Knuthenborg Safaripark ved Maribo ferdes de ville dyrene i naturlige omgivelser - rett uten for bilen eller bussen deres. Opplev f.eks. giraffer, neshorn, strutser, antiloper, sebraer og sibirske tigere på nært hold. Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-talls miljø er bygget opp med hus, verksteder, skip, fartøyer og en kastemaskin (34 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

0 Feriehus in Errindlev Havn

Søk feriehus