Lei feriehus i Strandet - Book her

Feriehus i Strandet, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Strandet er et deilig og rolig sommerhusområde og ligger et par km sør for Virksund, direkte ut til Limfjorden.

 

Gjestevurderinger fra Strandet

 
 

18 gjester har gitt Strandet en gjennomsnittlig vurdering på 4,39 av 5 stjerner.

 

Eign

Hvis du ønsker å holde ferie i fredelige, hyggelige og uberørte naturomgivelser, så er Strandet muligens et godt valg for deg. Her kan du slappe av og nyte naturen eller du kan ta på turer i området. Bl.a. ligger det lille fiskerleie Virksund tett ved Strandet. Her finner du bl.a. en lystbåthavn med en hyggelig atmosfære, innkjøpmuligheter og flere spisesteder. Den nærmeste, større by er Skive, som ligger 17 km herfra.

 
Feriehusområdet Strandet ligger i grønne omgivelser, ut mot Limfjorden Feriehusene i Strandet ligger i skogen eller langs med den hyggelige elven Små båter på den hyggelige elven i feriehusområdet Strandet Den idylliske elven i feriehusområdet Strandet
 

Strande

Ved Strandet går naturen helt til fjorden. Den nærmeste badestrand ligger ved Virksund, som kan by på en 20 m bred og 2 km lang sandstrand med småstein. Stranden er meget barnevennlig, da det kun blir langsomt dybt. Bunnen består av sand og stein og vannet er nesten alltid klart og rent. Her er det gode betingelser for brettseiling ¿ for såvel nybegynnere som øvede.

Natur

Strandet er omgitt av Limfjorden og en variert og uberørt natur med et rikt dyreliv. Området er meget vannrikt og har flere elver samt en stor innsjø; Flynder Sø. Ofte er det mulig å oppleve sæl i fjorden mellom stranden og demningen ved Virksund. Direkte utenfor Virksund ligger også det fredede naturområde Ulbjerg Klint; en bratt klint, som fører direkte ned i fjorden. I Kvindskarp Skov ved herregården Ørslev Kloster venter gode naturopplevelser.

Aktiviteter

Det er gode muligheter for fiskeri i elven, som løper gjennom Strandet feriehusområde. Dessuten er kystfiskeri i Limfjorden en meget populær aktivitet på stedet. Fjordens relativt rolige vann innbyr også til seilas i robåt eller kano. Det finnes en minigolfbane i Virksund. Nærmeste golfbaner ligger i Skive (17 km) og i Skals (18 km). Området har gode betingelser for brettseilere på alle nivåer. Vannet ved Ulbjerg Klint er lavt og egner seg godt for uøvede, derimod er bølgene høyere ved Lundø, som tiltrekker de mere øvede brettseilere.

Severdigheter

Området er rikt på gamle herregårder. Staarup Hovedgaard er områdets eldste herregård og her utstilles bl.a. antikviteter og kunst. Ørslev Kloster har egen kirke, park, skog og marker. Her finnes en natursti samt en lille utstilling, som forteller om klostrets historie. Ved Taarupgaard findes 2 vandrestier, hvor du har storslått utsikt over den vakre Hjarbæk Fjord.

Utfluktsmål

Mønsted Kalkgruber ved Stoholm er en endeløs labyrint av 2 km opplyste gruveganger med såvel store huler som smale ganger. (14 km). Besøk den vakkert beliggende Skive, som er rik på museer og gallerier. Her finnes dessuten en sjarmerende lystbåthavn, en hyggelig gågate med gode innkjøpsmuligheter samt flere gode spisesteder. (17 km) Spøttrup Middelalderslot ved Skive huset et borgmuseum og danner ramme om markeder, konserter osv. hele sommeren. Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spennende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden blir levendegjort. (39 km) Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er Nordens største blomsterpark med junglezoo og lekeland. (45 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Strandet

Søk feriehus
 
  •  

   Strandet Feriehus, Strandet

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 34-2521

    
   1 uke fra NOK 4281,-
    
  •  

   Strandet Feriehus, Strandet

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 34-2515

    
   1 uke fra NOK 3321,-
    
  •  

   Strandet Feriehus, Strandet

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 34-2514

    
   1 uke fra NOK 3020,-
    
  •  

   Strandet Feriehus, Strandet

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 34-2529

    
   1 uke fra NOK 3156,-
    
  •  

   Strandet Feriehus, Strandet

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 34-2505

    
   1 uke fra NOK 2686,-