Lei feriehus i Sillerslev - Book her

Feriehus i Sillerslev, Limfjordslandet, Danmark til utleining!

Det fredelige ferieområde Sillerslev ligger i den sørvestlige ende av Mors, ut til Sallingsund og Kås Bredning.

 

Gjestevurderinger fra Sillerslev

 
 

7 gjester har gitt Sillerslev en gjennomsnittlig vurdering på 4,29 av 5 stjerner.

 

Eign

Fiskerlejet Sillerslev er omgitt av et åpent landskap, som innbyr til å bade, fiske, surfe, sejle, vandre, sykle, nyte naturen og slappe av. I den hyggelige fiskeri- og lystbåthavn kan du spise, følge fiskenes aktiviteter og innimellom køpe frisk fisk. Ved havnen finner du både strand og lekeplass. Tett ved havnen er det oppført 2 fyrtårn, som ellers er et sjeldent syn i Limfjordslandet. Sommerhusområdet Sillerslevøre er et ideelt utgangspunkt for en aktiv ferie og samtidig ligger området tett ved severdigheter for hele familien. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Sillerslev, og ønsker du et bredere utvalg av butikker og spisesteder, ligger Nykøbing Mors kun 18 km herfra.

 
Klart badevann ved stranden i feriehusområdet Sillerslev Utsikt langs kysten i feriehusområdet Sillerslev Hyggelig, liten havn med fiskebåter og motor- og seilbåter i Sillerslev Feriehus i deilige skogomgivelser bak kysten i Sillerslev
 

Strande

Sillerslev Strand ligger ved Sillerslev Havn og betegnes som øyas beste badestrand. Her er vannet lavt og rent, hvilket gjør stranden meget barnevennlig. En strandvolley bane er til rådighet på stranden, som dessuten har badebro og Blått Flagg. Det finnes bord og benker her, som fritt kan benyttes. Det er dessuten gode surfmuligheter her.

Natur

Sommerhusene ved Sillerslevøre er omgitt av vakker og frodig natur med marker, innsjøer, strandenger, elver og strand. Landskapet er meget flatt med enkelte høydedrag, som danner steile leirskrenter ned mot fjorden visse steder. På veien mellom sommerhusområdet og Sillerslev Havn kan du oppleve flere steder med flott utsikt over Limfjorden og området. Det finnes nogen små skogsområder ved sommerhusområdet og ved Hesterørodde, samt en del plantasjer og kratt i området. Her finnes et rikt fugle- og dyreliv. Publikumsskogen Legind Bjerge Plantage, tett ved Jesperhus Blomsterpark, er en meget variert skog med daler, innsjøer og høye, gamle trær fra det nordvestlige USA (14 km). Limfjordsjøen er omgitt av vakre kyster - her avløses høye klinter av strandenger med et rikt fugleliv. På Nordmors finner du utsiktspunktene Salgerhøj og Hanklit, som med sine 87 m.o.h. er de høyeste steder på Mors. Mors og naboøya Fur er de eneste steder i verden, hvor det er molerforekomster i undergrunnen.

Aktiviteter

Det er gode forhold for brettseilere på Kås Bredning utenfor Sillerslev. I Sillerslev har du mulighet for å spille tennis og petanque. Ved havnen ligger byens lekeplass med rulleskøytebane, sykkelbane og bålplass med grill. Fra lekeplassen kan du følge en sti, som går ned gjennom Øster Assels Kær. Sporet i Øster Assels Kær 'Gåsevad' består av to avmerkede ruter av forskjellig lengde, som fører deg forbi interessante steder i området. Det kan også anbefales å sykle langs de små og kun meget litt traffikerte veier, og herfra nyte de flotte utsikter over Limfjorden og området. Det er ideelle fiskemuligheter langs de vakre limfjordskyster på Mors. Dessuten finnes det flere Put & Take fiskesjøer i området, bl.a. Morsø Fiskepark ved Nykøbing. Golfspillere kan avprøve banen hos Morsø Golfklub ved Nykøbing, som er anlakt på et engareale med et elvesystem. Mors er som skapt til aktiv ferie, og det er mulig at leie sykler i byen og følge den markerte solskinnsrute rundt øya (i alt 120 km).

Severdigheter

Jesperhus Blomsterpark er Nordens største blomsterpark med farverike blomsterarrangementer, jungelzoo med bl.a. vakre tropefugler samt pirat-, leke- og vannland med diverse aktiviteter (14 km). Kjøpstaden Nykøbing er 'hovedstaden' på Mors. Opplev de små, hyggelige gater i havnekvarteret med de gamle arbeiderboliger. Nykøbing Havn ligger i forlengelse av den stemningsfylte gågate, og her finner du en deilig, lokal havneatmosfære og flere gode spisesteder (18 km). Dueholm Kloster i Nykøbing er byens eldst bevarte bygning, som ble grunnlagt av johanitterordenen i 1371. I dag utstilles det i de 5 historiske bygninger. Mors er et inspirerende sted for kunstnere, og overalt på Mors finder du gallerier, utstillinger, samlinger og museer.

Turer

Opplev det eventyraktige Højriis Slot ved Nykøbing som er en av Danmarks eldste herregårder. Morsø Traktormuseum ved Outrup er en enestående samling med 70 traktorer (23 km). Skarregaard er en av de eldste slektsgårdene på Mors, og er i dag et jordbruksmuseum (33 km). På Molermuseet i Hesselbjerg kan dere se de utrolige funnene av 55 mio. år gamle fossiler som er gravet ut av moleiren (35 km). Dere kan også ta på tur til frilandsmuseet Hjerl Hede og se, når den gamle, idylliske landsbyen blir levendegjort. Her kan dere få oppleve et intakt miljø med mennesker, dyr, hus, verksteder, kirke, vannmølle og en liten dam (57 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Sillerslev

Søk feriehus
 
  •  

   Sillerslev Feriehus, Sillerslev

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 33-1026

    
   1 uke fra NOK 3852,-
    
  •  

   Sillerslev Feriehus på landet, Sillerslev

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 33-1024

    
   1 uke fra NOK 4059,-
    
  •  

   Sillerslev Feriehus, Sillerslev

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 33-1025

    
   1 uke fra NOK 2675,-