Lei feriehus i Spøttrup - Book her

Feriehus i Spøttrup, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

I Spøttrup er du omgitt av fred, ro, deilig limfjordsnatur og kulturelle severdigheter.

 

Gjestevurderinger fra Spøttrup

 
 

5 gjester har gitt Spøttrup en gjennomsnittlig vurdering på 4,40 av 5 stjerner.

 

Eign

Spøttrup ligger på Vestsalling, og er mest kjent for sin imponerende og velbevarte middelalderborg. Men her finnes det også gode strender, deilig og rolig natur, hyggelige lystbåthavner, en jættestue og andre spennende kulturelle severdigheter, gårdbutikker, kunsthåndverkere samt mange spisesteder og fine innkjøpsmuligheter.

 
Feriehus i skogkanten bak stranden i Spøttrup Lang badestrand neden for de høye skrentene i ferieområdet Spøttrup Spøttrup Middelalderborg ligger nær feriehusområdet Spøttrup Utsikt over våtområdet bak Spøttrup Borg fra inngangen til borgen ved vollgraven
 

Strande

Stranden ved Spøttrup er en god og barnevennlig limfjordsstrand med badebro. Ved Gyldendal Strand, litt sør for Spøttrup, er forholdene også meget gode, og her fiinnes dessuten kiosk og toalett. Begge strender har fått tildelt det Blå Flagg.

Natur

Sallings naturlandskab byr på mange opplevelser. Nyt f.eks. en gåtur ved Danmarks største og vakreste hedesjø, Flyndersø. Omkring den 8 km lange sjø finnes lyngarealer, ekekratt, nåletræsplantasjer og et utrolig rikt fugleliv, som kan oppleves på alle tider av året. Dette gjør seg også gjældende i området omkring den fuglerike Spøttrup Sø, hvor du også kan være heldig å oppleve odderen. Ved begge sjøer finnes det avmerkede ruter, som fører deg gjennom nogen av de vakreste områder. Ved Spøttrup finner du også Vendal Høj, en ca. 3500 år gammel gravhøyde fra bronsealderen. Høyden ligger vakkert i landskapet og fra toppen har du en fantastisk utsikt over Limfjorden, Thyholm og Venøbugt. Ginderup Plantage er en 50 ha stor nåletræsplantasje med bl.a. Sallings eneste jættestue. Dessuden er det mulig å besøke plantasjene Hvidbjerg og Krejbjerg.

Aktiviteter

Ved Ejsingholm, nord for Vinderup, er det gode surfbetingelser pga. det lave vann, de rolige bølger og den sikre vinn. Her finnes det dessuten et surfsenter med brettseilerskole. Salling er kjent for sine gode fiskesteder, hva enten du er til kystfiskeri eller fiskeparker. For golfspilleren er det også gode muligheter. Sallings to golfbaner finnes ved Skive Golfklub og Harre Vig Golfklub ved Vile. Det finnes flere avmerkede og kortlagte sykkel- og vandreruter i området.

Severdigheter

Spøttrup Borg i Spøttrup er Danmarks best bevarte middelalderborg. På Spøttrup Borgmuseum kan du se, hvordan mennesker har levet gjennem tidene på den barske, flotte middelalderborg. Opplev også lege-, krydderurte- og rosenhaven. Her arrangeres det dessuten aktiviteter, musikk, utstillinger, teater og markedsdager. Tett på Lihme, ca. 10 km sør for Spøttrup, ligger den lille, hyggelige lystbåthavn Gyldendal, som også er vært et besøg. Herfra kan du ta på Limfjordsseilas med veteranfergen Cathrine K. og nyte en deilig sommerdag på vannet med skjøn utsikt over land.

Utfluktsmål

I Ginderup Plantage finner du Sallings eneste tilgjengelige jættestue - en samling av store, velbevarte gravhøyder fra perioden 2500-2000 f.Kr. Jættestuen er tilgjengelig - med lommelykt! Besøk den vakkert beliggende Skive, som er rik på museer og gallerier. Her finnes det dessuten en sjarmerende lystbåthavn, en hyggelig gågate med gode butikker og spisesteder. (22 km) Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spennende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden blir levendegjort. (28 km) Jesperhus Blomsterpark på Limfjordsøen Mors er Nordens største blomsterpark med jungelzoo, lekeland og vannland. (34 km) Daugbjerg Kalkgruber ved Stoholm er en endeløs labyrint av 2 km oplyste mineganger med såvel store huler som smale ganger. (37 km) På øya Fur finner du forskjelligartede og særpregede landskaper, som er preget av flate enger, sjøer, marker, bakker, steile kystklinter, skog og molergraver. (39 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Spøttrup

Søk feriehus
 
  •  

   Spøttrup Feriehus, Spøttrup

    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   120 m till vann
   Reg. nr.: 32-2013

    
   1 uke fra NOK 4184,-
    
  •  

   Spøttrup Feriehus, Spøttrup

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 2   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 32-1028

    
   1 uke fra NOK 3438,-