Lei feriehus i Bogø - Book her

Feriehus i Bogø, Lolland, Falster og Møn, Danmark til utleining!

Den naturskjønne Bogø ligger vest for Møn, og er forbundet med både Møn og Farø via en demning.

 

Gjestevurderinger fra Bogø

 
 

gjester har gitt Bogø en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Den hyggelige Bogø har direkte forbindelse til fastlandet via demninger og broer, og ligger derfor særdeles sentralt i forhold til severdigheter, naturområder, byer og strender på Møn, Falster, Sjælland og Lolland. Fra fergeleiet Nyby på øyas sydkyst kan dere seile til Stubbekøbing på Falster. Bogø By består av Gammelby og Nyby, og her finner dere gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder. Dessuten er Bogø kjent for sin restaurerte vindmølle, sitt vinkelfyr, 2 hyggelige lystbåthavner, gode fiskemuligheter og rolig natur.

 

Strande

Det er mulig å bade fra badebroen Skåninge Bro, på øyas nordkyst. Dessuten finnes det fredelige omgivelser og et hyggelig havnemiljø med små båter.

Natur

Landskapet på Bogø er preget av dyrket mark, kyststrekninger og litt skog. Bogø Vesterskov er en ung skog, som avløser den gamle Bogø Vesterskov, som nå er felt. Ved demningen mot Møn hersker et rikt fugleliv ved de grunne vannområder.

Aktiviteter

Det er gode muligheter for lystfiskere langs demningene og kysten. Ønsker dere å fiske på egen hånd, kan dere leie en båt i Stubbekøbing. På Falster og Møn finnes flere golfbaner av høy standard. Golfbanen hos Falster Golf Klub i Eskildstrup og Møn Golfklub ved Stege er baner, som ligger nærmest Bogø.

Severdigheter

Bogø Kirke, fra omkring år 1200, er utsmykket med flere skipsmodeller, og på kirkegården ligger flere sjømenn begravd. Fra den restaurerte vindmølle Bogø Mølle er det en flott utsikt over Grønsund og til Falster, da møllen ligger oppå en bakke.

Utfluktsmål

Besøk den gamle byen Stubbekøbing, som har bevart sitt opprinnelige preg. Opplev det livlige miljøet i lystbåthavnen, her seiler også båten til Bogø fra. Her finnes gamle torg, hyggelig stemning, et par museer, gode butikker og flere spisesteder. Hos Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum kan dere se en enestående samling av gamle motorsykler, samt sjeldne radioer, høytalere, fjernsyn osv. De imponerende Corselitze skogene dekker ca. 1650 ha på det nordøstlige Falster, ca. 6 km sydøst for Stubbekøbing på Falster. Her finner dere også flere fortidsminner i tillegg til vakker bøkeskog og andre naturskjønne landskaper. Middelaldercentret er et frilandsmuseum ved Sundby, hvor et autentisk 1300-talls miljø er bygd opp med hus, verksteder, skip, fartøyer og en kastemaskin (34 km). Møns Klint er et spektakulært hjørne av Danmark. De imponerende hvite krittklinter stiger opp av havet og er et svimlende syn både fra stranden og fra klinten (41 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

1 Feriehus i Bogø

Søk feriehus