Lei feriehus i Søndbjerg Strand - Book her

Feriehus i Søndbjerg Strand, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Søndbjerg Strand på Thyholm er et stemningsfullt ferieområde med frisk luft, rent vann og høy himmel.

 

Gjestevurderinger fra Søndbjerg Strand

 
 

20 gjester har gitt Søndbjerg Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,55 av 5 stjerner.

 

Eign

Den velbevarte landsby Søndbjerg ligger på den sørlige del av Thyholm. Søndbjerg Strand ligger et par km fra byen, på den østlige kyst sør for Thyholm. Her finner du god strand, fred, ro samt en deilig og variert natur. Thyholm er forbundet med fastlandet i det nordvestlige hjørne samt ved hjelp av en bro over Oddesund mot sør. Det er muligheter for innkjøp av dagligvarer i Søndbjerg. Det er 10 km til Hvidbjerg, som ligger mitt på øya, og her finnes det flere spisesteder og gode innkjøpsmuligheter.

 
Deilige skogområder med feriehus omkranser badestranden i Søndbjerg Strand Utsikt langs bukten og stranden i feriehusområdet Søndbjerg Strand Utsiktsbenk ved badebroen og stranden i ferieområdet Søndbjerg Strand Feriehus i grønne omgivelser bak stranden i Søndbjerg Strand
 

Strande

Søndbjerg strand er en god, østvent strand med grovt sand og rent vann. Vannet er lavt, hvilket gjør stranden meget barnevennlig. For de, som vil bade i litt dypere vann, kan badebroen benyttes. Bak stranden finnes klitter.

Natur

Store deler av de naturskjønne områder omkring Søndbjerg Strand er fredede. Den varierte natur byr bl.a. på deilig strand, store skrenter med flott utsikt, dype slukter og engområder. Fra Dødbjerg - en 15 m høj bakke - er det en skjøn utsigt over landskapet. Ved Odby, 5 km vest for Søndbjerg Strand, finner du en imponerende og markant kystklint, som strekker seg langt mot nord. Munkholm Odde på nordsiden af Thyholm er et stort, fredet areale med strandeng og et meget rikt og allsidig fugleliv.

Aktiviteter

Den deilige og avvekslende natur innbyr til gåturer, sykkelturer og piknik i det fri. Det er mulig at leie båt flere steder på Thyholm. Det er gode fiskemuligheter mange steder på Thyholm, bl.a. ved Oddesund, ca. 7 km sør for Søndbjerg Strand. Golfspillere har mulighet for å besøke Struer Golfklubs baner. (18 km)

Severdigheter

Thyholm Egnsmuseum/ Apotekergården i Søndbjerg er et lite museum, som er innrettet i en gammel apotekergård. Her fortelles om områdets kultur og historie. I Kutter- og Bunkermuseet ved Oddesund vidner store bunkersanlegg samt en utstilling om besettelsen under 2. verdenskrig. (9 km) Ved 'Den hellige Kilde' ved byen Helligkilde, 6 km fra Søndbjerg Strand, kan du oppleve en kilde, hvor det året rundt renner store mengder kaldt, klart vann opp av jorden. Den vakkert beliggende herregården Hindsels kan betraktes utenfra på den nordlige del av Thyholm.

Utfluktsmål

En demning fører fra Thyholm til øya Jegindø, hvor stranden ved Bøhl og Jegind Tap er et besøk vært, med en lang, smal odde med gode bademuligheter og særpreget natur. (4 km - til demningen) Besøk handelsbyen Holstebro, som har mange spennende spesialforretninger og gode innkjøpsmuligheter i det bilfrie bysentrum. Byen byr også på masser av kunst og kultur, hyggelige kafeer og et vakert elve-miljø. (36 km) Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spennende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden blir levendegjort. (42 km) Jesperhus Blomsterpark ved Nykøbing Mors er Nordens største blomsterpark med jungelzoo, lekeland og vannland. (52 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Søndbjerg Strand

Søk feriehus