Lei feriehus in Bredfjed - Book her

Feriehus in Bredfjed, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Bredfjeld ligger på Lollands sydkyst i vakre naturomgivelser. Her er fred og ro, og ikke langt til øyas severdigheter.

 

Gjestevurderinger fra Bredfjed

 
 

18 gjester har gitt Bredfjed en gjennomsnittlig vurdering på 3,89 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ved Bredfjeld er et rolig og hyggelig feriested for hele familien. Her er det anledning til å slappe av i den fredfylte naturen eller drive med aktiviteter på stranden, i vannland i nærheten eller med fiskestangen og golfkøllen. Litt vest for Bredfjed ligger det lille ferieområdet Kramnitse, som har en liten havn, herfra drives det stadig fiske. Her kan dere kjøpe fersk fisk direkte fra båtene. Få km mot øst ligger Rødby Havn, her er gode butikker og flere spisesteder.

 
Badebro på den fine sandstranden i feriehusområdet Bredfjed Deilig sandstrand med små sanddyner i ferieområdet Bredfjed på Sydlolland Badebro på stranden i Bredfjed på sørkysten på Lolland Den lange dikestien langs Sydlollands kyst går rett forbi Bredfjed
 

Strande

Bredfjed har en god og barnevennlig badestrand med grovt sand, klitter som danner le og Blått Flagg.

Natur

Et par km bak kysten ligger den vakre Kristianssæde Skov med mange vandreruter. På den nordlige delen av Lolland finnes det mange skogarealer med et rikt dyreliv. I Naturparken Maribosøerne kan dere gå i det vakre landskapet eller ta en seiltur på en av de fire sjøer, her hersker et rikt fugleliv. Landskapet omkring Bredfjed er flatt og preget av strand, klitter og enger. Det finnes flere naturskjønne tur- og sykkelstier tett ved havet. Landskapet er flatt og egner seg derfor godt til sykkelturer. Det finnes flere naturskjønne tur- og sykkelstier like ved havet, bl.a. den 40 km lange 'Digesti', som går fra Rødbyhavn til Albuen langs Femeren Bælt.

Aktiviteter

Ta evt. en hyggelig seiltur på sjøene ved Maribo. På Lolland finnes 2 golfklubber; Vestlollands Golfklub ved Nakskov og Golfklubben Maribo Sø ved Maribo. Lolland er et paradis for lystfiskere, enten dere er på kyst- eller havfiske fra en kutter. M/S Emanuel seiler regelmessig ut fra Rødby Havn. I Dannemare ligger en Put & Take-fiskevann.

Severdigheter

På Polakkasernen i Tågerup, nå et museum, kan dere få et innblikk i de polske roepikers liv og arbeide (12 km). Besøk evt. den lille by Kramnitse, som ligger 15 km mot øst. Her finnes bl.a. en liten, idyllisk havn, her kan dere kjøpe fersk fisk direkte fra båtene. I nærheten av Maribo ligger Engestofte Gods, samt Søholt Gods hvor dere kan besøke den unikt bevarte barokkhagen.

Utfluktsmål

Besøk den vakre, gamle kjøpstaden Maribo. Her kan dere oppleve en hyggelig stemning, musikk, markedsdager, spennende butikker, sightseeing og spisesteder (25 km). I Knuthenborg Safaripark ved Maribo ferdes ville dyr i naturlige omgivelser - like rundt bilen eller bussen som dere sitter i. Se sjiraffer, neshorn, struts, antiloper, sebraer og sibirske tigere på nært hold (20 km). Frilandsmuseet i Maribo ligger ned til Maribo Sø og består av noen hus, en bondegård, en stubbmølle og en skole, som forteller om stedets bondekultur og byggeskikk omkring år 1800. Museumsbanen Maribo-Bandholm har siden 1962 kjørt med det eldste damplokomotiv i Danmark fra 1879 som stadig er i bruk. Ved Nysted ligger Aalholm Slot og Aalholm Skov. Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-talls miljø er bygd opp med hus, verksteder, skip, fartøyer og kastemaskin (51 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

6 Feriehus in Bredfjed

Søk feriehus
 
  •  Kategori

   ?

    

   Bredfjed Feriehus, Bredfjed

   Reg. nr.: 80-2517

   200 m till vann

   Soveplasser: 8

   Soverom: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Bredfjed Feriehus, Bredfjed

   Reg. nr.: 80-2513

   300 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Bredfjed Feriehus, Bredfjed

   Reg. nr.: 80-2519

   180 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Bredfjed Feriehus, Bredfjed

   Reg. nr.: 80-2518

   240 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Bredfjed Feriehus, Bredfjed

   Reg. nr.: 80-2509

   500 m till vann

   Soveplasser: 12

   Soverom: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Bredfjed Feriehus, Bredfjed

   Reg. nr.: 80-2516

   500 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Bredfjed Feriehus, Bredfjed

   Reg. nr.: 80-2520

   700 m till vann

   Soveplasser: 6

   Soverom: 3