Lei feriehus i Skyum - Book her

Feriehus i Skyum, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Skyum er en liten, hyggelig Limfjords-landsby i Thy, som er omgitt av deilig og uberørt natur.

 

Gjestevurderinger fra Skyum

 
 

gjester har gitt Skyum en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Skyum ligger helt ut til Limfjordens vestligste del, 19 km sør for Thisted og ca. 20 km fra Vesterhavet. Området er rolig og naturskjønt, og henvender seg fortrinnsvis til lystfiskere og andre naturelskere. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Skyum. I Vildsund, 7 km mot nord, samt i Thisted er det flere innkjøpsmuligheter og spisesteder.

 
Barn leker på stranden ved naturområdet Skyum Bjerge Utsikt til Limfjorden fra skogområdet Skyum Bjerge Barn på stranden neden for bakkene i Skyum Bjerge Feriehus i grønne omgivelser ved Limfjorden i ferieområdet Skyum
 

Strande

Det er en fin Limfjordsstrand ved Skyum. Stranden er ikke særlig bred, men vannet er rent, roligt og barnevennlig. Ønsker du å bade I Vesterhavet, er stranden ved Lyngby den nærmeste. Det er ca. 20 km til den fine badestranden med Blått Flagg. Stranden består av grovt sand og stein, vannet er nesten alltid klart og det er sandbunn. Som ved andre badestrender ved Vesterhavet blir det hurtig dypt og det kan ofte kan være bølger og stærk strøm. Her er det gode muligheter for brettseiling.

Natur

Skyum er omgitt av en vakker og avvekslende natur med marker, skoger og Limfjorden. Skyum Bjerge er et høitliggende, kupert bakkelandskap med hede, skog, kjær og strand. Fra de høieste punkter er det flott utsikt over Limfjorden og Mors. Fuglereservatet Vejlerne ligger innen for en times kjørsel.

Aktiviteter

Fjorden gir fine muligheter for såvel surfing som kystfiskeri og seilsport. Det er også mulig å fiske i en av områdets Put&Take fiskesjøer eller å ta på havfisketur til Det Gule Rev med skjøyte fra f.eks. Hanstholm. Naturområdet Skyum Bakker innbyr til vandreturer. Området omkring Skyum kan også oppleves på sykkel.

Severdigheter

Det finnes 17 bevarte gravhøyder fra begynnelsen av bronsealderen på de høyeste punkter i Skyum Bjerge. 6 av disse ligger vakkert på en rekke over en bakkekam.

Utfluktsmål

Jesperhus Blomsterpark er Nordens største blomsterpark med farverike blomsterarrangementer, jungelzoo med bl.a. flotte tropefugler samt pirat-, leke- og vannland med diverse aktiviteter. (28 km) Besøk evt. Hanstholm, hvor du bl.a. finner Hanstholm Fyr og Bunkermuseet, som forteller om 2. verdenskrig. (39 km) Vejlerne, som ligger nordøst for Skyum, er Nordeuropas største fuglereservat. Her kan du følge fuglelivet fra de mange utsiktstårn. (ca. 45 km) Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spennende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden blir levendegjort. (66 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Skyum

Søk feriehus