Lei feriehus i Vinderup - Book her

Feriehus i Vinderup, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Vinderup ligger i bunnen av Limfjorden, tett ved god strand og spennende, kulturelle severdigheter.

 

Gjestevurderinger fra Vinderup

 
 

gjester har gitt Vinderup en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Vinderup er et deilig og hyggelig feriehusområde, som ligger i den sørligste ende av Limfjorden. I området omkring Vinderup er det flott natur med skog, sjøer, heder og myrområder, Limfjorden med strandengene, god strand, mange aktivitetsmuligheter for hele familien samt flere kulturelle severdigheter. Dere vil også finne flere gallerier med ulike utstillinger i området, så dere får muligheten til å oppleve spennende kunst på ferien i et feriehus. Det er gode innkjøpsmuligheter i Vinderup by, som ligger litt lenger inn i landet. Feriehusutleie i Vinderup gir dere mange muligheter for en spennende og variert ferie.

 
Feriehus på bakkene bak badestranden i ferieområdet Vinderup Lang badebro på stranden i feriehusområdet Vinderup Bord og benker ved stranden, neden for feriehusene i Vinderup Hyggelig havn med fiske-, motor- og seilbåter i ferieområdet Vinderup
 

Strande

Strendene ved Venø Bugten er barnevennlige med lavt vann og små bølger. Den beste badestrand i området er Ejsingholm Strand, som også er et godt surf-spot. Her finnes dessuten et surf-senter.

Natur

Når dere leier et feriehus i Vinderup, er det rikelig med vakker natur som dere kan nyte. Det naturskjønne området omkring Vinderup er preget av bøkeskog, hede, dype sjøer og landets korteste elv Hindså. Rydhave Skov er Danmarks vestligste bøkeskog. Stubbergård Sø ligger i den vakre natur, omgitt av hede, myr, ekekratt og plantasjer. Sjøen er 6 km lang, og det er mulig å gå de 16 kilometer rundt om den. Den flotteste utsikt over Stubbergård Sø får du fra den sørlige ende. I nordenden av sjøen finnes et flott enebærkratt. Flyndersø er Danmarks største hedesjø. Sjøen er 8 km lang og omgitt av lyngarealer, ekekratt og nåletræsplantasjer. Det finnes 3 avmerkede vandreruter ved sjøen. Geddal Strandenge er et område med strandenger og klitter. Fra den høyeste klitt har du en praktfull utsikt over Limfjorden, Venø og Sdr. Lem Vig. Her finnes også et fugletårn, hvor du kan observere det rike fugleliv.

Aktiviteter

Det finnes flere avmerkede og kortlagte sykkel- og vandreruter i omegnen. F.eks. er det gode vandreruter omkring Flyndersø og Stubbegård Sø. Hvis dere vil fiske på ferien deres i et feriehus, er det gode muligheter for fiske i Karup Å, Limfjorden og Put & Take innsjøer. Det arrangeres havfiskeriturer med skøyter fra flere havnebyer langs Vesterhavet. Ved Ejsingholm, nord for Vinderup, er det gode surfbetingelser med lave vann, de rolige bølger og den sikre vinn. Her finnes det dessuten et surfsenter med brettseilerskole. For golfentusiaster finnes det en 18-hullers golfbane i Råsted utenfor Holstebro.

Attraksjoner

Ved Flyndersø ligger Flyndersø Mølle som viser en liten utstilling om rakkerlivet, naturen og siste gang som det fantes ulver i Danmark i 1813. I det praktfulle landskapet ved Stubbergård Sø ligger Stubbergård Klosterruin som er restene av et nonnekloster fra 1200-tallet. Klosteret består i dag av en hvelvet kjellersal som nå er overdekket av en stråtekt bygning. Det nydelige Rythave Slott sies å ha sitt eget slottsspøkelse; den hellige Birgitte. Spøttrup Borg fra omkring år 1500 er omkranset av ni meter høye voller. Det er kanonhuller i murene på borgen som vitner om borgens barske fortid i middelalderen. På Hjerl Hede Frilandsmuseum kan dere oppleve, når den idylliske landsbyen blir levendegjort. Se når bakeren baker brød, smeden og taumakeren jobber på verkstedene, kjøpmannen selger kremmerhus og barn sitter på skolebenkene blant mye annet. En hyggelig og lærerik dag venter dere på Hjerl Hede (7 km).

Turer

Handelsbyen Holstebro ligger 19 km vekk og byr på forretninger, spisesteder, kunst og kultur. Ta på dagstur til Jesperhus, der dere kan besøke og nyte mange fargestrålende hager, se underholdning på scenen, oppleve tropiske dyr og fugler i junglezoo og la barn boltre seg i lekeland, piratland eller vannland (41 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Vinderup

Søk feriehus